اخبار اقتصادی|سایپا|گرانی ال ۹۰
خودروی محبوب سایپا گران شد|قیمت ۹۴۰ میلیون تومان|جدول
گرانی قیمت سایپا ال ۹۰
چهره جدید در یک محصول سایپا.پروژه تولید نسخه ایرانیزه شده از رنو ال ۹۰ یا همان سایپا تندر ۹۰ با نام جدید پی ۹۰ در دستور کار سایپا قرار دارد و براساس تازه ترین اخبار سایپا تندر قرار است به موتور ایرانیزه شده براساس ec5 یا همان tu۵ ارتقا یافته پژو مجهز شود.سایپا تغییرات اساسی در این محصول اجرا می کند.
خودروال ۹۰ گران شد | جدول قیمت
قیمت بازار انواع خودرو ال نود
اولین تصاویر رسمی از ال۹۰ ایرانی سایپا(پارس خودرو)
در وبسایت این شرکت نامی از کادیلا به چشم نمیخورد و به نظر میرسد هنوز این نام تجاری به ثبت نرسیده است.
اولین تصاویر رسمی از کادیلا (P۹۰) یا همان ال ۹۰ ایرانی توسط پارس خودرو منتشر شد. در ادامه با مشخصات و امکانات محصول جدید گروه سایپا آشنا خواهیم شد.
شرکت پارس خودرو که به عنوان زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپا محسوب میشود به تازگی در سایت خود تصاویری رسمی از محصول جدید این گروه به نام P۹۰ یا همان ال ۹۰ ایرانی را منتشر کرد. البته در وبسایت این شرکت نامی از کادیلا به چشم نمیخورد و به نظر میرسد هنوز این نام تجاری به ثبت نرسیده است.
معرفی سایپا کادیلا تولید شده در پارس خودرو
مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا اعلام کردند پروژه P۹۰ بر پایه ال ۹۰ توسعه پیدا کرده و برای دریافت مجوزهای ایمنی و استاندارد جدید نیز آن را نسبت به تندر ۹۰ ارتقا دادند. همچنین ساختار اتصال اجزای تقویتی کف اتاق نیز تغییر پیدا کرده است.
پارس خودرو قصد دارد کادیلا یا پروژه P۹۰ را در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ در دو نسخه دستی و اتوماتیک به بازار ایران عرضه کند. همچنین این خودروساز مدلهای اولیه آن را به تولید رسانده و مدلهای آزمایشی آن نیز برای دریافت مجوزهای رسمی به زودی در جادههای کشور تردد قرار خواهند کرد. در ادامه تصاویری از این خودرو به همراه مشخصات و امکانات آن را مشاهده میکنید:
مشخصات فنی P۹۰
این سدان جدید گروه سایپا از لحاظ فنی در سطح شاهین پلاس قرار داشته و از یک موتور ME۱۶ بهره میبرد؛ این موتور ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ میتواند قدرتی برابر با ۱۱۵ اسب بخار و ۱۴۷ نیوتنمتر گشتاور را به تولید برساند. این پیشرانه دارای آلایندگی یورو ۵ بوده و از فناوری VVT-i یا همان زمانبندی متغییر سوپاپهای ورودی نیز بهره میبرد.
قدرت تولید شده از این پیشرانه نیز توسط گیربکس ۵ سرعته دستی ۵F۱۸ سری SE با مهندسی آیسین به چرخها منتقل میشود. همچنین این خودرو به گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته ساخت DAE نیز مجهز خواهد شد.
امکانات سایپا ال ۹۰ ایرانی
پارس خودرو در ابتدا عرضه نسخه دستی کادیلا را در دستور کار خود قرار داده است. این خودرو در نسخه دستی از امکاناتی چون تهویه اتوماتیک، سنسور پایش باد تایرها، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، چراغ روشنایی روز، تریم داخلی چرم مصنوعی، کامپیوتر سفر، شیشهها و آینههای برقی، ترمزهای دیسکی جلو و کاسهای عقب، رینگ آلومینیومی، دوربین و سنسور پارک عقب، نمایشگر لمسی، فرمان کمکی برقی و ۲ کیسه هوا بهره میبرد.
پارس خودرو پس از عرضه نسخه دستی کادیلا ، نسخه اتوماتیک آن را با تریم داخلی جدید با الگوهای متفاوت رودریها و داشبورد به همراه امکانات بیشتری چون محدودکننده سرعت، کروز کنترل، سنسور باران، سنسور نور، سانروف و کیسه هوای جانبی روانه بازار خواهد کرد.
تبدیل ال ۹۰ سایپا به پی ۹۰ سایپا
چنین کاری با توجه به ذات فرانسوی پروژه پی۹۰ به عنوان یکی از محصولات رنو بسیار عجیب به نظر میرسد٬ چرا که احتمالا در طول تاریخ صنعت خودروسازی جهان٬ این نخستین بار است که قرار است یکی از خودروهای مشتق شده از محصولات رنو٬ با پیشرانه رقیب از برند پژو راهی خط تولید شود.
ماجرای تولید موتور جدید ec۵ توسط سایپا (مگا موتور) نیز به پروژه داخلی سازی یکی از موتورهای سیتروئن در زمان اجرای برجام بر میگردد که قرار بود توسط سایپا سیتروئن مورد استفاده قرار گیرد و حالا نیز با وجود خروج سیتروئن از بازار٬ نسخه ایرانیزه شده همین موتور با نام تجاری me۱۶ در ردیف پروژه های جدید مگا موتور قرار گرفتهاست.
براساس اطلاعات منابع آگاه٬ پروژه تولید انبوه این موتور جدید به عنوان برترین پیشرانه تولیدی مگا موتور و سایپا تا اواخر سال آینده به طول خواهد انجامید و از این رو بعید است که شاهد عرضه نسخههای تجاری از پی ۹۰ سایپا و پارس خودرو قبل از سال ۱۴۰۲ باشیم.
گفتنیاست که براساس اطلاعات فعلی٬ قدرت و گشتاور موتور ام ئی ۱۶ سایپا کاملا قابل قیاس با موتور تی یو ۵ پلاس ایران خوردو (مورد استفاده در تارا) بوده و در حدود ۱۱۳ اسب بخار قدرت را از حجم ۱.۶ لیتر ارائه میدهد.
این پیشرانه احتمالا در آینده به عنوان پیشرانه جدید سایپا شاهین نیز به کار گرفته خواهد شد و نقش یک موتور مدرن را در خانواده محصولات سایپا بازی میکند.
تصاویر دیگری از سایپا تندر جدید
تنها چند روز پس از رسانه ای شدن مبحث تولید نمونه ایرانی ال ۹۰ توسط مدیرعامل سایپا که فعلا با کد فنی p90 شناخته می شود، این شرکت تصویری گرافیکی از طرح اولیه بدنه این خودرو را منتشر کرد که البته مشخص نیست تا چه حد با محصول نهایی مشابهت خواهد داشت.
با این حال براساس عقیده کارشناسان طراحی صنعتی می توان گفت که این طرح اولیه از پختگی لازم برخوردار نیست و تا حدودی فاقد هویت به نظر می رسد، هرچند باید گفت که حداقل گرافیک چراغ ها نسبت به طرح اصلی تندر ۹۰ که مربوط به اوایل قرن بیست و یکم میلادی است، مدرن تر به نظر می رسد.
سیدجواد سلیمانی در این رابطه گفته است: «تا قبل از تحریم ها در تولید رنو L۹۰ وابستگی داشتیم و ۴۵ درصد قطعات مورد نیاز از طریق رنو تامین میشد. اما با آغاز تحریمها که رنو از ایران رفت در عمل امکان تولید خودرو را نداشتیم از این رو در گروه سایپا برنامه ریزی کردیم که در مدت ۱۸ ماه خودروی جدید ال ۹۰ با استفاده از امکاناتی که در داخل کشور ایجاد شده از جمله موتور و گیربکس و بخشی از قطعات وارداتی در گروه سایپا تولید شود و با تغییراتی که روی آن اعمال میکنیم بر روی خودرو نصب شود تا بتوانیم این خودرو را به تولید انبوه برسانیم ضمن اینکه میزان ساخت داخل را از حدود ۵۵ درصد به به بیش از ۸۵ درصد ارتقا دهیم.»
سلیمانی اضافه کرد: «تولیدات قبلی خودروی ال ۹۰ با استانداردهای فعلی کشور همخوانی ندارد، زیرا استانداردهای ما ۸۵ گانه است، اما استاندارد ال ۹۰ با استانداردهای ۶۵ گانه انطباق داشت از این رو مجبور شدیم تغییرات عمده در این خودرو ایجاد کنیم و یک برنامه زمانبندی کامل تعریف شده تا تغییرات در خودرو با شکل جدید انجام شود.
سایپا در رابطه با پروسه داخلی سازی قطعات مورد نیاز خود از کمک شرکتهای دانش بنیان نیز استقبال می کند.
رونمایی از اولین خودروی مشترک سایپا سیتروئن
به گزارش سایپانیوز در سال ۱۳۹۵ همکاری سایپا و سیتروئن فرانسه وارد فاز جدید خود شد و ۵۰ درصد شرکت سایپاکاشان به سیتروئن واگذار و شرکت سایپاسیتروئن با مالکیت ۵۰درصد سایپا و ۵۰ درصد سیتروئن شکل گرفت و پس از مشارکت سیتروئن مقرر شد تولید خودرو C3 و پروژه M4T4 در شرکت سایپاسیتروئن آغاز شود.
این پلتفرم در گروه استلانتیس که شرکتهای بزرگی چون پژو، سیتروئن، کرایسلر، فیات، اپل و ... در آن مشارکت داشتند شکل گرفته است و در پروژه M4T4 قرار بود محصول این پروژه زودتر از سایر سایتهای سیتروئن و برای اولین بار در ایران تولید شود که به همین منظور قالبهای بدنه ساخته و آماده تولید شد.
با بررسیهای انجام شده حدود ۶۷ درصد قطعات این محصول با محصولات ایرانخودرو مشترک است و تمام خطوط بدنه، رنگ و مونتاژ این خودرو در شرکت سایپاسیتروئن نصب و آماده تولید میباشد.
سورپرایز سایپا ؛ رونمایی از اولین خودروی اقتصادی
این خودرو با حداکثر توان موتور ۷۰ تا ۷۵ اسب بخار و گشتاور موتور ۹۰ تا ۱۰۰ نیوتون متر و همچنین فاصله میان دو محور ۲۴۳۰ میلیمتر توسط وزیر صمت رونمایی شد.
فروش اقساطی کوییک + شرایط
مدتی است بسیاری از خریداران به خرید اقساطی خودرو روی آوردهاند. یکی از این خودروها کوییک است که جزو پرفروشترین خودروهای ملی تولید شرکت سایپا بهحساب میآید.
مدتی است بسیاری از خریداران به خرید اقساطی خودرو روی آوردهاند. یکی از این خودروها کوییک است که جزو پرفروشترین خودروهای ملی تولید شرکت سایپا بهحساب میآید. قیمت کوییک که در مقایسه با سایر خودروها نسبتا اقتصادی است، سبب رونق خریدوفروش آن در بازار شده است. این روزها خرید کوییک کارکرده و دستدوم نیز رونق خوبی دارد. کوییک که برای اولین بار در سال ۱۳۹۵ به بازار آمد، یک کراساوور کوچک شهری و درواقع، نمونه فیسلیفت تیبا هاچبک به شمار میرود.
در اینجا علاوهبر بررسی ویژگیهای فنی و ظاهری کوییک، روشی مطمئن برای خرید اقساطی کوییک نیز معرفی میکنیم. چرا مطمئن؟ چون هرزمان که تقاضا برای چیزی افزایش میابد، افراد سودجو و غیرقانونی هم فرصت را برای سوءاستفاده از سرمایه متقاضیان غنیمت میشمارند.
با خرید کوییک میتوان گفت که جذابترین خودرو را در این رده قیمتی خریداری کردهاید. این خودرو یک کراساوور کوچک شهری با ظاهری نسبتا اسپرت است. کوییک در تیپهای R و S نیز علاوه بر تیپ معمولی تولید میشود که تفاوت آنها با تیپ معمولی نهفقط در آپشنها بلکه بیشتر در ظاهر است. در این تیپها سایپا تلاش کرده است که با دورنگ کردن بدنه خودرو، بهویژه با استفاده از رنگ قرمز، جلوهای متفاوت و اسپرت به آنها بدهد.
بدنه خودرو کوییک دارای برخی تزئینات و خطوط منحنی جوانپسندانهای است که در دیگر خودروهای سایپا دیده نمیشود. طرح ششضلعی دریچه هواکش روی سپر و حالت لبهدار پایین آن، نمونههایی از این موارد هستند.
کوییک در طراحی داخلی نیز قابلقبول عمل کرده است. با خرید کوییک ، فضایی کافی برای خانواده خود خواهید داشت. علاوه بر این، برخی ویژگیهای داخلی این خودرو مانند غربیلک فرمان و بهطورکلی تریم داخلی نسبت به دیگر محصولات سایپا اسپرتتر و بهروزتر هستند. مدلهای فولآپشن کوییک از نمایشگر لمسی نیز برخوردار است. با این حال، استفاده از پلاستیک خشک بهعنوان ماده اولیه در ساخت داشبورد و دیگر قسمتهای کابین، همچنان نقطهضعف این خودرو و بسیاری خودروهای تولید داخل است.
وضعیت فنی کوییک
با خرید کوییک ، رانندگی با موتور آشنای M15 را تجربه خواهید کرد که نسخه آپدیتشده موتور پراید است. ویژگیهای این موتور را میتوان بهصورت زیر خلاصه کرد:
• تعداد سیلندر: چهار
• حجم موتور: ۱٫۵ لیتر
• قدرت موتور: ۸۷ اسب بخار
گیربکس کوییک بسته به خودرو میتواند پنجدندهای دستی یا اتوماتیک باشد. حاصل همکاری موتور و گیربکسهای کوییک در جدول زیر خلاصه شده است.
آپشن های کوییک
• تنظیم برقی شیشهها و آینههای بغل
• سیستم صوتی با چهار بلندگو
• مهشکن جلو و عقب
• فرمان هیدرولیک
• سنسور پارک عقب
• تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک
• گرمکن شیشه عقب
این در حالی است که در نسخه فولآپشن، آپشنهای زیر نیز اضافه میشوند:
• فرمان برقی و دیکات
• مولتیمدیا
• نمایشگر لمسی
• کیلس استارتر
• کروز کنترل
• دکمههای کنترلی روی فرمان
• Day Light
• دوربین دید عقب
• سنسور فشار باد لاستیک
ایمنی کوییک
بهطورکلی، گفته میشود که پلتفرم X200 نسبت به X100 که پلتفرم پراید محسوب میشود، استحکام و عملکرد ایمنی بهتری دارد. برخی از مهمترین آپشنهای ایمنی کوییک عبارتاند از:
• سیستم ضد سرقت
• قفل مرکزی
• قابلیت تنظیم ارتفاع کمربند ایمنی جلو
• ترمزهای EBD و ABS
دیدگاه تان را بنویسید