اخبار روز | اخبار زنده | عکس بازیگر | عکس امیر نیکیار
خبر تلخ؛ «آقا نیکی» هم درگذشت + عکس و علت فوت
امیر نیکیار بازیگر تیاتر، سینما و تلویزیون که با نقش آقا نیکی در ذهن مخاطبان ماندگار شده بود امروز صبح (16 مرداد ماه) درگذشت.
نازنین نیکیار، دختر امیر نیکیار بازیگر تیاتر، سینما و تلویزیون با تایید فوت پدرش گفت: پدر چند ماهی بود که با بیماری سرطان درگیر بود و متاسفانه امروز صبح دار فانی را وداع گفتند.
وی افزود: دیروز ظهر حال پدر رو به وخامت گذاشت و او را به بیمارستان عرفان رساندیم که با توجه به پیشرفت بیماری تلاش پزشکان حاصل نداشت و پدر فوت شدند.
امیر نیکیار با نقش «آقا نیکی» در ذهن مخاطبان ماندگار شده بود.
این هنرمند فقید، در محله جنوب تهران در حوالی خیابان ۱۷ شهریور در سال ۱۳۳۱ به دنیا آمده و جوانی و نوجوانی را در میدان خراسان تهران گذراند. نمایش و اجرای تئاتر را از اعیاد شعبانیه و مراسم جشنهای مذهبی شروع کرد.
امیر نیکیار از بنیان گذاران طنز نمایشی بعد از انقلاب است و او را پایه گذار نمایشهای طنز مینامند. او بیش از ۵ دهه سابقه فعالیت در عرصه بازیگری در سینما و تئاتر و تلویزیون را داشت و از پیشکسوتان با ارزش کشورمان بود.
مرحوم نیکیار، از سال ۱۳۴۸ بطور حرفهای وارد بازیگری شد و کارش را از مرکز رفاه خانواده در قالب برنامههای ویژه جوانان آغاز کرد
او زیر نظر مدرسینی چون داریوش مودبیان و بهزاد فراهانی فعالیت جدی تئاتر را آغاز کرد و با بازیگرانی چون عبدالرضا اکبری، مهدی میامی و … همدوره بود. وی علاوه بر بازیگری، در زمینه کارگرانی نیز تجاربی کسب کرده که اولین کارگردانی او در تئاتر، نمایش بهترین بابای دنیا است.
امیر نیکیار بعد از مدتی فعالیت در تئاتر به عضویت کاخ جوانان درآمد و با پرویز پرستویی و نقی سیف جمالی تیم هنری تشکیل دادند.
ابتدا با دستیار کارگردانی و مدیر صحنه در پروژه هدی تلویزیونی وارد رسانه ملی شد. او در سریال قرن سرنوشت با بازی سعید نیک پور، سریال امیرکبیر و سلطان و شبان دستیار کارگردان و مدیر صحنه بود. او همچنین سابقه همکاری با پوران درخشنده را در کارنامه خود دارد.
اولین برنامهای که امیر نیکیار در تلویزیون ایفای نقش داشت، «جنگ هفته» بود و پس از آن در «جنگ شبانه» و سایر برنامههای طنز آن زمان تلویزیون ایفای نقش داشت.
او خالق نقش و کاراکتر «آقا نیکی» بود. فردی ساده لوح که مانند بهلول بود. نیکیار با نقش آقا نیکی در دهه ۷۰ جای خود را در بین مردم و مخاطبان باز کرد. اما بعد از مدتی آقا نیکی و داستانهایش پایان یافت.
مرحوم نیکیار علت ادامه ندادن کارامتر آقا نیکی در تلویزیون را آن را اینگونه بیان کرد: کم کم به نقطهای رسیدم که در نقش آقا نیکی اشباع شده و با این سن و موی سفید نمیشد دیگر آن فعالیت گذشته را انجام داد. نقشم را خیلی دوست داشتم و خیلی برای رسیدن آقا نیکی به جایگاهی که داشت زحمت کشیدم و با تمام توان آن را باور داشتم.
او بعد از خداحافظی با آقانیکی، به سراغ شعر و آهنگ رفته و ده سال نیز شعر و آهنگ آماده کرده و به صورت نوار کاست وارد بازار میکرد.
که آهنگ ترگل و ورگل آن از استقبال خوبی از طرف مخاطبان روبرو شد.
امیر نیکیار در سالهای آخر عمر خود، اقدام به ایجاد گروه شاهپرک کرد.
دیدگاه تان را بنویسید