یادداشت؛
چه کسی باید مدیرعامل استقلال شود؟
در دنیای ما باشگاه ایدهآلی وجود ندارد که در بیرون و درون زمین بیعیب و نقص باشد و تمپلیت موفقیت برای دیگران باشد.
به گزارش خانه فوتبال، باشگاه بنا به شرایط داخلی، محیطی و خاستگاهش، اهدافی ترسیم میکند و با کمک از روشهای امکانپذیر و تجارب باشگاههای جهان به سمت اهدافش میرود.
روشی گارانتی شده برای موفقیت تعریف نشده اما برای آیندهای بهتر شما نیاز به پایداری و ثبات دارید تا بتوانید باشگاهی برای آینده باشید. استقلال باشگاهی در گذشته است! این باشگاه هنوز زیر آوار به جا مانده از سوداگری مدیران سالهای گذشته نفسش بالا نمیآید.
نابسامانی مالی، بدنه نحیف سازمانی و از همه بدتر بیاعتمادی، باشگاه را تبدیل به نهاد ضعیفالجثهای کرده است. در این اوضاع، تمام عناصری که باید در خدمت توسعه باشند، به تهدید روزمره تبدیل شدهاند: بازیکن، مربی، طرفدار، اسپانسر و …
انجمن باشگاهداری اروپا در تحقیقاتش اساس کار باشگاه را روی سه حوزه اصلی، فوتبال، بیزینس و جامعه تعریف میکند. اگر زمان کوتاه مدت میتواند از یک بازی به بازی دیگر، یا به اندازه یک فصل باشد، همین انجمن زمان میان مدت یک باشگاه فوتبال را سه ساله تعریف کرده است.
وضعیت فعلی استقلال چگونه است؟ مدیریت روزانه بحران. نگاه متولی ورزش به استقلال چیست؟ خواباندن سر و صداها. تزریق پول. استقلال شرایطی و افرادی میخواهد که با مدیریت یک دوره انتقال، آن را دوباره به باشگاهی با پرستیژ، باشگاهی برای فردا تبدیل کنند.
استقلال نیاز به افرادی دارد که در موقع رفتن، اسب زین کرده به طرفداران و مدیران بعدی تحویل دهند، نه طوماری از بدهی و شکایات. نه تیمی که قبل از شروع بازی در زمین، به دلیل سوءمدیریت و مدارک اداری و مالی، در خطر حذف از بازیهاست!
برداشتن گام های بلند در شرایط فعلی کشور آسان نیست ولی هنوز میشود تغییرات محسوس ایجاد کرد و باشگاهی با اتیکت ساخت. میدانم که هواداران هم به همین امیدوارند. شک ندارم در داخل ایران هستند افرادی که با رویکرد به آینده، صلاحیت ایجاد تغییرات ممکن را داشته باشند.
* از توییتر شاهین رحمانی عضو ایرانی AFC
دیدگاه تان را بنویسید