کتایون ریاحی امروز چند ساله شد؟گفت و گوی جذاب به بهانه 10 دی سالروز تولد کتایون
کتایون ریاحی: دوست دارم برای مردم کار کنم اما ...
کتایون ریاحی بازیگر ؛خیر و هنرپیشه سینما و تلویزیون متولد ۱۰ دیماه سال ۱۳۴۰، است. کتایون ریاحی کارشناس ادبیات و انسان شناسی است. پدر و مادر کتایون ریاحی شیرازی -گیلانی تبار هستند. پدر کتایون ریاحی اردشیر ریاحی پزشک ارتوپد و مادرش گیتی ریاحی طراح لباس می باشد. کتایون ریاحی خواهر علیرضا ریاحی از دیگر بازیگران سینما در ایران است.
گفت و گوی جذاب با کتایون ریاحی در سالروز تولدش
کتایون ریاحی، هنرمند کشورمان که پیش تر اعلام کرده بود اگر شرایط آنطور که می خواهد باشد، به دنیای بازیگری بازمی گردد در گفت و گویی با ایسنا که در سالروز تولدش انجام شد، در این زمینه صحبت کرد.
کتایون ریاحی از هنرمندان «بی حاشیه» و «خلوت» کشور است که خصوصا در این سالها کمتر حضوری از او دیده ایم. خبرنگار ایسنا به بهانه سالروز تولد این هنرمند در تماسی تلفنی از او می خواهد از دنیای هنریاش صحبت کند و اینکه آیا واقعا قصد بازگشت به بازیگری به خصوص فضای تلویزیون را دارد؟
ریاحی ابتدا درباره آرزوهایی که در سالروز تولدش برای خودش و مردم کشورش دارد، می گوید: تشکر برای تبریک تولد؛ امیدوارم روزهای خوب از راه برسند، قبل از اینکه دیر شود. روز تولدم برایم زمانی خوشحال کننده و خوب خواهد بود که احساس کنم همه آدم ها در شرایط خوبی زندگی میکنند و ما دیگر غم آنها را نداشته باشیم، آن روز برایم روز تولدم است.
ریاحی سخنانش را اینگونه ادامه می دهد: فکر میکنم که هموطنانم و در نهایت تمام مردم کره زمین در شرایط فعلی در فشار خاصی زندگی می کنند؛ از شرایط محیط زیست و تغییرات آب و هوایی گرفته تا کرونا و فقر و گرسنگی که متاسفانه در حال گستردگی است. امیدوارم روزی تمام این مشکلات حل شود تا حال ما هم خوب باشد.
وی که ایفای نقش زلیخا در سریال «یوسف پیامبر(ع)» آخرین حضورش در دنیای هنر بود و پس از آن به اختیار خودش از دنیای بازیگری خداحافظی کرد، درباره اینکه راهکار و پیشنهادی برای بهبود شرایط فعلی فرهنگ و هنر و به خصوص صداوسیما دارد و اگر شرایط فراهم شود، بار دیگر شاهد حضورش خواهیم بود؟ خاطرنشان می کند: درباره تلویزیون واقعاً نمی دانم چه پیشنهاد یا راهکاری بدهم چون طبیعتا کسانی هستند که از حرف هایی که من می زنم خوششان نمیآید؛ بنابراین درباره صداوسیما فقط می توانم بگویم با کدام پیشنهاد می شود درست کرد خانه ای را که از پایبست ویران است و اینکه اصلا آیا کسی به پیشنهاد من گوش می دهد؟
این هنرمند سپس درباره اینکه دوست دارد باز هم برای مردم کشورش کار کند؟ اظهار می کند: به نظرم در حال حاضر بزرگترین معضل صداوسیما این است که تلویزیون برای مردم نیست و به یک سخنگو و ابزاری برای گروهی خاص تبدیل شده که متاسفانه نمیدانیم آیا حقیقتا دوست هستند؟! مسلم است که من هنرمند دوست دارم باز هم برای مردم کشورم کار کنم، مگر به غیر از مردم برای چه کسی می توانم کار کنم؟ کار من برای مردم است اما آنهایی که می گویند هنرمندان چه کار کردهاند، من در اینجا در پاسخ میگویم هنرمندان واقعا چه ها نکرده اند؟ البته منظورم از این صحبت ها هنرمندان اصیلی هستند که زحمت می کشند. ما هنرمندان اصیلی داریم که واقعاً دوست دارند کار کنند، آیا به آنها اجازه می دهند که کار کنند؟
ریاحی در ادامه در پاسخ به این پرسش که کارنامه هنری و اجتماعی اش را در این سالها چطور ارزیابی می کند و آیا از عملکرد خودش راضی است؟ اینگونه پاسخ داد: نه اینکه از خود راضی باشم، خیر؛ اما فکر میکنم با وجود بی حاشیه بودن و خلوت گزینی که همیشه داشتم و اینکه همیشه کمتر مصاحبه کردم، از خودم راضی هستم. من تا زمانی که حرفی برای گفتن نداشته باشم، صحبت نمی کنم و اگر بعضاً صحبت میکنم، امروز یکی از مسائلم بنیاد کمک است و بعد مسائلی مثل فرهنگ و هنر و شغل بازیگری ام که برایم مهم است. من هرگز روابط ویژهای در کار هنری ام نداشتم که مرا حمایت کند، همین کارنامه ای هم که تا به حال دارم، تمامش خواست خداوند بوده و حامی همیشگی و رابطه محکم و همیشگی ام با خداوند، همواره مرا در این سالها هدایت و حمایت کرده است.
او سپس به سریال «یوسف پیامبر(ع)» اشاره می کند و آنرا جزو آثاری می داند که ایران را به دنیا معرفی کرد.
بازیگر نقش زلیخا می گوید: همچنان فکر میکنم آن کاری که من برای تلویزیون به عنوان یک بازیگر در سریال «یوسف پیامبر» انجام دادم، نه تلویزیون و کمتر مسئولی برای مردم انجام دادند. «یوسف پیامبر» ایران را به دنیا معرفی کرد و اگر ما حق کپی رایت در سرزمینمان داشتیم، تمام کسانی که در این سریال بودند، از منافع آن منتفع میشدند ولی تنها کسی که از منافعش منتفع شد، خود تلویزیون بود. آنهایی که میگویند هنرمندان برای مردم چه کردند، چرا زحمت هنرمندان را نمی بینند؟
این هنرمند سینما و تلویزیون در عین حال با تاکید بر لزوم حمایت از هنرمندان، اینگونه بیان می کند: صنعت فیلم سازی، صنعت گرانقیمتی است و به حمایت نیاز دارد؛ البته منظورم قشری نیستند که خودشان فیلم می سازند، حرفهایشان را می زنند و فکر می کنند مردم متوجه نمی شوند که آنها را فریب می دهند، بلکه منظورم کسانی هستند که در کارهایشان از اندیشه و خرد استفاده میکنند و واقعا لیاقت کار کردن دارند و باید هم کار کنند اما اغلب آنها حمایت نمیشوند؛ بنابراین من در چنین شرایطی ترجیح می دهم کار نکنم، مگر اینکه شرایط فراهم شود و من احساس کنم اولاً کاری که انجام می دهم، رضایت خودم را به وجود میآورد و دوم اینکه حضورم برای مردم کشورم رضایت مندی ایجاد می کند.
بازیگر سریال های "یوسف پیامبر"، "پدر سالار"، "شب دهم" و "پس از باران" در پاسخ به اینکه طی این سالها آیا نقشی بوده که دوست داشته باشید در تلویزیون آن را ایفا کنید و این اتفاق نیفتاده است؟ خاطرنشان می کند: خیر، نقشی نبوده. من فکر میکنم هرکدام از ما، اول نقش اول زندگی خودمان هستیم و باید بتوانیم از پسش بربیایم و این از همه مهم تر است.
این هنرمند همچنین در پاسخ به اینکه در روز تولدتان چه آرزویی برای خودتان و مردم کشور دارید؟ اینگونه می گوید: وقتی برای سرزمینم ایران آرزو می کنم، در واقع آرزویم برای تمام هموطنانم در کشور و مردم عزیزمان است. همین طور برای مردم جهان آرزو می کنم زمین از ریاکاران و دولتمردان دنیا که دستشان آلوده است پاک شود. در واقع تمام آرزوهایم برای مردم عزیزم است، همیشه پسرم به من می گوید ما برای اطرافیان و دیگران آرزوهای خوب می کنیم تا خودمان حالمان خوب شود و واقعاً هم این حرفش درست است. من آرزویی برای خودم ندارم، فقط برای مردم دنیا خیر و خوبی می خواهم.
کتایون ریاحی در پایان گفت و گوی خود با ایسنا دغدغه اصلی این روزهایش را بنیاد خیریه ای عنوان می کند که خود نیز مدیریت آنجا را بر عهده دارد.
وی می گوید: مسئله و دغدغه اصلی ام در شرایط فعلی، فقط بنیاد کمک است. همانطور که می دانید، این موسسه برای کودکان نیازمند ناشنوای مادرزاد است که برایشان کاشت حلزونی انجام می دهد و این توقع زیادی نیست که وظیفه مسئولین است وقتی خیری در حال خدمت به مردم است و در نهایت این خدمت به نفع خود مسئولین هم هست، تمام تلاششان را بکنند تا این خدمات بهتر به دست مردم برسد نه اینکه بعد از گذشت ۷ سال، امسال برای این موسسه مالیاتی به مبلغ ۱۲۵ میلیون تومان بیاید! که به هیچ وجه به هیچ بهانه ای قابل قبول نیست، نه در ایران و نه در هیچ کجای جهان، حتی اگر بهزیستی این بهانه را بیاورد که مجوز شما تمدید نشده، باز هم قابل قبول نیست. اگر ظرف سه ماه گذشته شما مجوز تمدید نکردید، امروز باید پاسخگو می بودید، چه برسد که ظرف هفت سال گذشته شما مجوز را تمدید نکردید و پاسخگو هم نیستید. من فکر می کنم تمام کسانی که ظرف این ۷ سال آمدند و رفتند و فکر کردند که کارم را راه نمی اندازند و به نفرات بعدی میسپارند، تمام کسانی که در این مسئله دخیل بودند و کارشکنی کردند و مجوز بنیاد را ندادند و امروز برای بنیاد چنین مالیاتی آمده، باید پاسخگو باشند. ما باید پاسخ بخواهیم تا مسئولینی که وقتی میخواهند انتخاب شوند و رای بیاورند، میگویند نوکر مردم هستند. باید به آنها یادآوری کنیم که بله نوکران مردم باید در تمام عرصه ها پاسخگو باشند چه برسد به عرصه های مثل خیریه و ان جی او که در تمام دنیا حمایت میشوند و از آنها به عنوان الگو استفاده می شود. من نمی دانم به جای تشکر، کارشکنی چیست؟ من تا روزی که پاسخی بگیرم، پیگیر ماجرا خواهم بود.
به گزارش ایسنا، کتایون ریاحی، هنرمند شناخته شده سینما و تلویزیون کشورمان متولد ۱۰ دی ماه ۱۳۴۰ است. وی سالهاست از فضای هنر دور است و ایفای نقش زلیخا در سریال "یوسف پیامبر" آخرین نقشش بود. ریاحی در سال ۸۸ طی نامه ای به سیمافیلم رسما کناره گیری اش را از دنیای بازیگری اعلام کرد.
عکس جشن تولد پارسال کتایون ریاحی
مجموعه های "یوسف پیامبر"، "شب دهم"، "پدر سالار"، "پس از باران، "همسایه ها"، "پهلوانان نمی میرند" و ... از آثار شاخص او در تلویزیون است.
کتایون ریاحی لب خلیج فارس
لباس عجیب کتایون ریاحی در مراسم رسمی
تصمیم به خودسوزی کتایون ریاحی !
کتایون ریاحی از اقدامش به خودسوزی افشاگری کرده بود.
کتایون ریاحی بازیگر زن ایرانی، به دنبال خودسوزی و مرگ سحر خدایاری که چندی پیش مقابل دادگاه خودسوزی کرد، به تصمیمی شبیه او، اعتراف کرد و گفت افشین یداللهی جلوی این کارش را گرفته است.او می گوید میخواسته خودسوزی کند.
کتایون ریاحی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «یک روز تاریک، تلخ و سیاهِ جور و ستم در اسفند ۹۵، تصمیم گرفتم جلوی قوه ی قضاییه خودسوزی کنم...
از چندنفری که می دانستند، تنها افشین یداللهی دست به کار شد، مثل همیشه، همچون یک فرشته... مرا واداشت بمانم و چند روز بعد خودش رفت...
اکنون هستم، ماندم و پیروز شدم و همچنان با شجاعت هستم ...
دخترم! سحر جان! متأسفم کسی نبود تو را از این کار منصرف کند...
بیایید همه به کمپین بیدار_شویم بپیوندیم و در این راه بیدار کنیم دختران و پسران سرزمینمان را...
از 16 سالگی هم درس می خوانده و هم به عنوان معلم حق التدریس در آموزش و پرورش تدریس میکرد و همچنین در کنار آن در یک تولیدی لباس نوزاد هم کار می کرده است.
کتایون ریاحی کار خود را با نویسندگی برای کودکان آغاز کرد و اولین بار در فیلم «خبرچین» جلوی دوربین سینما رفت اما این فیلم با مشکل مواجه شد و در نیمهراه متوقف شد. او برای دومین حضور خود در سینما برای فیلم «پاییزان» انتخاب شد اما این فیلم هم موفق نبود و نتوانست استعداد خود را شکوفا کند.
کتایون ریاحی پس از چند تجربه ناموفق در فیلم «پدرسالار» در کنار بازیگرانی همچون محمدعلی کشاورز، حمیده خیرآبادی، خسرو شجاع زاده، سیامک اطلسی، جمیله شیخی، کمند امیرسلیمانی و ... در سال ۱۳۷۴ حضور پیدا کرد و توانست نظر مخاطبان را به خود جلب کند و به محبوبیت برسد.
بازی کتایون ریاحی در سریال پس از باران توانست وی را به شهرت برساند.
کتایون ریاحی پس از ۵ سال دوری از سینما در سال ۱۳۸۰ در فیلم «شام آخر» به کارگردانی فریدون جیرانی حضور پیدا کرد و مهمترین بازی دوران بازیگری خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم نامزد جایزهٔ بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد.
اوج هنرمندی کتایون ریاحی در آخرین تجربه بازیگری اش با سریال یوسف پیامبر در سال 88 و نقش زلیخا بود که به شدت مورد توجه قرار گرفت.
کنارهگیری کتایون ریاحی از بازیگری:
آخرین بازی او در سریال یوسف پیامبر در نقش زلیخا بود. کتایون ریاحی در خرداد ۱۳۸۸ طی یادداشتی به سایت سیمافیلم، کنارهگیری خود از دنیای بازیگری را اعلام کرد.
فرجالله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر در گفتگویی در این مورد گفت: خانم ریاحی پس از سریال یوسف پیامبر گفت دیگر نمیتوانم فضاهای موجود سینما را تحمل کنم و از حرفه بازیگری کنارهگیری کرد. چون در فیلم حضرت یوسف مسائل معنوی، آرامش، احترام، حیا و حجاب مطرح بود و وی نمیتوانست صحنههای دیگر را تحمل کند، گفت: دیگر نمیخواهم کار کنم و میخواهم شیرینی سریال یوسف پیامبر در ذائقه من بماند.
کتایون ریاحی پس از مدتها در سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵، با برنامه خندوانه رامبد جوان به تلویزیون برمی گردد و اعلام میکند که میتواند کار خود را مجدداً، ادامه دهد.
ازدواج طلاق کتایون ریاحی:
کتایون ریاحی قبل از شروع بازیگری با فرشید رحیمیان ازدواج کرد و از وی صاحب یک فرزند به اسم پوریا می باشد که موسیقیدان و دارای تحصیلات آکادمیک در زمینه موسیقی است و اولین آلبوم بی کلام خود را با نام پژواک سکوت به نفع بنیاد نیکوکاری کیش مهر کتایون ساخته است،این زندگی در نهایت به جدایی و طلاق انجامید.
کتایون ریاحی در دومین تجربه خود با مسعود بهبهانی همسر فعلی اش ازدواج کرد، همسرش از سهام داران اصلی شرکت اویل ورد آمریکا است.
بنیاد خیریه کمک کتایون ریاحی:
کتایون ریاحی همواره به انجام فعالیت های انسان دوستانه در جهت تعالی اهداف بشری توجه ویژه ای داشته است تا اینکه صبح روز پنج شنبه سوم اسفندماه 1391 طی مراسمی رسمی نخستین بنیاد نیکوکاری در جزیره کیش آغاز به کار کرد بنیادی که کیش مهر کتایون نامیده شد و به اختصار کمک نام گرفت.
این بنیاد مختص کودکان ناشنواست فعالیت اصلی این بنیاد برای بچه های ناشنوای مادرزادی است که با یک عمل جراحی کاشت حلزونی، شنوایی خود را به دست می آورند.
ماجرای حضور کتایون ریاحی در کنسرت ابی:
در فروردین 1392 تصاویری از کنسرت ابی منتشر شد که یک خانم بدون حجاب در روی صحنه در کنار ابی حضور داشت که به دلیل شباهت زیادی که به کتایون ریاحی داشت مردم گمان کردند که وی است و همچنین مرحوم فرج الله سلحشور و برخی مسئولان فرهنگی خواستار برخورد شدید با وی شدند، اما در نهایت مشخص شد آن شخص مهشید برومند همسر ابی بوده است !
کتایون ریاحی بازیگر زن ایرانی، به دنبال خودسوزی و مرگ سحر خدایاری که چند روز پیش از آن مقابل دادگاه خودسوزی کرد، به تصمیمی شبیه او، اعتراف کرد و گفت افشین یداللهی جلوی این کارش را گرفته است.او می گوید میخواسته خودسوزی کند.
کتایون ریاحی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «یک روز تاریک، تلخ و سیاهِ جور و ستم در اسفند ۹۵، تصمیم گرفتم جلوی قوهی قضاییه خودسوزی کنم...
از چندنفری که میدانستند، تنها افشین یداللهی دستبهکار شد، مثل همیشه، همچون یک فرشته... مرا واداشت بمانم و چند روز بعد خودش رفت...
اکنون هستم، ماندم و پیروز شدم و همچنان با شجاعت هستم ...
از کار تا فعالیت اجتماعی
من از سال 1356 که 16 ساله بودم هم درس می خواندم و هم بعنوان معلم حق التدریس در آموزش و پرورش تدریس و در کنار آن در یک تولیدی لباس نوزاد هم کار می کردم.
دوره کمک های اولیه در هلال احمر را دیدم و به شکل افتخاری در انجمن حمایت از معلولین فعالیت داشتم و نوشتن هم یار همیشگی اش بود
در کنار یادداشت ها و قصه هایی که برای خود می نوشت شروع به قصه نویسی برای کودکان کرد که آنها را از طریق نوار کاست و یا کتاب منتشر می نمود.
کتایون ریاحی که پس از بازی در سریال ماندگار «یوسف پیامبر (ع)» ـ از ساختههای زنده یاد فرج الله سلحشور ـ سال هاست که بنا به تمایل شخصی، از فضای تصویر دور بوده، میگوید که از شخصیت «زلیخا» بسیار آموخته است. ریاحی خوشحال است، زلیخایی که او در دهه ۸۰ بازی کرده را امروز بسیاری از مردم جهان میشناسند و تاکید میکند که اگر شرایط درست و فیلمنامه خوبی به او پیشنهاد شود باز هم کار خواهد کرد و البته در ادامهی این جمله، با صدایی آرام اضافه میکند، اما متاسفانه شرایط، روز به روز سختتر میشود.
به گزارش ایسنا، کتایون ریاحی در عین اینکه از شناخته شدن شخصیت زلیخا توسط چهار میلیارد از مردم جهان (بر اساس آنچه به وی اعلام شده)، خوشحال است، اما تاکید میکند که هیچ شور و شفعی نمیتواند جایگزینی باشد برای اینکه مردمش هنوز او را به یاد میآوردند و از این شخصیت، به عنوان نقشی ماندگار در سینما و تلویزیون ایران یاد میکنند.
بخوانید...
همه بازیگران زنی که با کلاهگیس در تلویزیون دیده شدند.
ناگفتههای کتایون ریاحی از «زلیخا»
این بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون که با برنامه «پرانتز باز» رادیو نمایش گفتگو میکرد، در ادامه صحبت هایش درباره تجربه ایفای نقش در سریال «یوسف پیامبر (ع)»، خاطرنشان کرد: من با زلیخا تجربه زیادی را کسب کردم. از او بسیار آموختم و در چهار سالی که سریال ساخته میشد، در محیط امنی که قرار داشتم، دوران خاصی را تجربه کردم.
کتایون ریاحی یادآور شد: درباره شخصیت زلیخا پژوهشهایی را داشتم و به خدا بیامرز آقای فرج الله سلحشور هم پیشنهاد میکردم، اما از آنجا که ایشان سالها برای نگارش فیلمنامه پژوهش داشتند، ترجیح میدادند که کار، تغییر چندانی نداشته باشد.
او درباره اینکه پس از سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازی نکرده است، در پاسخ به پرسشی درباره فعالیتهای اجتماعی اش در حوزه کمک به کودکان ناشنوا، خاطرنشان کرد: درست میفرمایید؛ مهمترین و آخرین کار من «یوسف پیامبر (ع)» بود و من فعالیت هنری تصوری نداشتم، اما در حوزه اجتماعی به بنیادی که مخصوص کودکان ناشنوای مادرزاد است جهت کاشت حلزون کمک میکنم.
این هنرمند درباره دشواریهای پیش روی این بنیاد خیریه افزود: در این بخش روز به روز کار ما سختتر میشود. در هفت سال گذشته که با بهزیسیتی در ارتباط بودیم، مجوز بنیاد را تمدید نکردند؛ البته به ما مدام کودک معرفی میکنند، اما امسال ۱۲۵ میلیون تومان بابت این هفت سال که مجوز تمدید نشده، برایمان مالیات آمده است و جواب درستی هم به ما نمیدهند. من بعد از این اتفاق در شوک هستم. البته با همه مشکلات، هیچ چیزی مانع نشده است که حتی یک کودک کاشتش به تعویق بیفتد.
کتایون ریاحی بار دیگر به نقشش در سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازگشت و چنین ادامه داد: یکی از نکاتی که از زلیخا آموختم، ایمان، امید و انتظار است و اینکه هر لحظه برای هر چیزی آماده باشم. انقدر بالا و پایین زلیخا را در زندگی خودم و در نقش امتحان کردم که میدانم باید هر لحظه هر اتفاقی را باید انتظار کشید. امیدوارم مردم هم این امید و انتظار را در زندگی شخصی داشته باشند.
او با تایید اظهارات اخیرش در برخی رسانهها مبنی بر تمایل دوباره به کار در پروژههای تصویری، در عین حال به دشواریها پیش آمده ناشی از ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بله، من اعلام کردم که اگر شرایط درستی و فیلمنامه خوبی باشد کار خواهم کرد، اما شرایط روز به روز سختتر میشود. از طرفی کم سانسور نداشتیم که حالا جایی به نام ساترا هم پدید آمده که جلوی کارها را در شبکه نمایش خانگی بگیرد. این در حالی است که دنیا، دنیای تکنولوژی است و مردم خردمندتر از آن هستند که متوجه سانسورها و پیچشها نشوند و خودشان آنچه را میخواهند دنبال خواهند کرد.
ریاحی در پایان اظهار کرد: امیدوارم شرایط زندگی در ایران و جهان آنقدر عالی باشد که ما فقط دغدغه آن را داشته باشیم که فیلممان را بازی کنیم.
نگارش فیلمنامهٔ سریال یوسف پیامبر (ع) بر عهدهٔ فرج الله سلحشور بود و آن را در سال ۱۳۸۲ به پایان رساند. ساخت مجموعه در تیر ۱۳۸۲ برای ۴۰ قسمت آغاز شد و در این مدت، در مقاطعی به دلیل مشکلات مالی چندین بار به تعویق انداخته شد. فیلمبرداری یوسف پیامبر (ع) در فروردین ۱۳۸۶ به پایان رسید.
کتایون ریاحی «یوسف پیامبر» را ندیده است
«یوسف پیامبر» سال ۸۷ از تلویزیون پخش شد که هفتهای یک بار روی آنتن میرفت و بعد از آن با ارتقای کیفیت اثر، طی سالهای متمادی از شبکههای مختلف سیما مثل آی فیلم فارسی، عربی، تماشا، شبکه قرآن و … چندین بار پخش شده است. گاهی هم تعداد بالای این بازپخشها مثل «مختارنامه» مورد انتقاد قرار گرفته است و این سخن کتایون ریاحی به عنوان بازیگر اصلی سریال که هنوز آن را ندیده است برای بسیاری حیرتانگیز بود.
کتایون ریاحی چه زمانی آثارش را می بیند؟
کتایون ریاحی در این مراسم در پاسخ به تعجب مجری که میپرسد «مگه میشه؟» جواب میدهد که «من تقریباً هیچ کدام از کارهایم را نمیبینم، مگر اینکه در اکرانهای خصوصی که خود بازیگر هم حضور دارد ببینم. در زمان پخش سریال «یوسف» بر سر کار دیگری نبودم ولی اصولاً چون سر کارهای دیگر هستیم نمیتوانیم آثارمان را ببینیم.»
مجری با این پاسخ، سخن آتیلا پسیانی را هم یادآوری میکند که او هم چندی پیش بیان کرد که ۱۷ سال است تلویزیون نمیبینم و همین سخن او واکنشهایی تند و تیز در برداشت که دوباره مجبور شد توضیحاتی ارائه کند و حداقل نسبت به آثاری که در این ۱۷ سال در تلویزیون در آنها بازی کرده و کم هم نبوده است سخنش را تعدیل کند.
سخنانی از این جنس هر از گاهی از برخی هنرمندان شنیده میشود و جالب اینجاست که برخی از این سخنان شاذ از کسانی است که خودشان در بیشتر سریالها و برنامههای تلویزیونی حضور داشتهاند.
فیلم شناسی کتایون ریاحی
فیلم های سینمایی کتایون ریاحی
1387 - دعوت (ابراهیم حاتمی کیا)
1382 - تارا و تب توت فرنگی (سعید سهیلی)
1381 - این زن حرف نمی زند (احمد امینی)
1381 - بانوی من (یدالله صمدی)
1381 - جایی (مهدی کرم پور)
1380 - شام آخر (فریدون جیرانی)
1375 - لاک پشت (علی شاه حاتمی)
1374 - ماه مهربان (قاسم جعفری)
1371 - قافله (مجید جوانمرد)
1371 - تماس شیطانی (حسن قلی زاده)
1369 - حکایت آن مرد خوشبخت (رضا حیدرنژاد)
1369 - آپارتمان شماره 13 (یدالله صمدی)
1367 - کشتی آنجلیکا (محمدرضا بزرگ نیا)
1367 - آخرین لحظه (فرخ انصاری بصیر)
1366 - غریبه (رحمان رضایی)
1366 - خبرچین (نصرت الله زمردیان، مازیار پرتو)
1366 - پاییزان (رسول صدرعاملی)
مجموعه های تلویزیونی کتایون ریاحی
1386–1387یوسف پیامبرفرج الله سلحشور
1384مرده متحرکرضا کریمی
1380شب دهمحسن فتحی
1378–1381روشن تر از خاموشیحسن فتحی
1378–1379پس از بارانسعید سلطانی
1377–1378روزهای زندگیسیروس مقدم
1377خبرنگار خارجیمحمدحسین لطیفی
1376–1377فردا دیر استحسن فتحیشبکه 3
1376–1377شرکتعبدالله باکیده
1375–1376بازگشت پرستوهاابوالقاسم طالبی
1375پهلوانان نمی میرندحسن فتحی
1375صدای صنوبرشاپور قریب
1373عاطفهحسن فتحی
1373پدرسالاراکبر خواجویی
1372همسایه هاحسن فتحی
1371دردسرمجید ماهیچی
1365–1364سایهٔ همسایه اسماعیل خلج
دیدگاه تان را بنویسید