خبر خوش برای افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان لشکری و کشوری|یک میلیون تومان مجدد اضافه شد
درپی تایید مصوبه متناسب سازی حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری از سوی شورای نگهبان، کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری از آبان ماه حقوق افزایش یافته دریافت می کنند و معوقه این افزایش قیمت برای مهر ماه نیز به حساب شان واریز می شود.
افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان اشکری و کشوری.حقوق بازنشستگان مسئله بسیار مهم در یک جامعه می باشد.متاسفانه حقوق بازنشستگان به نسبت تورم همخوانی ندارد.صحبت های جدیدی درباره افزایش حقوق بازنشستگان مطرح شده است. در متن زیر آخرین اخبار درباره زمان واریز حقوق بازنشستگان را می خوانید.
تایید افزایش حقوق بازنشستگان در شورای نگهبان
هادی طحاننظیف - سخنگوی شورای نگهبان - اعلام کرد که مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری در شورای نگهبان تایید شده است.
بر این اساس، کارمندان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری به ترتیب یک میلیون تومان و ۹۰۰ هزار تومان به حقوقشان اضافه خواهد شد که به غیر از آن از دیگر مفاد این مصوبه شامل افزایشهای دیگر از جمله افزایش حق عائلهمندی و اولاد نیز خواهد بود.
البته براساس این قانون، کارکنان در پایان ماه جاری نه تنها حقوقهای جدیدی را دریافت خواهند کرد، بلکه معوقه مهرماه را نیز میگیرند، چراکه قرار است این افزایش حقوق از مهر ماه اعمال شود.
البته گفتنی است؛ هفته گذشته مسعود میرکاظمی - رئیس سازمان برنامه و بودجه - از مخالفت دولت با بخشهایی از این مصوبه خبر داده بود. چراکه به گفته وی، بخشهایی در صحن علنی به لایحه پیشنهادی دولت اضافه شده که مورد مخالفت دولت و کمیسیون برنامه و بودجه و مازاد بودجه توافق شده، است.
حال با توجه به تایید مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی درباره متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری دولت باید منابع لازم را برای اجرای این مصوبه تامین کند.
براساس آخرین اطلاعات به دست آمده خبرنگار ایسنا دولت برای اجرای لایحه پیشنهادی خود که البته منابع مالی کمتری نیاز داشت سالانه به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داشت اما با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و افزوده شدن میزان افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری حالا دولت بودجه بیشتری میخواهد که این قانون را اجرا کند که باید دید منابع مورد نیاز آن را از کجا تامین میکند.
جزئیات بیمه تکمیلی جدید بازنشستگان بعد از ماجرای افزایش حقوق ها
کانون عالی باید در قرارداد جدید بیمه تکمیلی نیازها و درخواستهای جامعه بازنشستگان را جدی بگیرد.
پرداخت نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان ماهانه برای بیمه تکمیلی یک خانواده سه یا چهار نفره، مبلغ کمی نیست. وقتی در نظر بگیریم که کل درآمد ماهانه یک خانواده به هفت میلیون تومان هم نمیرسد و وقتی به یاد بیاوریم یک بازنشسته سی سال تمام، یک سوم دستمزد ماهانهاش را در یک صندوق اجتماعی و بین النسلی ذخیره کرده تا در روزگار پیری و از پای افتادگی به کار آید.
مروتی (بازنشسته کارگری) با تاکید بر اینکه انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی در سال جاری باید با روال همیشه متفاوت باشد؛ به هزینههای سنگین دارو و درمان اشاره میکند و میگوید: وقتی پول بابت بیمه تکمیلی میپردازیم کمترین توقع این است که دیگر خیالمان از هزینههای دارو و درمان راحت باشد؛ اگر نظرسنجی درست و عادلانه صورت بگیرد، مشخص میشود که علیرغم بیمه تکمیلی و هزینههای سنگین آن، هنوز حداقل ۵۰ درصد هزینههای درمان پای خود بازنشسته است.
او تاکید میکند: توقع بازنشستگان این است که نظرخواهی دقیق، شهر به شهر و استان به استان انجام شود؛ کانون عالی بازنشستگان باید این کار را صورت دهد؛ از بازنشستگان نظرسنجی کنند که اولویتهای درمانی کدام است و قرارداد مطلوب چیست؛ چه فاکتورها و مولفههایی باید در قرارداد جدید بیمه تکمیلی گنجانده شود و هر کدام از این مولفهها باید چه وزنی در قرارداد داشته باشند؛ کانون بازنشستگان هر شهر از بازنشستگان آن شهر نظرخواهی کند، بعد اینها در سطح استان و در نهایت در سطح کشور جمعبندی و یکجا شود و در نهایت، برآیند نظر بازنشستگان در انعقاد قرارداد مد نظر قرار بگیرد.
به گفته مروتی، مساله بعدی، ضمانتهای اجرایی است؛ باید قرارداد دربردارندهی ضمانتهای اجرایی محکم باشد تا اگر بیمه گذار از انجام تعهدات خود عدول کرد یا حتی در انجام آنها تاخیر داشت (مسالهای که بسیار رواج دارد و باعث سرگردانی بازنشستگان میشود)، مکلف به پرداخت جریمه به جامعه هدف شود.
به عقیده این بازنشسته، مستمری بگیران به دلیل کهولت سن و بیماریهای آن، بیشترین نیاز را به درمان مطلوب و باکیفیت دارند؛ به همین دلیل است که کیفیت و کمیت قرارداد بیمه تکمیلی برای بازنشستگان به مراتب مهمتر از شاغلان است؛ امروز میلیونها مستمری بگیر کارگری چشم انتظار قرارداد جدید بیمه تکمیلی هستند و انتظار دارند با یک قرارداد باکیفیت، بخش بزرگی از مشکلات آنها در حوزهی دارو و درمان برطرف شود.منبع: ایلنا
واریزی میلیونی به حقوق آبان بازنشستگان
به گفتهی آنها، این پرداخت تا قبل از پایان آبان ماه انجام خواهد شد.
در عین حال، مابهالتفاوت نفت کارت نیز در حال بررسی مقرراتی و محاسبات مالی است و پس از تامین منابع از سوی کارفرما پرداخت خواهد شد.
فرمول افزایش حقوق بازنشستگان مشخص شد
رسیدگی به جزئیات لیاحه متناسب سازی حقوق کرکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری دردستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت. وکلای ملت در این جلسه با ردیف 2 لایحه مذکور موافقت کردند.
در ردیف 2 این لایحه آمده است:
2-1- حقوق مشمولین جزء (2) بند «الف» تبصره (12) ماده واحده قانون بودجه سال 1401 کل کشور شامل بازنشستگان، وظیفهبگیران و مستمری بگیران صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی وابسته به دستگاههای اجرائی، مبلغ نه میلیون (000ر000ر9) ریال افزایش مییابد.
افزایش حقوق بازنشستگان 1 میلیون و ۱۰۰ هزارتومان شد
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه دولت در خصوص افزایش حقوق، گفت: این لایحه مربوط به افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان کشوری و لشکری است و درکمیسیون بودجه مجلس بررسی شده و به تصویب میرسد و بر اساس برآوردها، اجرای آن به ۵۵ همت اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه افزایش ۳۰ درصدی حقوق در کمیته امداد درن ظر گرفته شده است، اظهار کرد: کل بودجه عمومی دولت مبلغ ۱۴۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) است و اعتبارات تبصره ۱۴ که در بودجه میآید در اعتبار سرجمع بودجه حساب نمیشود و قانون جداگانهای دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی در معرض سخت ترین حملات ناجوانمردانه امپراطوری رسانهای جهانی قرار دارد، افزود: کسی درباره خوبیها و دستاوردهای نظام چیزی نمیگوید و اکنون جنگ شناختی علیه کشور راه انداختهاند که ابزار آن رسانههای جهانی، فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای و محور آن تحریف واقعیتها، دروغ پردازی، شایعات است.
وی با بیان اینکه دروغ پراکنی و تحریف واقعیتها بستر سازی برای فتنه است، ادامه داد: در چنین وضعیتی ما باید پرچم روشنگری را به جامعه بیاوریم.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: سالانه به طور متوسط حدود شش میلیون تن تولید گندم داریم که برآورد کمیته زکات این است که میتوان ۱۰ هزار میلیارد تومان زکات از طریق غلات دریافت شود اما فقط ۱۳۰۰ میلیارد تومان زکات در کشور دریافت میشود که تنها ۱۰ درصد از آن مربوط به گندم است.
وی تاکید کرد: عدم برنامهریزی جدی در حوزه زکات در دولتهای قبلی باعث چنین عقب ماندگی شده و حتی قانون زکات که ۱۸ آبان ماه سال ۹۰ در مجلس به تصویب رسیده اما تا به حال آیین نامه آن تصویب نشده است. البته شورای زکات به تازگی شروع به بررسی آن کرده است.
میرتاجالدینی با بیان اینکه میانگین رشد اقتصادی بخش کشاورزی برای سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ درصد است، ادامه داد: این امر نشان میدهد که کشاورزی کشور، بستر خوبی برای رشد دارد./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید