پایگاه خبری خانه فوتبال:

ایران خودرو بزرگترین خودروساز ایران و خاورمیانه است.ایران خودرو با نام ایران ناسیونال آغاز به کار کرد.ایران خودرو انواع خودروهای بنزینی و دیزلی سبک و سنگین را تولید می کند.ایران خودرو سعی در بروز رسانی تولیدات دارد.ایران خودرو نبض بازار را کنترل می کند.

خط تولید ایران خودرو ریرا افتتاح شد

گروه صنعتی ایران‌خودرو، صبح امروز (چهارشنبه) در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان توسعه‌ تجارت، معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو)، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و دیگر فعالان و مسئولان اقتصادی، خط تولید خودروی ری‌را را افتتاح کرد.
این گروه صنعتی صبح امروز (چهارشنبه) در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان توسعه‌ تجارت، معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صمت، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو)، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و دیگر فعالان و مسئولان اقتصادی، خط تولید خودروی ری‌را را افتتاح کرد.
در ابتدای این مراسم، مهدی رادمنش- معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصولات ایران‌خودرو- به ارائه مشخصات و اهداف کلان جدیدترین پروژه خودرویی این گروه صنعتی (K۱۲۵) و مشخصات فنی محصول ارائه شده بر این پلتفرم که ری‌را است، پرداخت.
وی اعلام کرد: این محصول آپشن‌های بسیاری دارد و تمام تجهیزات ایمنی و چهار تا شش ایربگ برای آن پیش‌بینی شده و تمام تجهیزات و امکانات آن مطابق تجهیزات روز دنیاست. این محصول از ابتدا در دو حالت بنزینی و برقی طراحی شد تا بتوان هر دو مدل آن را تولید کرد. خودروی ری‌را همه‌ استاندارهای ٨۵گانه را پاس می‌کند.

ایران خودرو

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصولات ایران‌خودرو تصریح کرد: ۶٧٩ قطعه جدید در این محصول استفاده شده که ۴٧٠ قطعه قدیمی و داخلی‌سازی شده است و تنها ٣٠ قطعه قطعات وارداتی است. این محصول ۶٨ درصد داخلی‌سازی شده است.

رادمنش اظهار کرد: صنعتی‌سازی در ماژول‌های مختلف با صرف بودجه ١.۵ همت به علاوه ۴۶.۵ میلیون یورو صورت گرفته است.  

ایران خودرو خودروی تحویلی را گران کرد

ایران خودرو

رانا پلاسی که قرار بود متقاضیان تحویل بگیرند قیمتش نزدیک به 330 میلیون تومان بود بنابراین شاهد هستیم این خودرو فاصله قیمتی بیش از 100 میلیون تومانی با خودروهایی دارد که عنوان جایگزین را یدک می کشند.
ثبت نام کنندگان رانا پلاس بابت ارائه محصول جایگزین به جای خودروی درخواستی ناراضی هستند.
آن طور که این متقاضیان می گویند ایران خودرو اعلام کرده می توانند محصولات دیگر این خودروساز مانند رانا پلاس ارتقا یافته، پژو 207 با گیربکس دستی ارتقا یافته و سورن پلاس با موتور XU7P را جایگزین خودروی ثبت نامی خود کنند.
خودروهای جایگزین رانا پلاس برای بخشی از متقاضیان این خودرو که اولویت تحویل آنها پاییز سال جاری و همچنین زمستان 1402 تعیین شده بود در دسترس قرار گرفته وگرنه مدیران ایران خودرو رانا پلاس را به آن دسته از متقاضیان که موعد تحویل خودروی آنها تابستان و بازه ابتدایی پاییز 1402 بوده تحویل داده است.
نکته قابل توجه این است که ثبت نام کنندگان برای رانا پلاس با موعد تحویل انتهای پاییز و زمستان امسال علاوه بر اینکه محصولات جایگزین را باید با قیمت های بالاتری خریداری کنند می توانند دو محصول از سه محصول جایگزین را تنها به صورت پیش فروش خریداری کنند.

پیش خرید کردن خودروها علاوه بر اینکه اجازه نمی دهد تا متقاضیان در سال 1402 خودرو دار شوند این نگرانی مضاعف را نیز برای آنها دارد تا قیمت نهایی خودرو در بازه در نظر گرفته شده برای تحویل در سال آینده با افزایش روبرو شود.

رانا پلاس ارتقا یافته با قیمتی حدود 452 میلیون تومان برای تحویل خرداد، تیر و مرداد 1403 به صورت پیش فروش در دسترس ثبت نام کنندگان برای رانا پلاس قرار دارد. همچنین ایران خودرو، پژو 207 با گیربکس دستی ارتقا یافته را نیز با قیمتی نزدیک به 498 میلیون تومانی برای تابستان 1403 در تیررس انتخاب متقاضیان رانا پلاس ارتقا یافته قرار داده است.

تنها سورن پلاس با موتور XU7P به صورت تحویل 90 روزه به ثبت نام کنندگان رانا پلاس در دور اول فروش سامانه یکپارچه فروش عرضه شده است. قیمت این خودروی جایگزین حول و حوش 459 میلیون تومان به علاقمندان رانا پلاس اعلام شده است.

رانا پلاسی که قرار بود متقاضیان تحویل بگیرند قیمتش نزدیک به 330 میلیون تومان بود بنابراین شاهد هستیم این خودرو فاصله قیمتی بیش از 100 میلیون تومانی با خودروهایی دارد که عنوان جایگزین را یدک می کشند.

ایران خودرو

متقاضیان رانا پلاس معتقدند ایران خودرو این امکان را داشته تا پایان سال جاری به رغم افزایش استانداردهای خودرویی همچنان به تولید محصولات خود بدون الزام به نصب استانداردهای جدید اقدام کند اما این خودروساز تصمیم گرفته محصولات خود را به بهانه استانداردهای جدید با قیمت بیشتری به متقاضیان واگذار کند.

وزارت صمت تا کنون نسبت به اختلاف میان خودروسازان و متقاضیان سکوت کرده و مشخص نیست که بالاخره در این میان زور متقاضیان به ایران خودرو می چربد یا اینکه ایران خودرو ایده خود را برای تحویل محصولات جایگزین پیش می برد؟ 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: