پایگاه خبری خانه فوتبال:

ارز دیجیتال مدتی است که ریزش بسیار دارد.ارز دیجیتال در ماه های گذشته سود خوبی داشت که مردم برای سودبهتر ارز دیجیتال خریداری می کردند.اما مدتی است ارز دیجیتال ریزش بسیار داشته است.

 

سودآورترین دارایی‌های موجود در بازار شامل رمزارزهایی با بیشترین تعداد کیف پول است که در مقایسه با موقعیت‌های باز شده اولیه، در سود باقی مانده اند. در حالی که سودآوری یک دارایی به عملکرد آن در بازار بستگی دارد اما به شدت به میانگین قیمت موقعیت باز شده توسط معامله گران نیز بستگی دارد.

 

طبق داده های IntoTheBlock، بیت کوین، اتریوم و Matic همچنان در صدر سودآورترین دارایی ها در بازار ارزهای دیجیتال باقی مانده اند. بیت کوین ۸۲ درصد سودآوری دارد، اتریوم ۸۶ درصد و Matic در حال حاضر به دلیل رسیدن به ATH خود، در ۹۸ درصد باقی مانده است.

 

سرمایه های کلان بر بازار تسلط دارند

با توجه به عملکرد نسبتاً پایدار و مثبت بیت کوین در بازار کریپتو در سال ۲۰۲۱، اکثریت مطلق معامله گران و سرمایه گذاران امسال را با سود پایان می دهند. بیت کوین تنها ۲۶ درصد از ATH خود عقب نشینی کرده است در حالی که آلت کوین های کوچکتر ۵۰-۶۰ درصد عقب تر هستند.

از سوی دیگر، اتریوم عملکرد چشمگیرتری از خود نشان داده و تنها ۱۶ درصد از آخرین ATH خود را از دست داده است.

آلت کوین های کوچکتر در حال از دست دادن موقعیت خود هستند

تقریباً نیمی از افرادی که آلتکوین های کوچکتر مانند شیبا اینو (Shiba Inu)، که در کمتر از یک ماه بیش از ۱۰۰۰ درصد رشد داشته را در اختیار دارند، یا در ضرر هستند یا پول خود را از دست می دهند.

چنین توزیعی با این واقعیت مرتبط است که اکثریت بازار، آلتکوین هایی مانند شیبا را در نزدیکی بالاترین قیمت آنها خریداری کرده اند که آنها را در موقعیت بدی قرار می دهد. با ریزش تقریباً ۶۰ درصدی شیبا و رنج شدن سایر آلتکوین ها مانند LINK، بخش بزرگی از سرمایه گذاران کوچک، سال را با ضرر تمام می کنند.

چه خبر از ۱۰ ارز دیجیتال اول بازار

اگر نگاهی به ۱۰ رمز ارز ابتدایی بازار کریپتوکارنسی داشته باشیم. تمامی رمزارزهای برتز به جز تتر و  اولانچ روند نرولی دارند. بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳ درصد ریزش داشته است.

دولت چین به دنبال سرکوب بیشتر فعالیت‌های مرتبط با رمزارزها است. یکی از مدیران ارشد بانک مرکزی این کشور اخیرا گفته است که دولت برخورد با نسل جدید ارزهای دیجیتالی نظیر متاورس ها را تشدید خواهد کرد. همزمان با نزدیک شدن به پایان سال جاری میلادی فشار فروش نیز در بازار بیشتر شده و این مساله احتمال وقوع زمستان ارزهای دیجیتالی را نظیر آنچه در بهار امسال رخ داد تقویت کرده است.

 

 گمانه زنی درباره تصمیم دولت هند برای چگونگی مواجهه با ارزهای دیجیتالی ادامه دارد و حالا منابع رسانه‌ای به نقل از منابع آگاه درون دولت گفته‌اند که قصدی برای ممنوعیت کامل ارزهای دیجیتالی در این کشور وجود ندارد. بانک مرکزی هند به میزان قابل توجهی از بانک مرکزی چین در توسعه پروژه ارز دیجیتالی ملی عقب است اما از سال گذشته به طور جدی تر وارد فاز عملیاتی کردن روپیه دیجیتالی شده است.

میلیاردر مشهور آمریکایی که فیلم گرگ وال استریت نیز بر اساس زندگی نامه‌اش ساخته شده، از بسیاری از ارزهای دیجیتالی مهم بازار انتقاد کرد. جوردن بلفورد با بیان اینکه بسیاری از ارزهای دیجیتالی فعلی از جمله دوج کوین و شیبا هیچ ارزش ذاتی و پشتوانه حقیقی ندارند، گفت: برخی از توسعه دهندگان ارزهای دیجیتالی باید به زندان بروند، می شنوید که افراد به طور دیوانه‌وار صدها میلیون دلار پول در اینها سرمایه‌گذاری کرده اند تا یک شبه پولدار شوند. این اسمش سرمایه گذاری نیست.

 

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۳۸۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۵.۴۲ درصد کمتر شده است.

ویلیلم نوبل (William Noble) تحلیلگر برجسته پلتفرم توکن متریکس بیان داشته است اگر بازار سهام ریزش داشته باشد تمام دارایی‌های با ریسک بالا مانند رمز ارزها نیز با ریزش شدیدتری روبه‌رو خواهند شد.

 

برت سیفلینگ مشاور سرمایه‌گذاری گروه گرور کاواساکی عنوان داشته است:

مردم به سرمایه‌گذاری و ثبت سفارشات خرید و فروش در اعداد رند مانند ۵۰،۰۰۰ دلار جذب می‌شوند. این سطحی است که قبلا به عنوان مقاومت عمل کرده است و اکنون در حال آزمایش حمایت خود است. اگر سطوح حمایتی ۵۰،۰۰۰ و ۵۳،۰۰۰ دلار از دست برود سطح حمایتی بعدی در ۴۵۰۰۰ دلار و ۴۰،۰۰۰ دلار قرار دارد.

داده‌های کوین‌گلس نشان می‌دهد تنها در ۱ ساعت گذشته که قیمت بیت کوین از ۵۲۰۰۰ دلار تا ۴۸۰۰۰ دلار ریزش داشته است، ۴۳۱ میلیون دلار پوزیشن‌های قراردادهای آتی لیکویید شده است. ۸۶٪ از این مقدار متعلق به موقعیت‌های خرید استقراضی (Long) بوده است.

 

همزمان قیمت آلتکوین‌ها نیز با کاهش شدیدی روبه‌رو شده است. قیمت اتریوم به زیر سطح ۴۰۰۰ دلار سقوط کرده است و در حال حاضر به قیمت ۳۹۱۰ دلار خرید و فروش می‌شود. بایننس کوین با ۱۳٪ کاهش قیمت نسبت به روز گذشته به قیمت ۵۳۵ دلار رسیده است. سولانا و کاردانو نیز به ترتیب به قیمت ۱۸۹ و ۱.۳ دلار معامله می‌شوند.

در حالی که استخراج کنندگان مجاز ارز دیجیتال در ایران امیدوار بودند که بتوانند پس از ممنوعیت‌های استخراج تا پایان شهریور به کار خود در نیمه دوم سال ادامه دهند، اما حالا خبر می‌رسد که محدودیت‌ها ادامه دارد و به علت مشکلات کمبود برق، استخراج کنندگان کماکان نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

خرداد ماه امسال بود که حسن روحانی رئیس‌جمهور وقت، به دلیل کمبود انرژی و مدیریت قطعی‌های مکرر برق، فعالیت استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال را تا پایان شهریورماه ممنوع اعلام کرده بود؛ اما تداوم شرایط تاریخ مذکور را برای استخراج‌کنندگان مجاز تمدید کرد.

در همین راستا سیدمهدی نیازی، معاون طرح و برنامه وزارت صمت، در نامه‌ای به علی رسولیان، رئیس هیئت‌عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ممنوعیت فعالیت استخراج‌کنندگان ارز دیجیتال را تا اطلاع ثانوی به‌دلیل مشکلات کمبود برق اعلام کرد. در این نامه همچنین تاکید شده است افرادی که در آستانه دریافت مجوز استخراج ارز دیجیتال هستند نیز فعلاً این فرایند متوقف می‌شود.

او همچنین در راستای حمایت از حقوق فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده خطاب به علی رسولیان نوشت:

فعالان این حوزه به علت شرایط غیرارادی دچار محدودیت شده‌اند، بنابراین لازم است تا زمان تعیین تکلیف فعالیت استخراج ارز دیجیتال، شرکت‌ شهرک‌های صنعتی استان‌ها در امهال، نحوه پرداخت اقساط و وصول چک‌های بهره‌برداران از اعمال شرایط سخت‌گیرانه خودداری کند.

اومیکرون قاتل رمز ارزها هست؟

وی افزود: تأثیر جهش جدید کرونا (اومیکرون) بر بازار ارزهای دیجیتال خیلی چشم‌گیر نبوده است و به صورت معمول تأثیر کرونا بر بازار طلا و دارایی‌هایی است که اثر تورمی دارند. اگر نگاه بلندمدت داشته باشیم، کرونا تأثیر مثبت بر بازار رمز ارزها داشته است. بعید به نظر می‌رسد که ریزش روزهای اخیر به واسطه اومیکرون باشد. اثر اومیکرون را به صورت متداول در هفته‌های گذشته شاهد بودیم.

این کارشناس بلاک چین و رمز ارز گفت: اگر به تحلیل‌هایی که مدعی هستند، بیت کوین روند کاهشی خواهد داشت، پایبند باشیم؛ استیبل کوین‌هایی مثل تتر و یو اس دی کوین گزینه خوبی هستند. البته ایرانی‌ها به واسطه بحث تحریم احتمالی تتر، ترجیح می‌دهند، از رمز ارز دای (DAI) استفاده کنند. این ارز دیجیتال در برابر تتر ایمن‌تر است.

مشتاق در پایان گفت: در بازار نزولی استفاده از استیبل کوین بد نیست اما باید حد ضرر برای خود مشخص کنند. در شرایط فعلی بازار رمز ارزها به کاربران توصیه می‌شود، با سرمایه‌ای به بازار ورود کنند که اگر آسیب دید، به زندگی آنها ضربه وارد نشود.

رمز ارز دای چه وضعیتی در بازار دارد؟

اگر نگاهی به رمزارز دای Dai داشته باشیم، این استیبل کوین در رتبه ۲۷ بازار قرار دارد و سهم ۰.۲۶ درصدی از کل بازار را در برای خود کرده است. هر واحد از رمزارز دای با قیمت ۱.۰۰ دلار، معامله می‌شود و حجم مبادلات روزانه این رمزارز ۱.۰۹ میلیارد دلار است. در ۲۴ ساعت اخیر ۰.۳۲% افزایش قیمت را ثبت کرده است. بیشترین قیمت دای در تاریخ ۱۸ September ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ۱۳۹۹) معادل ۱¡۶۳۱¡۴۴۱¡۳۵۹.۰۰ دلار بود. اگر از ارز دیجیتال دای استفاده می‌کنید، می‌توانید این رمزارز را در کیف پول‌هایی مثل ۱.Ledger Nano S، ۲.Trezor، ۳.KeepKey، ۴.MyEtherWallet، ۵.MetaMask، ۶.Edge Wallet و ۷.Coinomi نگه‌داری کنید. بر اساس نظر کارشناسان آینده خوبی برای این رمز ارز پیش‌بینی می‌شود و احتمالاً در آینده برای پرداخته‌های بین‌المللی از آن استفاده خواهد شد.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: