پایگاه خبری خانه فوتبال:

ژیلا صادقی مجری مشهور تلویزیون ایران است.ژیلا صادقی ممنوع الکار شد.ژیلا صادقی ازدواج عاشقانه‌ایی در 43 سالگی داشته است.ژیلا صادقی مشکل اساسی با مرحوم آزاده نامداری داشته است. ژیلا صادقی گفت او را حلال نمی کنم.

تصاویر ژیلا صادقی با عینک و مانتو و کت سرخ

ژیلا صادقی
ژیلا صادقی

ژیلا صادقی
ژیلا صادقی
ژیلا صادقی

​بیوگرافی ژیلا صادقی:

نام اصلی : ژیلا صادقی

زمینه فعالیت : تلویزیون

تولد : ۲۲ شهریور ۱۳۵۲ (۴۱ سال)

محل زندگی : تهران

ملیت : ایرانی

پیشه : مجری و بازیگر فیلم و سریال

مدرک تحصیلی : دانش آموخته رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی

ژیلا صادقی مجری تلویزیون و بازیگر فیلم و سریال تلویزیونی می‌باشد.

استایل جدید سپیده خداوردی در سال تغییرات بزرگ + عکس

زندگینامه ژیلا صادقی:

ژیلا صادقی در ۲۲ شهریور ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. ژیلا صادقی دانش آموخته رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی است. ژیلا صادقی قبل از آغاز گویندگی در واحد دوبلاژ، در آموزش و پرورش تدریس می‌کرد و در سال ۱۳۷۰ در تست تلویزیون قبول شد اما پس از وقفه‌ای، از سال ۱۳۷۸ به عنوان مجری مقابل دوربین رفت و در طول این سال‌ها بازی در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم را هم تجربه کرده‌است.

ژیلا صادقی ورزش سوارکاری را دوست دارد و علاوه بر گذراندن دوره‌های تیر و کمان کلاس‌های غواصی را هم گذرانده‌است. ژیلا صادقی به غیر از بهره مندی از هنر هفتم از هنرهای تجسمی نیز بی بهره نیست و دوره فوق ممتاز خطاطی را گذرانده و به هنر تذهیب نیز همت گمارده‌است.

ازدواج ژیلا صادقی:

ژیلا صادقی

ژیلا صادقی که در سن 43 سالگی با محسن رجبی ازدواج کرده و شایعات متعدد در مورد ازدواج ژیلا صادقی و همسران ژیلا صادقی مجری زن معروف ایران به پایان رسید.

ژیلا صادقی

محسن رجبی همسر ژیلا صادقی کارمند ساده ای بوده است که هم اکنون رستورانی دارد.

مصاحبه

«به این راحتی‌ها هم نیست؛» اینکه می‌نشینیم جلوی تلویزیون و پاهای‌مان را روی یکدیگر می‌اندازیم و فکر می‌کنیم آن کسی که آن طرف تلویزیون و پشت دوربین برای‌مان حرف می‌زند، داستان تعریف می‌کند، لطیفه می‌گوید، خبر می‌خواند یا یک برنامه خانوادگی را اجرا می‌کند، کارش اینقدر راحت است که هر کسی از جمله خود ما هم می‌تواند آن را انجام دهد! شاید تا قبل از تکمیل این گزارش، خودمان هم نمی‌دانستیم مجریان مشهور و پرکار رسانه ملی ایران با چه سختی‌هایی روبه‌رو هستند.

 اجرا احساس مسئولیت است

صادقانه باید بگویم با پیش‌زمینه و علاقه زیاد به‌ بازیگری وارد رسانه شدم، در واقع ابتدا تصمیمم بازیگر‌شدن بود اما وقتی متوجه شدم قوانین و قواعد خاصی در فضای سینما حاکم نیست و برای آن‌که به قرارداد اخلاقی که از قبل با پدر و مادرم بسته بودم پایبند بمانم، ترجیح دادم با توجه به راهنمایی‌های آقایان مظفری و دهقان‌نسب به سمت اجرا بیایم و پیش خودم فکر کردم می‌توانم گوشه‌ای از استعدادم را در این عرصه نشان دهم تا بتوانم تا حدودی به نیازهای قلبی و عاطفی‌ام نسبت به این کار پاسخ بدهم.  بعد از مدتی متوجه شدم در این زمینه‌ استعدادهایی دارم که با پرورش‌شان می‌توانم به جایگاه مناسبی در این حرفه برسم و کم‌کم به این کار علاقه‌مند شدم، به همین دلیل از سال ۷۸ تا امروز عرصه اجرا را با هیچ‌ عرصه‌ دیگری عوض نکرده‌ام، حتی با عرصه‌هایی که بوی پول می‌دهند، مانند تهیه‌کنندگی!
اجرا هماهنگ کردن آستین هزار تومانی با مقنعه رنگی نیست، اجرا کت‌وشلوار رنگی پوشیدن و شیک صحبت‌ کردن نیست، اجرا چشم‌ و ابرو و رابطه‌های آنچنانی داشتن نیست، اجرا یعنی شناسنامه شش‌دانگ و سند منگوله‌دار رسانه‌ای به بزرگی رسانه ملی که امروز با فشار دادن یک دکمه می‌توانی تمام اتفاقات دنیا را به واسطه آن ببینی، بشناسی و درباره‌شان قضاوت کنی. اجرا کودکانه یا بهتر بگویم احمقانه صحبت کردن نیست، اجرا احساس مسئولیت است نسبت به تک‌تک آدم‌ها از نوزادی که تازه متولد شده تا پیرمرد و پیرزنی که همین الان دار فانی را وداع می‌‌گویند؛ چون منِ مجری جلوی دوربین می‌نشینم و نمی‌دانم چه کسی، کجا، با چه تفکری، آینده‌ای، اصلا از چه جنسی بهترین وقت زندگی‌اش را به حرف‌های من اختصاص می‌دهد تا شاید کلمه‌ای یاد بگیرد. همین احساس مسئولیت داشتن من را وادار می‌کند به بهتر بودن، به بیشتر دانستن، به ایده‌آل‌تر کار کردن. با اجرا انگار کلیدی طلایی در دستان من است که تمام درهای قلب و افکار مخاطبان برنامه‌ام با آن باز می‌شود و شاید با باز شدن این درها، روزنه‌ای رو به آینده برای این مخاطبان باز شود.

سوال عجیب من

قدم اول برای ورود به عرصه اجرا، خودشناسی است؛ دختر خانم یا آقا پسری که علاقه‌مند است توانایی‌هایش را در این عرصه بسنجد، ابتدا باید بداند چقدر علاقه‌مند و مستعد برای حضور در این حرفه است. بعضی اوقات که قرار است از تعدادی آدم برای ورود به این عرصه تست بگیرم، صادقانه به تعدادی‌شان می‌گویم «مثلا چی فکر کردی که اومدی سراغ اجرا؟!» جالب این‌جاست که بعضی‌های‌شان حتی موقع تست دادن به‌خودشان زحمت نمی‌دهند متنی را آماده کرده باشند، چراکه این روزها عامیانه اجرا کردن، دلقک‌بازی و لودگی بعضی دوستان، این شائبه را در ذهن آنها ایجاد کرده که ما هم می‌توانیم مجری شویم!

رمز موفقیت من

طی ۸ سال فعالیت در عرصه اجرا دیگر به مدیرانم ثابت کرده‌ام هیچ‌وقت دچار ممیزی نشده‌ام و خوشحالم مدیران سازمان کاملا به طرز تفکر مجری‌ به نام ژیلا صادقی احترام گذاشته‌و بها داده‌اند. من در برنامه‌ام مانتوی نو و آراسته پوشیده‌ام چراکه یک دختر جوان ظاهر شیک را دوست دارد. مردم ژیلا صادقی را همان‌طور که در برنامه‌اش با یک ظاهر آراسته و مقنعه‌ای که با یک پیراهن شومیز زیبای در عرف جامعه می‌بینند، بیرون هم همانگونه است، تا امروز هیچ‌کس به من نگفته خانم صادقی مانتوی قرمز نپوشید، کتانی پای‌تان نکنید، ساعت‌تان را با خط کتانی‌تان هماهنگ نکنید چون من تمام این کارها را انجام داده‌ام اما چون در کارم با تخصص کافی جلو می‌روم، کسی به این چیزها ایرادی نمی‌گیرد پشتم به کسی جز خدا گرم نیست که چنین حرف‌هایی می‌زنم.

 سریال های  ژیلا صادقی

*  هزاران چشم (کیانوش عیاری ۱۳۸۲)

*  آینه عشق (محمدتقی رنجبر ۱۳۸۲، بهترین بازیگر خانواده)

 *  بادهای موسمی (هادی نامور ۱۳۸۳، بهترین بازیگر جشنواره استانی)

* دردسرهای طلایی (شاپور قریب، ۱۳۸۱)

*  شن‌های کف رودخانه (یوسف سیدمهدوی، ۱۳۷۶)

*  روزهای زندگی (سیروس مقدم، ۱۳۷۷)

*   زیر آسمان شهر (مهران غفوریان، ۱۳۸۰)

فیلم های ژیلا صادقی

*  خیلی دور خیلی نزدیک )سید رضا میر کریمی 1383)

* بی همتا ( جهانگیر جهانگیری 1380)

* به خاطر سوگند( سیدرحیم حسینی 1384 )

* آتش بس در بیمارستان (اصغر نصیری 1388)

* من سالوادور نیستم (منوچهر هادی  1394)   

   مجری تلویزیون

*  بیدار شو آفتاب شد(معصومی 1383 شبکه2 )

* موج نو (وکیلی شبکه 2)

*  مهد نور (مسعود عسگری)

* سپید (جمشید بیات ترک)

*  جهان در مطبوعات امروز (حسین خمسه شبکه 4)

* کاپیتولاسیون (پیامی)

* جاذبه ها (رضوی )

*  یاد ماندگار(مجتبی شهدادی)

*  دانه های عشق (سید محمد هاشمی اصل)

*  راز خورشید (مجتبی شهدادی)

* رنگ جوانی (کرد شبکه جام جم)

*  تابستانه(رضی شبکه جام جم)

*  لحظه دیدار( علی اکبری شبکه جام جم)

* با تو (سیدمحمد هاشمی اصل شبکه 3)

*  خانه مهر(یمینی شبکه 3)

*  من خوبم تو خوبی ( سیدمحمد هاشمی اصل شبکه جام جم)

* خانه من خانه تو

* گل بیار گل ببر(سید محمد هاشمی اصل شبکه3)

*  صمیمانه (احمد رضا داوری 1385 شبکه 3)

*  آبی آسمانی (علی حجازی 1387 شبکه 3)

* ماه آسمونی ( محمد صدری 1388شبکه جام جم)

*  خانه فیروزه ای(سیدمحمد هاشمی اصل 1388 شبکه 3)

* دانه‌های عشق  (سید محمد هاشمی اصل  1388  شبکه 3 )

* تابستانه (رضی   1388  جام جم)

* آبی آسمونی ( علی حجازی  1388  شبکه 3 )

* ماه آسمونی   ( محمد صدری  1388  جام جم)

* لحظه دیدار   (علی اکبری  1388  جام جم)

* فرش بهشت  ( محمد قنبری  1394 شبکه 5)  

*  آب و آیینه ( علی زاهدی  1394 شبکه 3)

*  خوبی از خودتونه   (سمانه فراهانی  1394 شبکه 2)

*  مهر محمد (مقداد مؤمن نژاد و مجید خواجه نژاد   1394  شبکه 1)

* سالی نو  (محمد قنبری 1395  شبکه 5)

*  تمام ماه  ( احسان ارغوانی  1395  شبکه 2 )

 

 

 

 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: