رضا صادقی خواننده ایرانی است. رضا صادقی با آهنگ مشکی رنگ عشقه به شهرت رسید. رضا صادقی خواننده ای است که در تمام عکس ها، کنسرت ها و مصاحبه هایش لباس رنگ مشکی بر تن دارد. رضا صادقی دوست صمیمی علی انصاریان بود. رضا صادقی ترانه سرا ایرانی است.

رضا صادقی

بیوگرافی رضا صادقی

رضا صادقی ( زاده ۲۵ مرداد ۱۳۵۸ در بندرعباس) خواننده موسیقی پاپ، آهنگساز و ترانه سرا است. رضا صادقی در بیش تر آثارش، ترانه سرایی و آهنگ سازی به عهده خودش بوده است، و در اشعار بندری اش از سروده های ابراهیم منصفی و محمدعلی قویدل استفاده نموده است.

رضا صادقی

زندگی شخصی رضا صادقی

رضا صادقی در تاریخ ۲۰ بهمن سال ۱۳۹۰ با یک دختر ایرانی ساکن آلمان عقد کرد و یک سال بعد هم آن ها با هم ازدواج کردند. حاصل ازدواج رضا صادقی دو دختر است. تیارا که در بهمن سال ۱۳۹۲ به دنیا امده است و ویانا که در خرداد سال ۱۳۹۶ متولد شده است. البته او یک دختر خوانده هم دارد که در واقع بچه ای است که رضا صادقی سرپرستی او را بر عهده گرفته است. رضا صادقی گفته است که من سه دخترم را مانند هم دوست دارم و برایم تفاوتی ندارند.در مورد دختر خوانده رضا صادقی هم باید بدانید که رضا صادقی در سال ۱۳۹۵ به خانه نوزادان نرجس اصفهان رفت و نوزاد رها شده ای که به فرزند خواندگی قبول کرده بود در آغوش گرفت.

رضا صادقی

بیماری رضا صادقی

رضا صادقی در کودکی به دلیل سرماخوردگی به دکتر برده شد که متأسفانه پرستار آمپول پنی سیلین را به اشتباه در عصب وی تزریق نمود و به خاطر آن تمامی بدن او فلج شد اما پس از تلاش های پدر و مادر و طی درمان کل بدن ایشان درمان شد و فقط در زانوهایش ضعفی ایجاد شد.

رضا صادقی

آغاز کار هنری رضا صادقی

رضا صادقی ابتدا کار خود را با تلاوت قرآن آغاز کرد. سپس علاقه‌مندی او به موسیقی موجب شد که مسیر خود را به آن سمت تغییر دهد. نخستین تجربهٔ او در موسیقی به آهنگ راز عشق در سال ۱۳۷۱ بازمی‌گردد. او در سال ۱۳۷۲ نخستین آلبوم خود را با همین نام منتشر کرد. بعد از آن همکاری خود را با گروه هنری کیمیا آغاز کرد و آلبوم‌های گل لاله، رؤیای شیرین و مستانه و دیوانه را عرضه کرد. بعد از آلبوم گل لاله همکاری خود را با گروه کیمیا قطع کرده و برای پیشرفت در کار به تهران آمد.

علاقهٔ او به هنرمندانی همچون ناصر چشم‌آذر و بابک بیات باعث شد تا آثار او تحت تأثیر آن‌ها قرار گیرد. او در بعضی کارهای خود از اشعار مهدی اخوان ثالث و سهراب سپهری استفاده کرده‌است. او که به «مشکی پوش» معروف است از ۲۵ مرداد ۱۳۷۲ لباس مشکی بر تن می‌کند. آغاز معروفیت او به ترانهٔ مشکی رنگ عشقه در آلبوم مشکی رنگ عشقه بر می‌گردد.

رضا صادقی

فعالیت حرفه ای رضا صادقی

رضا صادقی پس از «مشکی رنگ عشقه»، آلبوم «پیرهن مشکی» را به‌صورت رسمی و مجاز و با همکاری شرکت ایران‌گام ارائه کرد. آلبوم وایسا دنیا دومین آلبوم رسمی وی بود که در سال ۸۵ منتشر شد و موجی عظیم ایجاد کرد. آهنگ وایسا دنیا که قطعهٔ اول این آلبوم محسوب می‌شد با ترانه‌سرایی و آهنگسازی رضا صادقی و تنظیم سیروان خسروی در نظرسنجی شبکهٔ من و تو و در بخش ترانه‌های ماندگار این آهنگ رتبه ۲۸ام و بالاترین رتبه خواننده‌های داخلی را کسب کرد.

رضا صادقی

پس از مدتی آلبومی نام چقدر سخته به‌صورت غیررسمی و به سبب دزدیده شدن این آلبوم از منزل شخصی‌اش منتشر شد. در سال ۱۳۸۸ رضا صادقی آلبوم سوم خود را به نام «یکی بود یکی نبود» منتشر کرد. رضا صادقی در نظرسنجی معتبر موسیقی دهه ۸۰ ایران به عنوان‌های محبوب‌ترین چهره، بهترین اجرای صحنه‌ای، بهترین آلبوم رتبهٔ اول را کسب کرد و در بخش قطعهٔ هیت، بهترین خواننده رتبه دوم را کسب نمود.

وی در سال ۱۳۹۰ آلبوم دیگری به نام دیگه مشکی نمی‌پوشم را ارائه کرد. قطعه ۵ این آلبوم به همین نام است. در پی اعلام نام این آلبوم شایعات نادرستی مبنی بر اتمام مشکی‌پوشی وی بیان می‌شد که پس از توضیحات خود رضا صادقی و قسمت پایانی این ترک مشخص شد که در این ترانه رضا صادقی می‌گوید: واسه رفتن از این دنیا دیگه مشکی نمی‌پوشم. در این آلبوم شعر ۱۲ آهنگ را خود رضا صادقی گفته‌است.

در سال ۹۲ با شرکت تحت قرار دادش و پس از ارائه ۴ آلبوم با همکاری این شرکت به مشکل برخورد و اجازهٔ اجرای ترانه‌های معروف خود را در کنسرت‌ها نداشت و پس از یک سال سکوت آلبوم همین را در شرایط عجیب وارد بازار کرد. این آلبوم پیش از این، قرار بود با نام «عاشقتم» وارد بازار شود.

رضا صادقی

رضا صادقی در سال ۹۳ آلبوم خود را با نام فقط گوش کن به عنوان دومین همکاری اش با آوای هنر ارائه کرد.

در سال ۱۳۹۴ اثر وی «شب بارونی» او به‌صورت شخصی و اینترنتی منتشر شد و فروش حاصل از آن خرج امور خیریه شد.پس از آن طی همکاری با مؤسسهٔ فرهنگی هنری آراد در سال ۹۷، وی توانست قطعات پرطرفدار قدیمی اش را در کنسرت اجرا نماید.

آلبوم های  رضا صادقی:

۱۳۷۲- راز عشق(غیررسمی)

۱۳۷۳- باله پرواز(غیررسمی)

۳۷۴- کلاغ غارغاری (غیررسمی)

۱۳۷۵- گل لاله (غیررسمی)

۱۳۷۶- بندر قدیم (غیررسمی)

رضا صادقی

 

 

 

 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: