پایگاه خبری خانه فوتبال:

قانون منع بازیکنان و مربیان خارجی باعث بالا رفتن قیمت بازیکنان شده که صدای باشگاه‌های قدیمی و خصوصی را درآورده است. رسول فلاح با بیان مطالب فوق اظهار داشت: ما اکنون به سمتی می‌رویم که تیم‌های خصوصی و باشگاههای ریشه‌دار قدیمی روبه نابودی هستند به خاطر اینکه یک جمله گفته شده که بازیکن خارجی وارد ایران نشود.

وی افزود: باشگاه‌های خصوصی مثل شهرخودرو نساجی، ماشین‌سازی و خیلی ها هم مثل ما باشگاههای ریشه‌دار پاسوز این تصمیم شده اند چون قیمت ها به شکل عجیبی بالا رفته و مثلا بازیکنی که در لیگ 100 تومن قراردادش بوده الان می‌گوید 700 تومن! آقایان با این اعداد و ارقامی که شما مسبب آن هستید رسما فوتبال ما را به قهقرا می‌برید.

مدیرعامل فجرسپاسی شیراز تصریح کرد: در این شرایط دیگر تیم‌ها قدرت برابری پیدا نمی‌کنند چون تیمهایی که بودجه دولتی دارند کک شان نمی‌گزد ولی تیم‌های خصوصی و ریشه‌دار فقط باید مدارا کنند و پیش هوادرانشان برای ناتوانی در بستن یک تیم خوب خجالت بکشند چراکه وقتی توان مالی ندارند چطور می‌توانند با تیم‌هایی که تا دندان مسلح هستند رقابت کنند؟

فلاح با انتقاد از دلالان فوتبال ادامه داد: دلال‌ها و واسطه‌ها در این آشفته بازار به وجود آمده هم پدر فوتبال را درآورده‌اند و هر چه هم می‌بینیم در رسانه ملی برنامه درست می‌شود و سایت‌های خبری مثل خبرگزاری‌ها و ورزش سه و ... با این پدیده مقابله می‌شود اما باز متاسفانه کسی در عمل اهمیتی نمی‌دهد و همه سرگرم رد و بدل کردن همین ارقام سنگین هستند. نامه دیوان محاسبات به وزارت ورزش واقعا دردی دوا نمی‌کند. این طور بخشنامه زدن خوب نیست. باید نظارت عملی صورت گیرد.

وی با درخواست از نهادهای نظارتی برای ورود عملی به این معضل کنونی فوتبال ایران متذکر شد: مسئولین ذیصلاح باید ورود کنند. من از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شهر می‌خواهم که همین امسال جلوی ثبت قراردادهای نجومی را بگیرند و راهکار نظارتی بگذارند تا کار از سرچشمه درست شود. فوتبال پویا نباید پویایی در بعد مالی بازیکنان باشد تا اینگونه کار دلال‌ها و واسطه‌ها را رونق دهد. پویایی فوتبال باید با زیرساخت‌های آن میسر شود تا مردم از دیدن تیم هایشان لذت ببرند. حتما باید سقف قرارداد بگذارند و اگر باشگاهی پشتوانه حمایتی دارد بگویند هزینه اضافه فقط به شرط اسپانسر و لاغیر.

مدیرعامل فجر با اشاره به بازی شب گذشته شهرخودرو گفت: این باشگاه خصوصی وقتی چندین برابر توان مالی خود به بازیکنانش پیشنهاد داده می‌شود چطور می‌تواند بازیکن خود را حفظ کند که برابر فلان تیم خارجی ناکام نماند؟ یا مثلا باشگاه نساجی خصوصی را ببینید که به دلیل بضاعت مالی بخش خصوصی نشسته و رفتن بازیکنانش را نگاه می‌کند بعد کارشناسان می‌آیند و می‌گویند پاس، ابومسلم، پگاه، برق شیراز الان کجا هستند؟ و باید حفظ می‌شدند. تکلیف باید مشخص شود. باید هم‌اندیشی شود و باید هزینه‌کردها تبدیل قانون شود تا سلیقه مالی در بخش دولتی لحاظ نشود.

فلاح یادآور شد: جدول پایانی لیگ یک را ببینید که تیم‌های بالانشین همگی دولتی بودند در صورتی که تیم‌هایی مثل خوشه طلایی خصوصی و دیگر تیم‌های مدعی خصوصی و مابقی باشگاههای ریشه‌داری مثل فجر فقط سیاهی لشکر جدول بودند. سال قبل تیم‌های صعودکننده بیشتر از 20میلیارد هزینه کردند به لیگ‌برتر رفتند ولی با این شرایط، سال آینده فقط باید بیش از  8 میلیارد هزینه کرد که تیم به دسته دوم سقوط نکند. با ارقام کنونی باشگاههای خصوصی را مثله کرده‌اند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: