پایگاه خبری خانه فوتبال:

به گزارش خانه فوتبال، برای مذاکره با استراماچونی، سراغ خلیل‌زاده می‌روند و از او می‌خواهند حلال مشکلات استقلال باشد. محصول این اتفاق را می‌بینیم؛ نه از استراماچونی خبری شد، نه گزینه مورد نظر هیئت‌مدیره در شرایط اورژانسی حاضر شد روی نیمکت استقلال بنشیند.

در پرسپولیس به جای این که اهل فن از سرمربی تیم انتقاد کنند، این وظیفه سپرده می‌شود به بازیگر سینما؛ به آقای سعید راد که این روزها میان او و «تنگنا» امیر نادری، هیچ شباهتی نمی‌بینیم.

389944_577

حمله هنرپیشه سینما به سرمربی پرسپولیس با ادبیاتی به شدت سخیف اما نشانه چیست؟ حتی اگر نیمکت‌نشینی آدام همتی، آقای راد را عصبانی نکرده باشد باز وظیفه او نیست که شخصیت فرهنگی و ورزشی کالدرون را زیر سوال ببرد.

با خوب و بد کالدرون کاری نداریم؛ حتی رفتار استراماچونی را هم در قبال برخی اتفاقات نقد نمی‌کنیم اما مسئله این است که جدا از تحریم‌ها و بحث‌های مربوط به FATF که مراوادت مالی با مربیان خارجی را سخت می‌کند، آیا ما فرهنگ همکاری با مربیان خارجی را داریم؟

در عربستان و امارات، هنرپیشه ها به کالدرون حمله می کردند؟

کالدرون پیش از حضور در ایران، در کشورهای سوئیس، اسپانیا، عربستان، امارات، عمان و ... کار کرده است؛ در کدامیک از این کشورها بازیگر سینما پس از پایان دیدار تیمی که هر ۳ امتیاز بازی را گرفته، سرمربی را مچاله می‌کند؟ وظیفه او چه کاری است؟ فیلم خوب بازی کردن یا نقد و بررسی وضعیت مربی خارجی پرسپولیس که با این تیم صدرنشین رقابت‌های لیگ است؟

با کالدرون اگر سر هر بازیکنی بخواهند بحث کنند، اول از همه بیرانوند است که لابد دلش خون است؛ تا او باشد، نوبت به نوه سعید راد نمی‌رسد که نیمکت‌نشینی یا سکونشینی‌اش توسط سرمربی آرژانتینی نقد شود!

استراماچونی و کالدرون البته در قبال اتفاقاتی که پیش از این در تیم ملی ایران رخ داد، نمونه‌های کوچکی هستند. وقتی یاد آن روزها می‌افتیم با خود می‌گوییم باز گلی به جمال سعید راد که یک نفره به مصاف کالدرون رفت و از خجالتش درآمد! قبلا همین کار به صورت سازمان یافته در سطحی وسیع‌تر علیه آنهایی انجام می‌شد که یک تنه فوتبال ما را با آبروی فراوان می‌چرخاندند و درست روز آخر، تک و تنها با چشمانی گریان، ایران ما را ترک کردند. 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: