خرمای زاهدی با بهترین و عالیترین کیفیت
خرمای زاهدی به دلیل قیمت مناسبش در مقایسه با خرمای مضافتی و خرمای پیارم طرفداران زیادی در کشور دارد.
به گزارش خرید باحال، خرمای زاهدی از جمله محصولات کشاورزی ایران است که علاوه بر داخل کشور، بازار خوبی در جهان دارد. خرمای زاهدی در دو شکل خشک و نیمه خشک در بازار به فروش میرسد اما نکته کلیدی آنکه از فیبر بیشتری در مقایسه با دیگر انواع خرما برخوردار است. در این ایام گرانی، قیمت مقرون به صرفه خرمای زاهدی از دیگر مزایایی است که توان برای این محصول کشاورزی برشمرد. بهترین و عالیترین کیفیت خرمای زاهدی را میتوانید از فروشگاه اینترنتی خرید باحال تهیه کنید.
خواص خرمای زاهدی
خرمای زاهدی سرشار از ویتامین هاست که از این جهت برای درمان بعضی از بیماری ها و همچنین برای جلوگیری از ابتلا به بعضی از بیماری ها مفید واقع می شود.
خرمای زاهدی برای پیشگیری از بیماری هایی مثل: سرما خوردگی، کبد چرب، یبوست در زنان باردار، سکته، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری سرطان، معده و روده، پوکی استخوان و بیماری آلزایمر بسیار مفید می باشد.
خرمای زاهدی برای درمان بعضی از بیماری هایی مثل: حساسیت و آلرژی فصلی، بیماری شب کوری و بیماری چشمی، درمان بیماری کم خونی یا آنمی، بیماری میگرن و سر درد، چربی خون، بیماری بواسیر، یبوست، اسهال، زخم معده، درمان بیماری نا باروری در مردان و بیماری قند خون بسیار مفید می باشد.
خرمای زاهدی خشک یکی از بافت های مهم در منطقه گرمسیری ایران می باشد، که این خرمای زاهدی بیشترین درصد را در منطقه خرمای زاهدی خیز ایران را دارد.
مواد مغذی خرمای زاهدی
خرمای زاهدی دارای مواد مغذی فراوانی می باشد، دارای مقدار زیادی کربوهیدرات می باشد که انرژی روزانه بدن را تأمین می کند، خرمای زاهدی خشک بیشتر از خرمای زاهدی های دیگر دارای فیبر می باشد، هر صد گرم خرمای زاهدی خشک چیزی حدود ۲۸۰ کالری را دارد که مصرف زیاد آن باعث اضافه وزن در فرد می شود، خرمای زاهدی خشک باعث می شود که فرد بعد از استفاده در خود احساس سیری کند. اگر بخواهیم از ارش غذایی و خواص خرمای زاهدی بگوییم، این گونه است که در هر صد گرم خرمای زاهدی خشک مقدار زیادی کالری، قند، چربی، کربوهیدرات، پروتئین و فیبر موجود می باشد.
نکات احتیاطی در مصرف خرمای زاهدی
میکروبها به ویژه باکتریها در شرایط گرما و رطوبت زیاد آماده رشدونمو و تکسیر روی مواد غذایی هستند. خرما هم از این قاعده مستثنی نیست. باکتریها سریعا روی خرماهای مرطوبتر رشد و از قند موجود در آن استفاده می کنند. این ترش شدگی خرما می تواند به فروشنده و خریدار این میوه ضرر زیادی وارد کند. پس میبایست خرما را در دمای یخچال و در ظروف در بسته نگهداری کرد.
گاهی افراد در کنار چای و دمنوش ها، خرما مصرف میکنند. این اشخاص یک نکتهای را فراموش کردهاند، خرما برعکس تصورات بسیاری از مردم دارای قند طبیعی نیست بلکه دارای قند آزاد میباشد. قند آزاد به راحتی میتواند جذب بدن شود. میزان کالری آن هم مانند سایر قند هاست. چای به دلیل داغ بودنش میتواند قندهای موجود در خرما را جذب کند اما انرژی موجود در آنها را جذب نمیکند.
این محصول کشاورزی علاوه بر فیبر و پتاسیم دارای کالری و انرژی زیادی هست. اگر در مصرف خرما زیاده روی شود، این انرژی زیاد باعث افزایش وزن میگردد. افرادی که مستعد به دیابت هستند علاوه بر قند زیاد، کالری زیاد هم برایشان مضر محسوب میشود. همچنین باید این نکته را به یاد داشت که میزان نرمال پتاسیم خون حدودا ۳.۶ تا ۵.۲ میلی در لیتر میباشد. اگر این مقدار افزایش و به ۷ میلی برسد، آن زمان بسیار خطرناک به شمار میآید. هایپرکالمی شرایطی است که باعث افزایش بیش از حد پتاسیم در خون میشود. پس بیش از حد از خرما استفاده نکنید.
دیدگاه تان را بنویسید