ایران خودرو | فروش فوری ایران خودرو | ثبت نام ایران خودرو | سایت ایران خودرو
فروش بدون قرعه کشی ایران خودور بمناسبت عید قربان | فروش فوق العاده بدون محدودیت تحویل 90 روزه
شرکت در این طرح صرفاً از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو امکانپذیر بوده و در صورت استفاده متقاضی از سایر آدرس ها، عواقب آن بر عهده گروه خودروسازی ایران خودرو نخواهد بود.
فروش فوری ایران خودرو آغاز شد.فروش فوری ایران خودرو دارای شرایط خاصی است.فروش فوری ایران خودرو از طریق سامانه فروش یکپارچه صورت می گیرد. فروش فوری ایران خودرو در مدت معین انجام می شود. شرایط جدید فروش فوری ایران خودرو را مطالعه کنید.
سخنگوی وزارت صمت در گفتوگو رادیویی از احتمال برگزاری مرحله دوم قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه در پایان تیرماه خبر داد.
امید قالیباف گفت: تاریخ دقیق بر اساس عرضه محصول از سوی خودروسازان تعیین و توسط سامانه یکپارچه تخصیص خودرو انجام خواهد شد.
وی با اشاره به چشم انداز حذف قرعه کشی خودرو افزود: در زمینه خودروهایی که تقاضای بالاتر از عرضه دارند، مشکل داریم و ناچاریم از طریق قرعهکشی عمل کنیم ولی برنامهریزیشده که احتمالاً تا پایان سال بساط قرعهکشی برچیده شود و عرضه و تقاضا تعیین قیمت کند.
جزئیات مهم حذف قرعه کشی خودرو و واردات خودروی ارزان
به گفته وزیر صمت قرعهکشی خودرو بهتدریج و طی فرآیندی حذف میشود. ارتقای تولید اولین شرط حذف این قرعهکشی است. شرط دوم نیز واردات خودرو است که آییننامه آن به زودی در دولت تصویب میشود.
وزیر صمت گفت: کار طراحی خودورهای اقتصادی در ایران خودرو آغاز شده و این نوع خودرو تا سال آینده به بازار میآید.
-
جزئیات قتل هولناک در گلوبندک تهران جلوی چشم مردم
-
رقم یارانه نان تغییر کرد | سهمیه هر فرد چند کیلو نان است؟ + شیوه جدید خرید نان
-
رقم افزایش حقوق کارگران تغییر کرد | حداق حقوق کارگران چقدر شد؟
-
زمان برداشت سومین یارانه معیشتی تیر اعلام شد | واریز یارانه معیشتی 1 میلیون تومانی برای خانوارها
-
شگفتانه دولت به حساب مردم | واریز یارانه جدید عید قربان ؛امشب؟
رضا فاطمیامین در خاتمه مراسم روز ملی صنعت و معدن در جمع خبرنگاران گفت: روند تولید خودرو در کشور به خوبی در حال پیشرفت است. در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجهی در تولید خودرو و همچنین عدمتولید خودروی ناقص به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: همانطور که پیشتر نیز گفته شد وزارت صمت برنامهریزی کرده که در سال ۱۴۰۱ قرعهکشی خودرو را بهتدریج حذف کند. البته این عبارت بهدرستی در برخی رسانهها منتقل نشده و از ابتدا نیز مقرر نبوده که از آغاز سال قرعهکشی حذف شود، بلکه بهتدریج و در طول سال این مهم اتفاق میافتد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: برای حذف قرعهکشی چند کار باید انجام شود که نخستین آن ارتقای تولید است. زیرا عدمتعادل بین عرضه و تقاضا با عرضه ۹۰۰ هزار دستگاهی در سال گذشته و در مقابل تولید تقاضای بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاهی سبب شده که شکافی ایجاد شود و بازار خودرو متلاطم گردد.
رضا فاطمیامین اظهار گفت: هر چه در سال ۱۴۰۱ جلوتر میرویم تولید خودرو بیشتر شده و این شکاف بین عرضه و تقاضا کمتر میشود.
وی افزود: محور دوم برای حذف قرعهکشی، واردات خودرو است که آییننامه آن طراحی شده و بهزودی در دولت مصوب میشود. برآورد ما این است که بخشی از تقاضای موجود در بازار با انجام واردات پاسخ داده شود.
مخالف عرضه خودرو در بورس کالا نیستیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کارکرد اصلی بورس کالا برای محصولاتی همچون فولاد، پتروشیمی، گندم، ذرت و غیره است.
لزوم مدیریت مصرف برق در سال جاری
فاطمیامین گفت: در سالهای گذشته باید سالیانه سههزار مگاوات سرمایه گذاری در عرصه برق انجام میشد اما نشد. امروز در تلاشیم تا قطع برق با کمترین زیان و کمترین فشار بر واحدهای صنعتی انجام شود.
فاطمیامین تاکید کرد: امسال کار ویژهای در خصوص تولید برق نمیتوان انجام داد و باید همین میزان برق موجود را مدیریت کنیم، اما در میان مدت و بلندمدت احداث بیش از ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه از سوی واحدهای صنعتی و معدنی آغاز شده است.
ورود خودروهای اقتصادی از سال آینده به بازار
رضا فاطمیامین افزود: ما در تولید خودروی متناسب با قدرت خرید مردم دچار نقص هستیم. در سالهای گذشته این نقص با فروش پراید جبران میشد و الان تا حدودی با تیبا جبران میشود، اما این محصولات کیفیت مناسب را ندارند.
فاطمی امین اظهار کرد: همچنین در آییننامه واردات خودرو نیز امتیاز ویژهای برای خودروهای اقتصادی گذاشتیم تا هم به تعداد بیشتری وارد شوند و هم سقف قیمتی به گونهای باشد که افراد بیشتری قدرت خرید آن را داشته باشند. البته این خودرهای وارداتی هم باید بهتدریج داخلیسازی شوند. به زودی آییننامه واردت خودرو نهایی و ابلاغ میشود.
قرعه کشی خودرو در تاریخ جدید
سخنگوی وزارت صمت از احتمال برگزاری مرحله دوم قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه در پایان تیرماه خبر داد و گفت: احتمالاً تا پایان سال بساط قرعهکشی برچیده شود و عرضه و تقاضا تعیین قیمت کند.
امید قالیباف گفت: تاریخ دقیق بر اساس عرضه محصول از سوی خودروسازان تعیین و توسط سامانه یکپارچه تخصیص خودرو انجام خواهد شد.
لغو قرعه کشی خودرو در سامانه یک پارچه تا اطلاع ثانوی
طی نامهنگاری بین دو معاون وزیر صمت مشخص شد،سامانه یکپارچه تخصیص خودرو که ۲۷اردیبهشت اولین قرعه کشی بر اساس آن انجام گردید، اصلا تایید فنی و امنیتی نداشت و دفتر فناوری داده وزارت صمت هم مسئولیت تایید و نظارت بر حسن اجرای این سامانه را نپذیرفته بود.
درپی ابهامات زیادی که سیستم قرعه کشی خودرو توسط خودروسازان طی دو سه سال گذشته ایجاد کرده بود و شمار زیادی از مردم معتقد بودند که این قرعه کشی ها شافیت لازم را ندارد، وزارت صمت اخیرا دست به کار شده و یک سامانه فروش یکپارچه خودرو را راه اندازی کرد تا تخلفات و دلال بازی به صفر رسیده و مصرف کننده واقعی بتواند خودروی خود را خریداری کند.
صدیف بیکزاده رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره ابهامات پیشآمده در اعلام نتایج تخصیص خودرو از طریق سامانه یکپارچه اعلام کرد: برای جلوگیری از قرعهکشیهای دوباره در یک فرآیند تخصیص، حدود 12هزار نفر بهعنوان منتخبان ذخیره مشخص شدند؛ اما این موضوع بهصورت شفاف در سامانه یادشده، مشخص نشد و ابهاماتی ایجاد کرد.
درحالی این مقام مسئول وزارت صمت مقصر این موضوع را خودروسازان معرفی کرده که سوال اینجاست، مگر سازوکار اعلام اسامی اصلی و رزرو در خودروسازان تعریف نشده بود ؟ در طرح های قبلی چگونه اسامی به صورت تفکیک شده اعلام می شد اما این بار این اختلال به وجود آمده است؟ مگر نه اینکه هر بار باید اشکالات برطرف و فروش خودرو به صورت قانونمند تری انجام شود چرا این بار که همه بر نظارت یکپارچه خودرو در سامانه فروش تأکید می کردند چنین خطایی به وجود آمد؟
حال با گذشت بیش از یک ماه از اولین قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه وزارت صمت، سید مهدی نیازی معاون وزیر صمت در نامه ای به منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت اعلام کرده است که این سامانه صلاحیت فنی و امنیتی و آمادگی لازم برای اجرای قرعه کشی خودرو را نداشته و هنوز هم ندارد، بر هیمن اساس تاکید کرده که فعلا از طریق این سامانه قرعه کشی انجام نشود.
در این نامه آمده است:
«همانگونه که در جلسات کارشناسی، پیش از دوره اول قرعه کشی خودروها به واسطه سامانه جدید یکپارچه تخصیص خودرو به استناد صورتجلسات مربوطه به وضوح اعلام گردید، دفتر فناوری داده، اطلاعات و امنیت فضای مجازی با توجه به شرایط فعلی انتخاب پیمانکار، عدم عقد قرارداد با وزارتخانه، عدم مالکیت سامانه و همچنین عدم ورود در تحلیل فرایند تخصیص، امکان پذیرش مسئولیت در خصوص تایید و نظارت بر حسن اجرای این سامانه را ندارد و صرفاً در این شرایط، امکان ارائه مشورت فنی در جلساتی که در این رابطه برگزار میشود وجود دارد.
لازم به ذکر است در صورت واگذاری رسمی مسئولیت های مربوطه به مباحث فنی سامانه مذکور، مواردی از جمله انتخاب پیمانکار، اجرا، و پیاده سازی و تست همه جانبه سامانه، نیازمنده طی مراحل فنی و کارشناسی موضوع بوده و تحلیل فرآیند ها و زیرساخت های مربوطه نیز می بایست تعیین تکلیف شود.
از طرفی با توجه به حساسیت و اهمیت این سامانه، زیرساختهای ارتباطی، سخت افزاری، و نرم افزاری و امنیتی مناسبی می بایست تدارک شود که تامین آنها اعتبار متناسب خود را نیاز دارد که می بایستی در چارچوب ردیف های مرتبط طرح های تملک دارایی های سرمایه ای سال جاری پیشبینی شده و تخصیص یابد.
لذا پیشنهاد می گردد برای قرعه کشی آتی از طریق سامانه مزبور، فعلاً موارد و نقطه نظرات مرکز افتا ریاست جمهوری بطور ویژه از آن مرجع درخواست و پس از دریافت و آماده سازی سامانه مطابق آن موارد نسخه نهایی به منظور تست و ارزیابی فنی در اختیار یکی از آزمایشگاههای حائز صلاحیت تحت نظارت مرکز افتا قرار داده شود و قرعه کشی به بعد از آن زمان موکول شود. دفتر فناوری داده اطلاعات و فضای مجازی آماده همکاری برای موارد ذکر می باشد.»
پیش فروش و ثبت نام محصولات ایران خودرو در طرحهای سه ماهه و یکساله اعلام میشود و بلافاصله بعد از اتمام ثبت نام، قرعه کشی خودرو انجام می شود و اسامی برندگان در سامانه فروش خودرو اعلام خواهد شد.
از اردیبشهت ماه 1401 اما روش قرعه کشی، ثبتنام و اعلام نتایج طرحهای فروش ایران خودرو با تغییراتی همراه شده است وبه این صورت که کلیه ثبت نام و قرعه کشی در سامانه یکپارچه فروش خودرو انجام می گیرد. متقاضیان می توانند با اطلاع از قیمت روز محصولات ایران خودرو و در نظر گرفتن بودجه مورد نظر جهت خرید خودرو اقدام کنند
با توجه به تغیرات صورت گرفته مبنی بر نحوه ثبت نام متقاضیان خرید خودرو از شرکت ایران خودرو و الزام ثبتنام از طریق سامانه یکپارچه فروش خودرو، نحوه و زمان تحویل خودروها توسط خودروسازان به صورت هر سه ماه یکبار و بسته به شرایط هر طرح مشخص شده است.
اما یکی از سوالاتی که این روزها ذهن بسیاری از افراد را درگیر خود کرده این است که قرعه کشی خودرو فقط در ایران انجام شده است؟ کشور دیگری در دنیا وجود دارد که چنین کاری را انجام داده باشد. برای یافتن پاسخ این پرسش گفتوگویی توسط گسترشنیوز با حسن کریمی سنجری، کارشناس خودرو ترتیب دادیم. سنجری در پاسخ به این پرسش گفت: تجربهای از قرعهکشی خودرو در دهه ۷۰ در کشور لهستان وجود دارد. کشوری که شرایط تولید و عرضه خودرو در آن خوب نبود. خودروی فیات را در آن زمان از طریق قرعهکشی به مردم واگذار میکردند. واقعیت این است که بنده خیلی موافق قرعهکشی نیستم زیرا تقاضاهای غیر واقعی را عملا تحریک میکند. حتی اگر خودرویی هم نخواهم و نیازی به آن نداشته باشم تحریک میشوم که در قرعهکشی ثبتنام کنم و شاید به صورت شانسی برنده شوم.
محصولات ایران خودرو در بازار چند؟
به گزارش تجارتنیوز، حال سوال اینجاست که قیمتها در این طرح فروش، چقدر با بازار تفاوت دارد؟
با نگاهی به این تفاوت قیمت، میتوان برآورد کرد که اگر اتفاق ویژهای در بازار رخ ندهد، در زمان تحویل خودروها، رانت قابل توجهی نصیب خریداران میشود.
تارا دستی
یکی از خودروهایی که نام آن، هنگام ثبت نام در این طرح پیش فروش در فهرست قرار دارد، تارا دستی است.
مبلغ پیشپرداخت برای تارا دستی ۱۱۸ میلیون تومان تعیین شده است.
قیمت کارخانهای تارا دستی، ۲۹۳ میلیون و ۷۰۸ هزار تومان است و این خودرو در بازار، ۴۶۶ میلیون تومان قیمت دارد.
تارا اتوماتیک
خریداران میتوانند در این طرح فروش، تارا اتوماتیک را نیز انتخاب کنند.
مبلغ پیشپرداخت برای این تارا اتوماتیک ۱۶۶ میلیون تومان تعیین شده است.
قیمت کارخانهای این محصول، ۴۱۵ میلیون و ۶۷۳ تومان است و این خودرو در بازار، ۵۹۰ میلیون تومان قیمت دارد.
دناپلاس توربو شارژ اتوماتیک
متقاضیان میتوانند در این طرح فروش، دناپلاس توربو شارژ اتوماتیک را نیز خریداری کنند.
خریداران باید به صورت علیالحساب ۱۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنند.
قیمت کارخانهای این محصول، ۳۹۸ میلیون و ۲۲۹ هزار تومان است و این خودرو در بازار، ۵۰۷ میلیون تومان قیمت دارد.
دناپلاس توربوشارژ دستی
متقاضیان طرح خودروی بدون قرعهکشی برای مادران، میتوانند در این طرح فروش، دناپلاس توربوشارژ با گیربکس ۶ سرعته دستی و فرمان برقی را نیز انتخاب کنند.
خریداران باید به صورت علیالحساب ۱۵۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت کنند.
قیمت کارخانهای این محصول، ۳۶۰ میلیون و ۴۸۳ هزار تومان است و مشابه این خودرو در بازار، ۴۸۹ میلیون تومان قیمت دارد.
اختلاف قیمت کارخانه و بازار
این ارقام، اختلاف قیمت بین کارخانه و بازار را هنگام ثبتنام در این طرح ایران خودرو نشان میدهد.
فروشندگان، تارا دستی را حدود ۱۷۲ و تارا اتوماتیک را احتمالا حدود ۱۷۴ میلیون تومان گرانتر از کارخانه بفروش برسانند.
این تفاوت برای دناپلاس توربو شارژ اتوماتیک به حدود ۱۰۹ میلیون تومان میرسد.
همچنین فروشندگان، دناپلاس توربوشارژ دستی را احتمالا حدود ۱۲۹ میلیون تومان گرانتر از کارخانه بفروشند.
دیدگاه تان را بنویسید