پایگاه خبری خانه فوتبال:

قیمت مرغ و تخم مرغ در یک پیش بینی عجیب. نرخ در دو فصل گذشته با نوسانات زیادی رو به رو بوده . قیمت مرغ دو نرخی است قیمت مرغ در بازار با دو نرخ دولتی و آزاد پخش می شود .قیمت مرغ با توجه به منجمد و غیر منجمد بودن متفاوت است . قیمت مرغ را با ما دنبال کنید.

توصیه مهم برای خرید مرغ

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به مردم برای خرید مرغ بسته بندی شده، گفت: استفاده از فراورده‌های جانبی غیرخوراکی مرغ، از اصلی‌ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.

محمدحسین عزیزی با اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ عنوان کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ به عنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، به عنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است.

وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در همه مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: شرایط نامطلوب تولید، ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری، اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی، شرایط نامطلوب عرضه و توزیع، عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فراورده های جانبی مرغ در کارخانجات فراورد های گوشتی مربوطه، عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری ، قصابیها و قطعه بندیها و شرایط نامناسب نگهداری از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در همه موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظران بهداشتی مربوطه است.

عزیزی با بیان اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می‌تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.

منبع: ایرنا

مرغ سهمیه بندی می شود؟

در گفتگوی با مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار: فوری/ مرغ جیره بندی خواهد شد؟

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار گفت: «فروش مرغ به صورت کوپنی بستگی به سیاست‌های دولت دارد که تصمیمی برای تغییر محل تزریق یارانه داشته باشد یا خیر. اگر محل توزیع یارانه بخواهد از حلقه اول تولید مستقیم به مصرف‌کننده داده شود احتمالا باید تمهیداتی از سوی دولت صورت بگیرد».

کمبود و گرانی مرغ از ماه‌های گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد. این وضعیت روز به روز نگران کننده‌تر می‌شود و حالا شنیده‌ها حاکی از آن است که فروش مرغ به صورت کوپنی قرار است انجام شود. برای بررسی جزئیات بیشتر این موضوع با مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار، محمدعلی کمالی سروستانی به گفتگو نشستیم. با گسترش نیوز همراه باشید.

​محمدعلی کمالی سروستانی در ابتدای صحبت‌های خود به خبرنگار سرویس اصناف گسترش نیوز گفت: «ما به لحاظ میزان جوجه ریزی در سه ماهه گذشته، در هر ماه حدودا ۱۱۴ میلیون تومان جوجه ریزی داشتیم که این مقدار حدودا ۱۰۰ هزار تن مرغ تولید خواهد کرد. در حال حاضر به دلیل اینکه در فصل گرما هستیم مرغ وزن نمی‌گیرد به همین خاطر میزان جوجه ریزی  آن ۱۰۰ هزار تن کاهش پیدا می‌کند و ورودی گوشت مرغ نیز کم می‌شود که به دلیل استرس های گرمایی است.  قطعی برق چند وقت اخیر نیز هم از لحاظ اینکه تلفات را بالاتر برده و هم اینکه نظم کشتار را به هم ریخته متاسفانه این جریان را تشدید کرده است».

توزیع مرغ در چرخه ناسالم

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار در ادامه اظهارداشت: «موضوع دیگر فاصله قیمتی است که به دلیل نسبت هزینه‌های تولید به قیمت مصوب مجددا ایجاد شده است. هنوز ۱۰ روز از مصوبه قیمت مرغ نگذشته بود که همان کارگروه‌ها قیمت نهاده ها و حمل ونقل را نیز  افزایش دادند. جوجه یک‌روزه که باید ۴۲۰۰ تومان دست مرغدار برسد تا ۱۰ هزارتومان هم رسیده است. این‌ موارد هزینه‌های تولید را افزایش داده و باعث شده مرغ در یک شبکه توزیع سالم به دست مردم نرسد. نکته آخر، نظام توزیع بعد از کشتار است که در آن نظام هم هیچ کنترلی صورت نمی‌گیرد».

سروستانی در ادامه افزود: «فروش مرغ به صورت کوپنی بستگی به سیاست‌های دولت دارد که تصمیمی برای تغییر محل تزریق یارانه داشته باشد یا خیر. اگر محل توزیع یارانه بخواهد از حلقه اول تولید مستقیم به مصرف‌کننده داده شود احتمالا باید تمهیداتی از سوی دولت صورت بگیرد».

ممنوعیت فروش مرغ به صورت قطعه بندی اشتباه بود

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار در صحبت‌های پایانی خود به خبرنگار گسترش نیوز گفت: «ممنوعیت فروش مرغ به صورت قطعه بندی اشتباه بود و این کار نیاز بازار است. کسی که این تصمیم را گرفته به واقعیت‌های بازار توجه نکرده است. این ممنوعیت فقط باعث مشکلات بهداشتی و افزایش معضل قاچاق می‌شود، ما باید به واقعیت‌های بازار توجه کنیم نه اینکه فقط به زور و جلوگیری کردن متوسل شویم زیرا اینگونه چیزی حل نمی‌شود».

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: