پایگاه خبری خانه فوتبال:

ایران خودرو بزرگترین خودروساز ایران و خاورمیانه است.ایران خودرو با نام ایران ناسیونال آغاز به کار کرد.ایران خودرو انواع خودروهای بنزینی و دیزلی سبک و سنگین را تولید می کند.ایران خودرو سعی در بروز رسانی تولیدات دارد. ایران خودرو نبض بازار را کنترل می کند.

تولید ۷ مدل در ایران‌خودرو متوقف شد + جدول

آمار تجمیعی تولید شرکت ایران‌خودرو در اردیبهشت ماه امسال حاکی است در کارخانه ایران‌خودروی مرکزی تهران تولید پژو 206 ،پژو پارس، پژو 207 دنده‌ای پانوراما، سمند ال‌ایکس، دنا، رانا گیربکس 6دنده و پژو 405 دوگانه‌سوز متوقف شده است.
البته در محصول پژوپارس تولید این خودرو در ایران خودروی ومرکزی تهران متوقف شده و در ایران خودرو خراسان و ایران خودرو مازندران این محصول تولید می شود.
ایران خودرو

مدیرعامل ایران خودرو شب گذشته با انتشار نامه ای از توقف تولید خطوط ایران خودرو بدلیل کمبود ارز خبر داد.
به گزارش تجارت‌نیوز، مدیرعامل ایران خودرو در این نامه به نیازی سرپرست وزارت صمت اعلام کرد، این واحد تولیدی به دلیل کمبود ارز مجبور به توقف تولید خواهد بود و حتی با این‌روند چالش تولید خودرو در سال ۱۴۰۲ جدی و احتمال تاخیر در تحویل خودرو‌ها به مشتریان بدیهی‌ است.

البته شب گذشته پس از انتشار این نامه، منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت اعلام کرده است که مسائل مرتبط با تامین ارز صنایع خودرو و قطعه سازی کشور مرتفع شد.

وی با اشاره به نامه نگاری ماه گذشته خود برای تأمین ارز صنایع خودرو و قطعه سازی، تأکید کرده است: تعاملاتی از این دست در وزارت صمت در سال رشد تولید طبیعی است و همواره تلاش می‌شود تا با پیش بینی مشکلات احتمالی، مدیریت بهینه در جهت رفع آن‌ها انجام شود.

بازگشت برخی محصولات ایران خودرو به بازار

به گزارش تجارت‌نیوز، در همین رابطه، آمار تجمیعی تولید ایران خودرو نشان می‌دهد که تولید هفت محصول این شرکت در اردیبهشت متوقف شده است. این در حالی است که خودروسازان با ترفندهای مختلف، محصولات توقف تولید خورده خود را دوباره به بازار بازمی‌گردانند.

سازمان استاندارد کشور همه ساله ناظر بر کیفیت محصولات دو خودروساز بزرگ، یعنی ایران خودرو و سایپا بوده و هر چند سال یک‌بار، برخی محصولات را از خط تولید خارج می‌کند.

آمار تجمیعی تولید شرکت ایران خودرو در اردیبهشت ماه امسال حاکی است، در کارخانه ایران خودرو مرکزی تهران تولید پژو ۲۰۶، پژو پارس، پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما، سمند ال ایکس، دنا، رانا گیربکس ۶ دنده و پژو ۴۰۵ دوگانه سوز متوقف شده است.

اما مشکل اصلی اینجاست که خودروسازها بعضا به‌جای از رده خارج کردن کامل خودرو، اقدام به انجام تغییرات جزئی روی آن‌ها و بازگشت دوباره به خط تولید می‌کنند. در مواردی نیز مشاهده می‌شود که ظاهرا یک خودروی جدید را جایگزین قبلی می‌کنند؛ درحالی که خودروی جدید دارای مشخصات فنی دقیقا مشابه با قبلی بوده و صرفا سپر و چراغ‌ها تغییر کرده‌اند.

در حال حاضر اما گویی این شرکت‌ها این شگردها را کنار گذاشته‌اند و قصد بازگرداندن خودروهایی به بازار را دارند که تولیدشان پیش از این متوقف شده است. در همین زمینه اخباری در شبکه اجتماعی دست به دست می‌شود که ادعا دارد که ایران خودرو می‌خواهد پژو ۲۰۶ را که سال گذشته اعلام کرده بود از خط تولید خارج کرده است، با اضافه کردن دی‌لایت دوباره روی خط تولید بیاورد.
این خبر به‌صورت رسمی تایید نشده، اما وقتی خودروی پژو پارس با آپشن دی‌لایت را می‌بینیم، جای تعجبی ندارد که پژو ۲۰۶ نیز با دی‌لایت به بازار بازگردد.

ایران خودرو

ایران خودرو همه تولیدش را واگذار کرده است

دومین مرحله فروش یکپارچه خودرو از ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و این طرح فروش تا 10 خرداد ادامه دارد.
به نقل از تجارت‌نیوز، اگرچه ایران خودرو در مرحله اول فروش خودرو در سامانه یکپارچه شرکت داشت اما این شرکت خودروسازی در مرحله دوم این طرح شرکت نکرده است.
مدیران این شرکت، سه عامل را دلیل غیبت ایران خودرو در سامانه یکپارچه خودرو عنوان کرده و گفته‌اند: استقبال بالای مشتریان برای تغییر زمان تحویل تعهدات سال ۱۴۰۳ به سال جاری، اضافه شدن حدود ۵۳ هزار دستگاه به تعهدات امسال و پر شدن ظرفیت تولید سال جاری را دلیل اصلی عدم حضور خود اعلام کرده‌اند.

در پی ایجاد شرایط تغییر زمان تحویل خودروهای فروش‌ رفته سال آتی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، بخش قابل‌توجهی از متقاضیان، از مشتریان ایران‌خودرو بوده و به انتخاب مجدد محصولات ایران‌خودرو شامل رانا، تارا و آریسان برای تحویل در سال جاری اقدام کرده‌اند.

ایران خودرو حتی از عرضه هایما در این مرحله هم انصراف داد و علی رغم وعده‌هایی که داده بود خودروی هایما را هم در مرحله دوم فروش سامانه یکپارچه خودرو عرضه نکرد. این شرکت در توضیح این مساله هم گفته است: با توجه به اینکه شیوه فروش در سامانه یکپارچه به صورت اولویت‌بندی و بدون قرعه‌کشی است، تقاضا برای محصول پرطرفدار هایما بسیار بالاتر از ظرفیت تولید سال جاری بوده و به همین دلیل در صورت عرضه در مرحله دوم، بسیاری از متقاضیان برای مدت طولانی در صف انتظار می‌ماندند و قطعا تحویل خودروی آنان به سال آینده موکول می‌شد.

البته قرار بوده که ایران خودرو تنها با طرح مادران در مرحله دوم فروش خودرو حضور داشته باشد. در این طرح آن دسته از مادرانی که دارای فرزند دوم و بیشتر هستند و پیامک ثبت نام از ایران خودرو گرفته‌اند می‌توانند از این خودروساز خودرو بگیرند.ایران‌خودرو حتی هایما را هم عرضه نمی‌کند

 

این گروه خودروسازی در اطلاعیه"‌ای اعلام کرده است که امکان حضور در مرحله دوم را نداشته اما تلاش خود را می‌کند که با افزایش ظرفیت عرضه خود را به مراحل بعدی برساند.

ایران خودرو

در اطلاعیه‌ ایران‌خودرو آمده است:

" ایران‌خودرو به منظور پاسخگویی بهتر به مشتریان و ایفای تعهدات ایجاد شده در موعد مقرر، امکان حضور در مرحله دوم فروش یکپارچه را نداشته و ضمن قدردانی از مشتریان برای انتخاب محصولات این شرکت و پوزش بابت عدم عرضه خودرو در مرحله دوم، اطمینان می‌دهد با برنامه‌ریزی انجام شده برای افزایش ظرفیت تولید، محصولات خود را در مراحل بعدی فروش سامانه یکپارچه عرضه خواهد کرد.

همچنین با توجه به اینکه شیوه فروش در سامانه یکپارچه بصورت اولویت‌بندی و بدون قرعه‌کشی است، تقاضا برای محصول پرطرفدار هایما بسیار بالاتر از ظرفیت تولید سال جاری بوده و به همین دلیل در صورت عرضه در مرحله دوم، بسیاری از متقاضیان برای مدت طولانی در صف انتظار می‌ماندند و قطعا تحویل خودروی آنان به سال آینده موکول می‌شد."
براین اساس ایران‌خودرو "تاکید و تایید" خود را هم نقض کرده و محصول هایما را هم عرضه نخواهد کرد.

ایران خودرو

تصاویر لو رفته از محصول جدید ایران خودرو 

گروه صنعتی ایران خودرو تولید کراس اووری حاصل پروژه K۱۲۵ را در دست دارد که تا امروز فقط حدس و گمان هایی در خصوص آن وجود داشت، حالا تصاویری از طراحی ظاهری این خودرو برای وزیر صمت و نمایندگان مجلس نمایش داده شده است.
محصول پروژه K۱۲۵ در اصل خودرویی با نشان اختصاصی ایکو IKCO است که سدان تارا به عنوان نخستین خودروی آن معرفی و به بازار عرضه شده است و در کل سه سگمنت را در بر می گیرد.
نخستین محصول نشان ایکو همان محصول پروژه K۱۳۲ بود که در زمان رونمایی، "تارا" نام گرفت و در شب میلاد حضرت محمد(ص) نیز خط تولید انبوه نمونه اتوماتیک آن نیز با تیراژ تولید ۱۰ دستگاه در روز افتتاح شد.دومین محصول این پلتفرم اختصاصی نیز کراس اوور پروژه K۱۲۵ است که تصاویری رسمی از طراحی ظاهری آن منتشر شده است و سومین محصول نیز یک خودروی هاچ بک کم مصرف تحت پروژه K۱۲۱ است که تاکنون اطلاعاتی از آن اعلام نشده است.

ایران خودرو

تولید محصولات با نشان اختصاصی IKCO با قرارداد پیشین ایران خودرو با گروه PSA و اجازه استفاده از پلتفرم PF۱ برای ایران خودرو مهیا شد اما با بروز مشکلات بعدی، مهندسان ایران خودرو تغییراتی بر روی این پلتفرم اعمال کردند.
از دل تغییرات ایران خودرو، پلتفرم اختصاصی ایران خودرو متولد شد که محصولات پروژه K بر روی آن تولید می شود.
هر چند تا امروز درباره مشخصات فنی این خودرو اطلاعات رسمی منتشر نشده است اما می توان گفت که محصول پروژه K۱۲۵ با پیشرانه TC۷ پلاس و جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک عرضه خواهد شد. این پیشرانه حداکثر توان استاندارد ۱۷۰ اسب بخار را با گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر تولید کند. پیشرانه TC۷ پلاس ۱۶۴۶ سی سی حجم دارد و در اصل همان نسخه ارتقا داده شده از TC۷ یا EF۷ پلاس است.

هر چند برخی منابع تولید کراس اوور K۱۲۵ با گیربکس اتومات را مطرح کرده اند اما احتمال تولید خودرو با گیربکس دستی و پیشرانه TU۵ همچون تارا نیز دور از ذهن نخواهد بود.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: