پایگاه خبری خانه فوتبال:

همه ما ممکن است در طول زندگی روزمره خود با مشکلات حقوقی مواجه شویم و برای حل آن‌ها به کمک یک وکیل کاربلد نیاز پیدا کنیم. اما قبل از انجام هر اقدامی توصیه می‌شود که خصوصیات یک وکیل پایه یک دادگستری خوب را بشناسیم و بر اساس آن به وی اعتماد کنیم. 

یک وکیل متخصص و کاربلد کسی است که علاوه بر تسلط کامل بر مسائل حقوقی، از تجربه کافی نیز برخوردار باشد تا بتواند هنگام مواجه با یک پرونده حقوقی پیچیده به راحتی و در کمال آرامش آن را بررسی و حل کند. در ادامه این راهنما به خصوصیات وکلای پایه یک دادگستری اشاره خواهیم نمود.

وکیل پایه یک دادگستری چه شخصی است؟

وکیل پایه یک دادگستری فردی است که دوره لیسانس حقوق یا فقه مبانی اسلامی را پشت‌سر گذاشته و بعد از کسب مدرک کارشناسی در آزمون پذیرش کارآموزی کانون وکلای دادگستری شرکت خواهد کرد. لازم به ذکر است که آزمون نامبرده تنها یک بار در طول سال برگزار می‌شود و میزان رقابت در آن بسیار زیاد است.

متقاضی می‌بایست بعد از قبولی در آزمون گواهی‌های مختلفی مثل عدم اعتیاد، عدم سوء پیشینه کیفری و... را از پزشک قانونی دریافت و ارائه دهد.

در این مرحله فرد به عنوان کارآموز وکالت شناخته می‌شود و بعد از گذراندن دوره‌ کارآموزی دو ساله نزد یک وکیل سرپرست و شرکت در جلسات دادرسی مختلف جهت آشنایی با تمام زمینه‌های حقوقی و همچنین حضور در جلسات آموزشی هفتگی کانون وکلا،‌ می‌بایست در آزمون دیگری به نام «اختبار» شرکت کند.

این آزمون از دو بخش شفاهی و کتبی تشکیل شده و کارآموز پس از کسب نمره قبولی در بخش‌های ذکر شده باید در مراسم سوگند یا تحلیف شرکت کند. بعد از انجام تمامی این مراحل وی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند مشغول به فعالیت شود.

همانطور که اشاره شد چنین وکیلی برای رسیدن به این عنوان مراحل زیادی را طی کرده و در آزمون‌های مختلفی شرکت کرده است. از این رو می‌توان نتیجه گرفت که وکلای پایه یک دادگستری اشخاصی متخصص و حرفه‌ای در زمینه مسائل حقوقی محسوب می‌شود.

وکیل پایه یک در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کند؟

وکلای پایه یک دادگستری می‌توانند در زمینه‌های مختلفی به وکالت بپردازند و پرونده‌های گوناگونی را رسیدگی کنند. در ادامه به برخی از دعاوی حقوقی که وکلای پایه یک می‌توانند در آن حضور داشته باشند اشاره خواهیم نمود.

اولین و شاید مهم‌ترین دعاوی که وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند به آن رسیدگی کند دعاوی مربوط به امور خانوادگی است. وکلای خانواده از نوع پایه یک هستند که پرونده‌های مرتبط با طلاق، مهریه، طلاق توافقی، استرداد جهیزیه، نفقه، حضانت فرزندان، انحصار وراثت و ... مورد بررسی قرار می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویژگی های یک وکیل پایه یک به سایت خانه وکلا مراجعه نمایید.

وکلای پایه یک می‌توانند در حوزه‌هایی مثل تنظیم سند رسمی، الزام به اخذ پایان کار، وقف، سرقفلی، قرارداد اجاره و ... تحت عنوان وکیل ملکی به فعالیت بپردازند.

مورد بعدی که وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند به آن رسیدگی کند در رابطه با مهاجرت است. وکلای پایه یک می‌توانند در امور مهاجرت نیز فعالیت داشته باشند. اشخاصی که قصد مهاجرت دارند و از قانونین حاکم بر کشور مقصد مطلع نیستند، می‌توانند به کمک وکیل مهاجرت از این قوانین و مقررات آگاه شوند.

یکی دیگر از مواردی که وکلای پایه یک می‌توانند به آن رسیدگی کنند، امور مربوط به مالیات است. به بیان دیگر چنین وکلایی قادر هستند که تحت عنوان وکیل مالیات افراد را از محکوم شدن به جرائم سنگین مالیاتی نجات دهند.

موضوع بعدی مربوط به پرونده‌های مرتبط با ثبت احوال است. مسائلی مثل تغییر نام و نام‌خانوادگی، حذف نام همسر از شناسنامه بعد از طلاق، اخذ گواهی فوت و ... از جمله مواردی هستند که جزو حیطه فعالیت وکیل ثبت احوال پایه یک دادگستری محسوب می‌شوند.

اموری مثل ثبت شرکت، ضمانت نامه‌های بانکی، تشکیل پرونده مالیاتی، رسیدگی به چک و سفته برگشتی نیز جزو حیطه کاری وکلای پایه یک دادگستری بوده و می‌توانند پرونده‌های مربوط به این مباحث را مورد بررسی قرار دهند.

وکیل پایه یک دادگستری چه ویژگی‌هایی دارد؟

لازم است بدانید که وکیلی که تنها پروانه وکالت دارد لزوماً یک وکیل حاذق و خوب نیست. یک وکیل پایه یک حرفه‌ای و خوب از خصوصیاتی مثل مهارت در وکالت، شخصیت و رفتار درست و... برخوردار می‌باشد.

پیشنهاد می‌شود قبل از انتخاب یک وکیل، تخصص و توانایی وی در پرونده مربوطه و میزان حق‌الوکاله او را بسنجید. همچنین در نظر داشته باشید که تبلیغات یک وکیل معیار مناسبی برای قابل اعتماد بودن و انتخاب او نیست و او می‌بایست از خصوصیات دیگری برخوردار باشد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

از یک وکیل پایه یک دادگستری حرفه‌ای انتظار می‌رود که در انجام و پیگیری سریع امور موکل خود دلسوز باشد و احساس مسئولیت کند. وکیل نیز همانند یک پزشک باید امین و محرم اسرار موکل خود باشد، به بیان دیگر اطلاعات شخصی پرونده موکل تحت هیچ شرایطی نباید فاش شود.

«تخصص» یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین ویژگی‌های یک وکیل پایه یک دادگستری خوب بشمار می‌رود. وکالت یک حرفه پیچیده و دقیق محسوب می‌شود، از این رو در صورتی که وکیل تخصص کافی نداشته باشد سرنوشت موکل به خطر افتاده و احتمال پیروزی پرونده بسیار پایین خواهد آمد.

برای آشنایی هر چه بیشتر با ویژگی های یک وکیل پایه یک دادگستری به سایت صلح طلب مراجعه نمایید.

مورد بعدی «تجربه» است. تجربه یک وکیل را می‌توان از پرونده‌های حقوقی پیشین وی جست‌وجو کرد. هر چه تعداد پرونده‌های موفق قبلی وکیل بیشتر باشد، می‌توان دریافت که وی یک وکیل ماهر و با تجربه است. البته با پرس‌وجو از دوستان و اطرافیان نیز می‌توان یک وکیل خوب و با تجربه را پیدا کرد.

از یک وکیل پایه یک خوب انتظار می‌رود که در امر وکالت صادق باشد. در واقع راستگویی و صداقت مهم‌ترین اصل اخلاق است که یک وکیل حرفه‌ای باید رعایت کند. یک وکیل صادق تمامی فراز و نشیب‌های پرونده را با صبوری به موکل خود شرح داده و تنها به فکر حق‌الوکاله خود نیست.

چنانچه به دنبال یک وکیل حرفه‌ای و خوب پایه یک می‌گردید، خانه وکلا و صلح‌طلب بهترین مرجع برای یافتن وکلایی با روابط عمومی قوی و ماهر محسوب می‌شوند.

بنابراین با مراجعه به وب‌سایت‌های مذکور با خیال آسوده می‌توانید امور حقوقی خود را به دست کاربلدترین وکلای پایه یک دادگستری بسپارید و از خدمات حقوقی بهره‌مند شوید.

منبع : https://kikhobe.com

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: