قیمت گوشت| قیمت گوشت گوساله| قیمت گوشت امروز| قیمت گوشت در ایران
قیمت گوشت گوسفندی و گوساله امروز 16 مهر | قیمت مرغ 2 برابر شد + جدول کالاهای اساسی
در این خبر به بررسی قیمت انواع گوشت گوسفندی و گوساله و قیمت کالاهای اساسی در بازار پرداختیم.
قیمت گوشت کمی ثابت است.قیمت گوشت آن را از سفره های مردم دور کرده است. قیمت گوشت عجیب است. قیمت گوشت باورنکردنی تر می شود؟ قیمت گوشت قرمز امروز را در ادامه می خوانیم.
قیمت گوشت گوسفندی امروز 16 مهر اعلام شد
قیمت گوشت گوسفند به نرخ دولتی با ارز نیمایی در بازار اعلام شد که بر اساس آن یک کیلوگرم راسته گوسفندی ۳۱۰ هزار تومان است همچنین قیمت گوشت ران گوسفندی ۳۹۰ هزار تومان قیمت دارد.
به گزارش سایت طلا، در این خبر به بررسی قیمت انواع گوشت گوسفندی در بازار پرداختیم.
قیمت گوشت گوسفند به نرخ دولتی با ارز نیمایی در بازار اعلام شد که بر اساس آن یک کیلوگرم راسته گوسفندی ۳۱۰ هزار تومان است همچنین قیمت گوشت ران گوسفندی ۳۹۰ هزار تومان قیمت دارد.
قیمت انواع گوشت گوسفندی بسته بندی
نام محصول وزن قیمت / تومان
قیمت گوشت گوسفند / راسته گوسفندی مهتا پروتئین (با ارز نیمایی) ۱ کیلوگرم ۳۱۰,۰۰۰
قیمت گوشت گوسفند / ران گوسفندی مهتا پروتئین(با ارز نیمایی) ۱ کیلوگرم ۳۹۰,۰۰۰
راسته گوسفند مهتا پروتئین ۱ کیلوگرم ۴۱۰,۰۰۰
قیمت گوشت گردن گوسفند مهتا پروتئین ۱ کیلوگرم ۳۴۴,۰۰۰
قیمت گوشت / قیمت جدید دام زنده در کشور امروز 16 مهر 1402
در طول یک سال گذشته قیمت گوشت قرمز به شدت افزایش پیدا کرده است. قیمت گوشت قرمز در ایران در مقایسه با قیمت متوسط جهانی بالاتر ...
در طول یک سال گذشته قیمت گوشت قرمز به شدت افزایش پیدا کرده است. قیمت گوشت قرمز در ایران در مقایسه با قیمت متوسط جهانی بالاتر است. تحلیلگران اقتصادی میگویند برای کاهش قیمت گوشت قرمز ابتدا باید قیمت دام کاهش پیدا کند. در روزهای اخیر قیمت مرغ کاهش پیدا کرده و مردم امیدوارند که قیمت گوشت قرمز نیز ارزان شود.
رئیس انجمن صنفی گاوداران صنعتی گفت: گوشت وارداتی به این دلیل ارزان تر در میآید که با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی وارد می کنند اگر با دلار آزاد وارد کنند آن موقع همه چیز روشن خواهد شد.
سید احمد مقدسی با بیان اینکه ظرفیت های بسیار خوبی در تولید گوشت کشور وجود دارد که نیاز به واردات هم نداریم، افزود: برخی فکر می کنند که هر مشکل داخل را می توان با واردات تامین کرد و اقدام به واردات گسترده گوشت میکنند،در حالی که این گونه نیست.
رئیس انجمن صنفی گاوداران صنعتی در باره اینکه برخی این روزها به فکر واردات برای تامین گوشت کشور هستند، گفت: آنها می گویند واردات گوشت ارزانتر از تولید داخل در میآید، علتش این است که آنها با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی وارد میکنند اما اگر با دلار آزاد وارد کنند آن موقع گرانی گوشت وارداتی را متوجه خواهند شد.
وی اضافه کرد: دولت در واقع واردات با ارز ارزانتر یارانه به واردات می دهد و تولید داخلی را تحت فشار قرار می دهد، در حالی که این یارانه را می تواند به تولید داخلی بدهد، اگر نهاد ارزان در اختیار تولید کننده قرار بگیرد و پول تولید کننده را به موقع در اختیارشان قرار دهد، تولید داخلی تقویت می شود.
لیست قیمت دام:
رشد حدود ۱۴۰ درصدی قیمت گوشت گوساله و گوسفندی طی یکسال
مرکز آمار ایران در تازهترین گزارش تورم اقلام خوراکی اعلام کرد که قیمت گووشت گوسفندی در شهریور امسال نسبت به ماه مشابه پارسال نزدیک ۱۵۰ درصد رشد داشته است؛ به عبارتی ۲.۵ برابر شده است.
بر اساس این گزارش، قیمت گوشت گاو یا گوساله نیز شاهد رشدی بالای ۱۲۸ درصدی بوده و قیمت کنسرو ماهی نیز بالای ۱۰۸ درصد جهش کرده است.
بانک جهانی نیز هفته گذشته گزارش ماهانه «امنیت غذایی» را به روزرسانی کرده بود و ایران در میان چند کشور انگشتشمار، از جمله ونزوئلا، لبنان، زیمبابوه و آرژانتین با بیشترین رشد قیمت اقلام غذایی در جهان قرار داشت.
بانک جهانی متوسط رشد قیمت اقلام غذایی در ایران را برای ماه اوت امسال، ۳۷ درصد گزارش کرده و گفته است این رقم در بهار و اوایل تابستان امسال حتی به ۸۰ درصد نیز رسیده بود.
رشد چشمگیر قیمت گوشت قرمز باعث شده است که مصرف این ماده غذایی اساسی در ایران به شدت کاهش یابد.
آمارهای سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد، فائو، که خرداد امسال منتشر شد، از سقوط سهمگین مصرف داخلی لبنیات و گوشت در ایران خبر داده بود.
بر اساس برآوردهای پیشین مرکز آمار ایران، سرانه مصرف گوشت ایران در سال ۱۳۹۰ حدود ۱۳ کیلوگرم در سال بود که در سال ۱۳۹۸ به ۸ کیلوگرم کاهش یافت.
مرکز آمار ایران از آن زمان گزارش مصرف گوشت کشور را منتشر نکرده، اما منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام ایران مرداد پارسال از کاهش ۵۰ درصدی مصرف گوشت قرمز در ایران طی سال ۱۴۰۰ خبر داد.
به گفته او کل مصرف سالانه گوشت کشور در سال ۱۴۰۰ به ۵۰۰ هزار تن رسیده که به معنی سرانه مصرف گوشت کمتر از شش کیلوگرم هر ایرانی است.
در این میان، مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور نیز اردیبهشت امسال از کاهش مصرف سرانه گوشت ایرانیان به ۴ کیلوگرم در سال گذشته خورشیدی خبر داده بود.
این در حالی است که حتی برخی گزارشها و محاسبات منتشر شده در رسانههای داخلی نشان میدهد که این رقم در سال جاری حدود سه کیلوگرم است.
بدین ترتیب از سال ۱۳۹۰ تاکنون، سرانه مصرف گوشت هر ایرانی از ۱۳ کیلوگرم به ۳ تا ۴ کیلوگرم سقوط کرده است.
ایران طی سالهای گذشته یکی از افسارگسیختهترین تورمها را در میان جامعه جهانی داشته است.
صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تورم سال گذشته ایران را حدود ۵۰ درصد ارزیابی کردهاند که بعد از ونزوئلا، زیمبابوه، سودان، آرژانتین، ترکیه و سورینام بالاترین رقم در جهان بود.
در سال جاری نیز انتظار میرود تورم در کشور حدود ۴۲.۵ درصد باشد و ایران در جایگاه نهم جهان از لحاظ بیشترین تورم قرار بگیرد.
قیمت گوشت قرمز، مرغ، گوشت، برنج و کالاهای اساسی
معمولا در نیمه نخست سال که دمای هوا بالا است قیمت محصولات فاسد شدنی پایین بوده و با کاهش دما نرخ این محصولات افزایش می یابد. در این هفته قیمت گوشت مرغ نسبت به هفته گذشته ۱۲ درصد افزایش یافت.
معمولاً با کاهش دما شاهد افزایش قیمت محصولات فاسدشدنی از جمله اقلام خوراکی هستیم. در این هفته قیمت هر کیلو گوشت مرغ با ۱۲ درصد افزایش نسبت به هفته گذشته از هر کیلو ۷۸ هزار تومان به ۸۷ هزار تومان رسید. این موضوع مشمول بازار تخم مرغ نیز شده و نرخها را از میادین میوه و تره بار تا خرده فروشیهای سطح شهر متغیر کرده است به طوری که هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی از ۹۹ تا بیش از ۱۲۰ هزار تومان عرضه میشود.
بازار گوشت قرمز با مشتریان محدود افزایش قیمت نداشته و هر کیلو گوشت قرمز تنظیم بازار ۳۱۶ هزار تومان و گوشت تازه قصابیهای سطح شهر ۵۶۰ هزار تومان قابل خرید است؛ اما قیمت کله و پاچه افزایش یافته و در برخی مناطق هر دست کله و پاچه به ۵۵۰ هزار تومان هم میرسد. این قیمت در مناطق مرکزی رو به پایین شهر بین ۴۲۰ تا ۴۹۰ هزار تومان خرید و فروش میشود.
قند و شکر نیز قیمتهای متفاوت داشت و نرخ هر کیلو شکر بسته بندی در فروشگاههای زنجیرهای ۳۴ هزار تومان (قیمت مصوب) بوده و در فروشگاههای متفرقه بین ۳۸ تا ۴۰ هزار تومان به فروش میرسد. این برخورد سلیقه در میزان خرید هم اعمال شده و در برخی فروشگاهها نوشته شده هر نفر میتواند ۴ بسته شکر خریداری کند و در برخی دیگر این عدد به ۲ بسته محدود شده است. قیمت قند نیز بین ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در هر کیلو متغیر است.
بازار لبنیات با کش و قوس بسیار در نیمه نخست سال در نیمه دوم قیمتهایی تثبیت شده دارد اما به گفته فروشندگان از حجم خریدها کاسته شده است.
در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی میآید (تمام قیمتها به هزار تومان است).
قیمت کالاهای اساسی
کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت هفته گذشته
گوشت ران گوسفند داخلی ۵۶۰-۵۶۵ ۵۶۰-۵۶۵
شقه گوسفند ۴۶۰-۴۶۵ ۴۶۰-۴۶۵
گوشت ران گوساله ۵۷۰-۵۷۵ ۵۷۰-۵۷۵
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۲۰ ۵۲۰
گوشت چرخ کرده در فروشگاههای زنجیرهای ۳۰۰ ۳۰۰-۳۵۵
کله و پاچه ۴۲۰-۴۹۰ ۳۰۰-۴۴۰
گوشت مرغ گرم ۸۵-۸۷ ۷۸
گوشت مرغ با کمر ۶۸ ۶۵
گوشت مرغ بدون کمر ۸۲ ۷۵
گوشت مرغ چرخ کرده ۱۵۰-۱۷۶ ۱۵۰-۱۷۶
ماهی قزل آلا ۱۸۰ ۱۸۰
میگو ۲۸۰-۴۵۰ ۲۲۰-۲۸۰
تن ماهی ۵۸-۸۹ ۵۸-۸۹
تخم مرغ دولتی (شانه ۳۰ عددی) ۹۹-۱۳۰ ۱۰۵-۱۲۰
شیر بطری کم چرب ۲۵ ۲۵
شیر بطری پر چرب ۲۷ ۲۷
پنیر سفید ۴۰۰ گرمی ۴۴.۴۰۰ ۴۴.۴۰۰
کره ۱۰۰ گرمی ۳۲.۵۰۰ ۳۲.۵۰۰
کره ۵۰ گرمی ۱۶.۹۰۰ ۱۶.۹۰۰
ماست دبه ای همزده ۷۵.۹۹۰-۱۱۵ ۷۵.۹۹۰-۱۱۵
ماست ۹۰۰ گرمی ۵۲ ۵۲
ماست دبهای دو کیلویی ۵۵-۶۴.۲۰۰ ۵۵-۶۴.۲۰۰
ماست ۱.۸ گرمی پرچرب ۹۹ ۹۹
خامه ۲۵۰ گرمی ۳۵ ۳۵
خامه ۲۰۰ گرمی ۳۲.۵۰۰ ۳۲.۵۰۰
قند (یک کیلو) ۴۰-۵۰ ۴۰-۵۰
شکر (یک کیلو) ۲۸-۴۰ ۲۸-۴۰
برنج شمشیری هر کیلو ۵۰ ۵۰
برنج طارم عطری هر کیلو ۷۸ ۷۸
برنج هاشمی هر کیلو ۸۸ ۸۸
برنج پاکستانی هر کیلو (دولتی) ۳۹.۸۰۰ ۳۹.۸۰۰
ماکارونی قطر ۱.۵ غنی شده ۵۰۰ گرمی ۲۸.۵۰۰ ۲۸.۵۰۰
ماکارونی ۷۰۰ گرمی ۲۴ ۲۴
رب گوجه فرنگی ۴۵-۶۰ ۴۵-۶۰
روغن نیمه جامد ۴ کیلویی ۲۹۲ ۲۹۲
روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (سرخ کردنی) ۱۰۴.۵۰۰ ۱۰۴.۵۰۰
روغن آفتابگردان ۱.۵ لیتری (پخت و پز) ۹۶.۳۰۰ ۹۶.۳۰۰
روغن ذرت ۱.۸ لیتری شیشه مات (پخت و پز) ۳۶۸ ۳۶۸
روغن ذرت ۱.۸ لیتری شیشه مات (سرخ کردنی) ۳۴۸ ۳۴۸
نخود ۶۳ ۶۳
ماش ۵۷ ۵۷
لپه ۶۰ ۵۳
عدس ۴۹-۶۳ ۴۹-۵۹
لوبیا چشم بلبلی ۶۴ ۶۴
لوبیا قرمز ۷۲ ۷۲
لوبیا سفید ۸۳ ۸۳
لوبیا چیتی ۷۸ ۷۸
دیدگاه تان را بنویسید