پایگاه خبری خانه فوتبال:

واردات خودرو خارجی سایپا آغاز شد.اطلس هم رونمایی شد. سایپا تولیدات جدیدی به همراه دارد . سایپا طی چند سال گذشته محصولات جدید روانه بازار کرده است. سایپا سعی میکند از ایران خودرو عقب نماند.محصول جدید سایپا با رنگ های جدید در راه بازار. 

خودروهای خارجی با واردات سایپا مشخص شدند

معاون خرید سایپا با بیان اینکه سه محصول چانگان CS۳۵پلاس،CS۵۵ پلاس و UNI-T در دستور کار واردات گروه سایپا قرار دارد گفت: جهت واردات این سه محصول مجوزهای لازم از وزارت صمت دریافت شده و ثبت سفارش لازم برای ۲۰ هزار دستگاه خودرو انجام شده است.
کوروش کمان کش با بیان مطلب فوق افزود: با توجه به آمادگی شرکت چانگان در تولید دو محصول CS35 پلاس وCS55  پلاس، مسیر واردات این دو محصول سریعتر انجام شده و حدود دو هفته آینده، اولین محموله برای حمل به کشور آماده خواهد شد.

او تاکید کرد: در حال حاضر جهت پرداخت مبالغ ارزی با بانک مرکزی در حال مذاکره هستیم.

معاون خرید سایپا گفت: محموله اول از دو محصول CS35 پلاس،CS55  پلاس، 100 دستگاه خودرو است که تا اواسط بهمن ماه وارد کشور خواهد شد و بعد از اینکه مسیر انتقال ارز مشخص شد به صورت ماهیانه 4 هزار دستگاه از این دو خودرو حمل و به بازار عرضه خواهد شد.

سایپا

او تاکید کرد: برنامه ای که به شرکت چانگان اعلام شده برای مدت زمان ۳ماه، واردات ۱۲هزار دستگاه از این دو خودرو است و با توجه به سیاست های بانک مرکزی در خصوص تامین منابع ارزی و در صورت مهیا بودن شرایط، ادامه واردات این خودروها بدون محدودیت تیراژ میسر خواهد بود.

کمان کش در خصوص محصول UNI-T نیز گفت: توافقات و اقدامات مربوط به این خودرو برای ۲هزار دستگاه انجام شده و احتمالا از اردیبهشت ماه سال آینده به بازار عرضه خواهد شد.

معاون مهندسی گروه خودروسازی سایپا نیز در خصوص واردات سه محصول جدید گروه سایپا گفت: محصولات انتخابی سایپا از برند معتبر شرکت چانگان است که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در چین است چرا که این خودروساز در سال گذشته بالغ بر ۲.۵ میلیون خودرو تولید و بخش عمده ای از محصولات خود را به بازارهای سراسر دنیا صادر کرده است.

مهدی پازوکی افزود: شرکت چانگان از شرکای تجاری و قدیمی سایپا است و  در گذشته دو محصول CS35 و ایدو از این شرکت توسط سایپا به بازار عرضه شده است و با بررسی هایی که مجدد انجام شده توانسته ایم دو خودرو  CS35 پلاس، CS55 پلاس را با قیمت های مناسبی وارد کنیم.

او با بیان اینکه خودرو CS35 پلاس ورژن جدید خودرو CS35 است که به سبد محصولات  گروه سایپا اضافه خواهد شد، گفت: این محصول دارای قوای محرکه 1.4 توربو شارژ، 150 اسب بخار و گشتاور 260 نیوتن متر است که خودرویی اسپرت و پرشتاب است.

معاون مهندسی گروه سایپا تصریح کرد: محصول دوم CS55 پلاس است که قوای محرکه این محصول 175 اسب بخار و گشتاور 300 نیوتن متر دارد.سایپا در مقطع زمانی، مذاکراتی در خصوص واردات این محصول داشت که به خاطر مسائل تحریم متوقف شد و در حال حاضر بر اساس توافق انجام شده این خودرو به صورت CBU به کشور وارد خواهد شد.

او افزود: محصول دیگری که سایپا در دستور کار واردات دارد، خودرو جدید و به روز UNI-T از شرکت چانگان است که این محصول جدید، سال گذشته به بازارهای جهانی عرضه شده است.

پازوکی تصریح کرد: در حال حاضر محموله ای از این خودروها برای انجام آزمایشات و تست های اولیه به کشور وارد شده و نمونه ها در سطح شهر در حال انجام تست های مربوطه است و پس از آماده سازی مدارک و مستندات قابل ارائه به سازمان ملی استاندارد جهت اخذ تاییدیه های لازم، مراحل واردات آن انجام خواهد شد.

اولین اقدام سایپا در زمینه واردات خودرو مربوط به محصولات چانگان بوده و فهرست محصولات وارداتی سایپا و چانگان قطعی شده است.
سایپا برنامه دارد که در گام اول واردات خودرو به سراغ چانگان یونی تی ( UNI-T ) و CS35 پلاس رفته و بزودی اولین محموله این خودروها وارد کشور می شود.
دومین مرحله از پروژه های خودروهای وارداتی سایپا و چانگان به خودروهای CS55 پلاس و یونی کِی ( UNI-K ) اختصاص دارد
در کنار پروژه همکاری سایپا با چانگان برای واردات خودرو، این خودروساز ایرانی مذاکراتی هم برای واردات خودرو با نشان غیر چینی انجام داده و قرار است تا بزودی محصولات وارداتی غیر چینی سایپا هم به بازار معرفی شوند.

سایپا

مشخصات و چهره دیدنی سایپا اطلس با موتور پژو 2008

خودرو آریا و اطلس ساپیا قرار است با پیشرانه جدید پژو سیتروئن به بازار عرضه شود.
بر اساس اطلاعات بدست آمده شرکت سایپا تصمیم دارد محصول آریا خود را با تغییرات اساسی نسبت به محصولی که در نمایشگاه های خودرو معرفی کرده است به بازار عرضه کند.
بر اساس اعلام سایپا خودرو آریا سال آینده وارد بازار می شود و قرار است این خودرو با پیشرانه پژو سیتروئن مجهز شود که در حال حاضر خودرو پژو ۲۰۰۸ از آن بهره می برد و مراحل مهندسی و داخلی سازی این پیشرانه جدید برای خودرو آریا در جریان است.

همچنین ساپیا دست به تغییر اساسی داشبورد اولیه این خودرو زده است و قرار است در ساخت آن از مواد باکیفیت تر و نرم استفاده کند.

موتور پژو ۲۰۰۸ برای محصول جدید سایپا سیتروئن

همچنین در نمایشگاه تحول صنعت خودرو که در شهریور ماه امسال برگزارشد خودرو ۴۴M معرفی شد که تحقیق و توسعه آن با همکاری ایران‌خودرو در شرکت سایپا سیتروئن ادامه دارد، این خودرو قرار است با همان پیشرانه پژو سیتروئن در نظر گرفته شده برای آریا مجهز شود. مراحل داخلی سازی این پیشرانه با مشارکت ایران خودرو و سایپا ادامه دارد و در حال حاضربیش از ۵۰ درصد مراحل داخلی سازی آن انجام شده است.

موتور داخلی سازی شده ۱.۶ لیتری پژو سیتروئن ۱۶۵ اسب بخار و گشتاور ۲۴۵ تیوتن متر تولید می کند همچنین دارای یک موتور دوقلو توربو شارژ است.

مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، بدنه های VP خودرو اطلس که در اواخر شهریور تولید شده بود با رنگ های جذاب جهت انجام تست های مختلف مونتاژ و آماده شده است.
علیرضا مصدقی با بیان مطلب فوق افزود: با هماهنگی شرکت های سازه گستر، مگاموتور، پلاسکوکار، قالب های صنعتی و سایپا آذین قطعات مونتاژی این خودرو تهیه شده است.
او افزود: یکی از اقدامات ویژه برای تریم این خودرو، طراحی و ساخت قالب های کاملا جدید آن توسط شرکت معتبر خارجی بود که قطعات نمونه طراحی شده در اواسط آبان وارد کشور شد.
مصدقی تاکید کرد: تولید این خودروهای VP با استفاه از قطعات اصلی برای بررسی آخرین مشکلات احتمالی انجام می شود که در صورت وجود، بررسی و رفع شود.

مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا با بیان اینکه در بین مشتریان و جامعه تنوع رنگ خودرو به دلایل مختلف به شدت کاهش یافته و درصد بالایی از محصولات به رنگ های سفید،مشکی، نوک مدادی و نقره ای محدود شده است گفت: برای ایجاد تغییر این روند سعی شده در رنگ آمیزی این خودروهای VP از رنگ های متنوع استفاده شود.

سایپا

او افزود: با توجه به اینکه اذهان عمومی بیشتر روی رنگ های یکسان شکل گرفته در تولید این خودروها از رنگ های خانواده سبز، آبی، قهوه ای و قرمز با ترکیبات جذاب استفاده که تنوع بالایی ایجاد شده و مورد استقبال کارشناسان قرار گرفته است.

مصدقی تصریح کرد: تمامی رنگ آمیزی خودروها در سالن های رنگ سایپا و با اپلیکیشن اعمال رنگ توسط فرآیندهای تولیدی انجام شده تا در صورتی که در آینده نیاز باشد بتوانیم از رنگ های متنوع در داخل سایپا که با فرآیندهای استاندارد و بر اساس نظر مشتریان است تولید و عرضه کنیم.

او افزود: با توجه به اینکه در دنیا برای تیپ های مختلف یک خودرو استاندارد رنگ تعریف می شود، سعی داریم برای تیپ های تولیدی این خودرو، استاندارد رنگی تعریف شود. البته رنگ خودروها به درخواست مشتریان تولید و عرضه خواهد شد.

مصدقی گفت: خوشبختانه تولید خودروهای VP با کمترین اشکالات انجام شده و نشان دهنده این است که اکثر طراحی انجام شده بر روی کاغذ، در اجرا هم نتیجه مناسبی داده است البته اگر اشکالی هم مشاهده شود جزو ماهیت طبیعی پروژه و قابل رفع است.

مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا افزود: بر اساس برنامه ریزی تیم طراحی پروژه، خودرو

سایپاهای تولید شده در این مرحله به منظور انجام تست های مختلف همچون تست های مخرب، تست های عملکردی و تست های ظاهری مورد استفاده قرار می گیرند و این تست ها تا اواسط زمستان امسال انجام شده و در نیمه دوم دی ماه تولیدات آزمایشی آن آغاز خواهد شد.
او تاکید کرد: تولید انبوه (SOP) این خودرو در اردیبهشت ماه سال آینده خواهد بود و امیدوارم با تلاش تمامی تیم پروژه بر اساس برنامه ریزی انجام شده، تولید در زمان معین انجام شود.

مصدقی گفت: خودروهای VP برای انجام تست های عملکردی با سطح پیمایش بالا به صورت عملی و قبل از ورود به بازار استفاده می شود تا در صورت وجود ایراد رفع شود. البته در مرحله تولید آزمایشی نیز تست های پیمایشی انجام می شود.

سایپا

او افزود: این پیمایش ها توسط تیم های مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا و معاونت های کیفیت و مهندسی انجام می شود تا هرتیمی از زوایای مختلف به این خودرو در پیمایش نگاه داشته باشند.

مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا گفت: به دلیل اینکه بعضی از تست های مخرب در داخل کشور وجود ندارد این تست ها توسط شرکت های معتبر خارجی در خارج از کشور انجام می شود و نتایج تمامی این تست ها به سازمان استاندارد و محیط زیست ارائه و از آنها مجوز تولید انبوه دریافت می شود.

او افزود: با توجه به تاکیداتی که در یکسال اخیر از طرف مدیرعامل گروه برای بالا بردن سطح کیفی و افزایش رضایت مشتریان بوده و با هدف حرکت در این مسیر، بازرسی فرآیند سازندگان قطعات را در این مرحله شروع کرده ایم.

مصدقی با بیان اینکه خودرو اطلس در سایپا تولید خواهد شد، گفت: درحال حاضر خودروهای کوییک معمولی، کوییک اتوماتیک وکوییک اس در سایپا به صورت روزانه تولید می شود و با اضافه شدن خودرو اطلس، تولید خودروهای کم متقاضی کاهش و با تولید خودرو اطلس جایگزین خواهد شد.

او از مشخصات خاص این خودرو به طراحی تریم داخلی دورنگ برای اولین بار در محصولات سایپا اشاره کرد و گفت: وجود سانروف نمای داخلی بسیار زیبایی برای این خودرو ایجاد کرده است، همچنین به منظور ارتقای سیستم ایمنی، سیستم ESC یا کنترل پایداری و تشخیص نقطه کور با هدف افزایش ایمنی و کمک به رانندگی بهتر تعبیه شده است.

مدیر پروژه اطلس سایپا افزود: سیستم های صوتی و تصویری به روز، آنتن کوسه ای، صندلی های برقی برای بعضی تیپ ها، لامپ های جلو به صورت LED  و ایجاد طرح جدیدی در چراغ های عقب که منطبق با خودروهای جدید دنیا است از دیگر مشخصات این خودرو است.

او تاکید کرد: آپشن های سنسور باران، برقی شدن آیینه های جانبی مجهز به گرمکن، سیستم روشنایی اتوماتیک، چراغ های FOLLOW ME (چراغ های داخل کابین که بعد از خروج راننده از ماشین تا چند لحظه روشن می ماند و بعد خاموش می شود) و مانیتور 7 اینچی نیز در طراحی آن لحاظ شده است.

مدیر پروژه اطلس سایپا خاطر نشان کرد: خودرو اطلس در 4 تیپ تولید خواهد شد که دو تیپ آن با گیربکس دستی به صورت ساده و آپشن دار و دو تیپ آن با گیربکس اتوماتیک به صورت ساده و آپشن دار خواهد بود.

سایپا

مصدقی گفت: برای خودرو اطلس دقت نظرهایی صورت گرفته و با بررسی مدل های نزدیک به این خودرو سعی شده که تغییراتی در آن ایجاد شود که برهمین اساس کاهش صدای موتور در داخل کابین که با نصب عایق های مختلف برطرف شده است که در کیفیت این خودرو تاثیر گذار خواهد بود.

تبدیل ال ۹۰ سایپا به پی ۹۰ سایپا

چنین کاری با توجه به ذات فرانسوی پروژه پی‌۹۰ به عنوان یکی از محصولات رنو بسیار عجیب به نظر می‌رسد٬‌ چرا که احتمالا در طول تاریخ صنعت خودروسازی جهان٬‌ این نخستین بار است که قرار است یکی از خودروهای مشتق شده از محصولات رنو٬‌ با پیشرانه رقیب از برند پژو راهی خط تولید شود.
ماجرای تولید موتور جدید ec۵ توسط سایپا (مگا موتور)‌ نیز به پروژه داخلی سازی یکی از موتورهای سیتروئن در زمان اجرای برجام بر می‌گردد که قرار بود توسط سایپا سیتروئن مورد استفاده قرار گیرد و حالا نیز با وجود خروج سیتروئن از بازار٬‌ نسخه ایرانیزه شده همین موتور با نام تجاری me۱۶ در ردیف پروژه های جدید مگا موتور قرار گرفته‌است.
براساس اطلاعات منابع آگاه٬‌ پروژه تولید انبوه این موتور جدید به عنوان برترین پیشرانه تولیدی مگا موتور و سایپا تا اواخر سال آینده به طول خواهد انجامید و از این رو بعید است که شاهد عرضه نسخه‌های تجاری از پی ۹۰ سایپا و پارس خودرو قبل از سال ۱۴۰۲ باشیم.
گفتنی‌است که براساس اطلاعات فعلی٬‌ قدرت و گشتاور موتور ام ئی ۱۶ سایپا کاملا قابل قیاس با موتور تی یو ۵ پلاس ایران خوردو (مورد استفاده در تارا)‌ بوده و در حدود ۱۱۳ اسب بخار قدرت را از حجم ۱.۶ لیتر ارائه می‌دهد.

این پیشرانه احتمالا در آینده به عنوان پیشرانه جدید سایپا شاهین نیز به کار گرفته خواهد شد و نقش یک موتور مدرن را در خانواده محصولات سایپا بازی می‌کند.

تصاویر سایپا تندر جدید

سایپا

تنها چند روز پس از رسانه ای شدن مبحث تولید نمونه ایرانی ال ۹۰ توسط مدیرعامل سایپا که فعلا با کد فنی p90 شناخته می شود، این شرکت تصویری گرافیکی از طرح اولیه بدنه این خودرو را منتشر کرد که البته مشخص نیست تا چه حد با محصول نهایی مشابهت خواهد داشت.
با این حال براساس عقیده کارشناسان طراحی صنعتی می توان گفت که این طرح اولیه از پختگی لازم برخوردار نیست و تا حدودی فاقد هویت به نظر می رسد، هرچند باید گفت که حداقل گرافیک چراغ ها نسبت به طرح اصلی تندر ۹۰ که مربوط به اوایل قرن بیست و یکم میلادی است، مدرن تر به نظر می رسد.

ماجرای تولید نسخه ایرانی ال ۹۰ به یک پروژه دانشگاهی برمیگردد که چندین سال قبل توسط دانشگاه علم و صنعت آغاز شده بود، اما طی ماه های اخیر و در اثر خروج کامل رنو از بازار ایران، زمزمه های تجدید حیات این پروژه شنیده می شد و حالا مدیرعامل سایپا نیز به شکل رسمی این خبر را تایید کرده است.
 
سایپا

سیدجواد سلیمانی در این رابطه گفته است: «تا قبل از تحریم ها در تولید رنو L۹۰ وابستگی داشتیم و ۴۵ درصد قطعات مورد نیاز از طریق رنو تامین می‌شد. اما با آغاز تحریم‌ها که رنو از ایران رفت در عمل امکان تولید خودرو را نداشتیم از این رو در گروه سایپا برنامه ریزی کردیم که در مدت ۱۸ ماه خودروی جدید ال ۹۰ با استفاده از امکاناتی که در داخل کشور ایجاد شده از جمله موتور و گیربکس و بخشی از قطعات وارداتی در گروه سایپا تولید شود و با تغییراتی که روی آن اعمال می‌کنیم بر روی خودرو نصب شود تا بتوانیم این خودرو را به تولید انبوه برسانیم ضمن اینکه میزان ساخت داخل را از حدود ۵۵ درصد به به بیش از ۸۵ درصد ارتقا دهیم.»

سلیمانی اضافه کرد: «تولیدات قبلی خودروی ال ۹۰ با استاندارد‌های فعلی کشور همخوانی ندارد، زیرا استاندارد‌های ما ۸۵ گانه است، اما استاندارد ال ۹۰ با استاندارد‌های ۶۵ گانه انطباق داشت از این رو مجبور شدیم تغییرات عمده در این خودرو ایجاد کنیم و یک برنامه زمانبندی کامل تعریف شده تا تغییرات در خودرو با شکل جدید انجام شود.

البته امکان ساخت داخل برخی قطعات از جمله کاتالیست وجود ندارد، زیرا جنس آن از فلزاتی است که در ایران تولید نمی‌شود و به طور انحصاری در یک یا دو کشور تولید می‌شود، اما در مجموع برنامه ما این است که تا حد ممکن‌، خودرو را ساخت داخل کنیم یعنی در مجموع بیش از ۸۵ درصد ساخت داخل باشد.»

سایپا

سایپا در رابطه با پروسه داخلی سازی قطعات مورد نیاز خود از کمک شرکت‌های دانش بنیان نیز استقبال می کند.

رونمایی از اولین خودروی مشترک سایپا سیتروئن

به گزارش سایپانیوز در سال ۱۳۹۵ همکاری سایپا و سیتروئن فرانسه وارد فاز جدید خود شد و ۵۰ درصد شرکت سایپاکاشان به سیتروئن واگذار و شرکت سایپاسیتروئن با مالکیت ۵۰درصد سایپا و ۵۰ درصد سیتروئن شکل گرفت و پس از مشارکت سیتروئن مقرر شد تولید خودرو C3 و پروژه M4T4 در شرکت سایپاسیتروئن آغاز شود.

سایپا

این پلتفرم در گروه استلانتیس که شرکت‌های بزرگی چون پژو، سیتروئن، کرایسلر، فیات، اپل و ... در آن مشارکت داشتند شکل گرفته است و در پروژه M4T4 قرار بود محصول این پروژه زودتر از سایر سایت‌های سیتروئن و برای اولین بار در ایران تولید شود که به همین منظور قالب‌های بدنه ساخته و آماده تولید شد.

سایپا

با بررسی‌های انجام شده حدود ۶۷ درصد قطعات این محصول با محصولات ایران‌خودرو مشترک است و تمام خطوط بدنه، رنگ و مونتاژ این خودرو در شرکت سایپاسیتروئن نصب و آماده تولید می‌باشد.

سایپا

برای این خودرو موتور EC5 در نظر گرفته شده است که خط تولید این موتور نیز در کارخانه نصب و تجهیز شده است و محصول M44 قابلیت استانداردهای روز را دارد و به زودی تولید این خودرو با همکاری ایران‌خودرو در شرکت سایپاسیتروئن آغاز خواهد شد.

سایپا

سورپرایز سایپا ؛ رونمایی از اولین خودروی اقتصادی

این خودرو با حداکثر توان موتور ۷۰ تا ۷۵ اسب بخار و گشتاور موتور ۹۰ تا ۱۰۰ نیوتون متر و همچنین فاصله میان دو محور ۲۴۳۰ میلیمتر توسط وزیر صمت رونمایی شد.

فروش اقساطی کوییک + شرایط

مدتی است بسیاری از خریداران به خرید اقساطی خودرو روی آورده‌اند. یکی از این خودروها کوییک است که جزو پرفروش‌ترین خودروهای ملی تولید شرکت سایپا به‌حساب می‌آید.
مدتی است بسیاری از خریداران به خرید اقساطی خودرو روی آورده‌اند. یکی از این خودروها کوییک است که جزو پرفروش‌ترین خودروهای ملی تولید شرکت سایپا به‌حساب می‌آید. قیمت کوییک که در مقایسه با سایر خودروها نسبتا اقتصادی است، سبب رونق خریدوفروش آن در بازار شده است. این روزها خرید کوییک کارکرده و دست‌دوم نیز رونق خوبی دارد. کوییک که برای اولین بار در سال ۱۳۹۵ به بازار آمد، یک کراس‌اوور کوچک شهری و درواقع، نمونه فیس‌لیفت تیبا هاچبک به شمار می‌رود.

در اینجا علاوه‌بر بررسی ویژگی‌های فنی و ظاهری کوییک، روشی مطمئن برای خرید اقساطی کوییک نیز معرفی می‌کنیم. چرا مطمئن؟ چون هرزمان که تقاضا برای چیزی افزایش میابد، افراد سودجو و غیرقانونی هم فرصت را برای سوءاستفاده از سرمایه متقاضیان غنیمت می‌شمارند.

اگر می‌خواهید بدانید که چطور با ۱۳۰ میلیون تومان می‌توانید کوییک قسطی بخرید، این مطلب را از دست ندهید.

با خرید کوییک می‌توان گفت که جذاب‌ترین خودرو را در این رده قیمتی خریداری کرده‌اید. این خودرو یک کراس‌اوور کوچک شهری با ظاهری نسبتا اسپرت است. کوییک در تیپ‌های R و S‌ نیز علاوه بر تیپ معمولی تولید می‌شود که تفاوت آن‌ها با تیپ معمولی نه‌فقط در آپشن‌ها بلکه بیشتر در ظاهر است. در این تیپ‌ها سایپا تلاش کرده است که با دورنگ کردن بدنه خودرو، به‌ویژه با استفاده از رنگ قرمز، جلوه‌ای متفاوت و اسپرت به آن‌ها بدهد.

بدنه خودرو کوییک دارای برخی تزئینات و خطوط منحنی جوان‌پسندانه‌ای است که در دیگر خودروهای سایپا دیده نمی‌شود. طرح شش‌ضلعی دریچه هواکش روی سپر و حالت لبه‌دار پایین آن، نمونه‌هایی از این موارد هستند.

کوییک در طراحی داخلی نیز قابل‌قبول عمل کرده است. با خرید کوییک ، فضایی کافی برای خانواده خود خواهید داشت. علاوه بر این، برخی ویژگی‌های داخلی این خودرو مانند غربیلک فرمان و به‌طورکلی تریم داخلی نسبت به دیگر محصولات سایپا اسپرت‌تر و به‌روزتر هستند. مدل‌های فول‌آپشن کوییک از نمایشگر لمسی نیز برخوردار است. با این حال، استفاده از پلاستیک خشک به‌عنوان ماده اولیه در ساخت داشبورد و دیگر قسمت‌های کابین، همچنان نقطه‌ضعف این خودرو و بسیاری خودروهای تولید داخل است.

وضعیت فنی کوییک

با خرید کوییک ، رانندگی با موتور آشنای M15 را تجربه خواهید کرد که نسخه آپدیت‌شده موتور پراید است. ویژگی‌های این موتور را می‌توان به‌صورت زیر خلاصه کرد:

• تعداد سیلندر: چهار

• تعداد سوپاپ: هشت

• حجم موتور: ۱٫۵ لیتر

• قدرت موتور: ۸۷ اسب بخار

• حداکثر گشتاور: ۱۲۸ نیوتون‌متر

گیربکس کوییک بسته به خودرو می‌تواند پنج‌دنده‌ای دستی یا اتوماتیک باشد. حاصل همکاری موتور و گیربکس‌های کوییک در جدول زیر خلاصه شده است.

آپشن های کوییک

درصورتی‌که قصد خرید کوییک را دارید باید بدانید که این خودرو در تیپ‌های مختلف خود آپشن‌های متفاوتی را عرضه می‌کند. پرآپشن‌ترین تیپ کوییک، کوییک اتوماتیک فول‌پلاس است. در مدل‌های معمولی، شاهد آپشن‌های زیر هستیم:

• تنظیم برقی شیشه‌ها و آینه‌های بغل

• سیستم صوتی با چهار بلندگو

• ایربگ‌های سرنشینان جلو

• مه‌شکن جلو و عقب

• فرمان هیدرولیک

• سنسور پارک عقب

• تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک

• گرم‌کن شیشه عقب

این در حالی است که در نسخه فول‌آپشن، آپشن‌های زیر نیز اضافه می‌شوند:

• فرمان برقی و دی‌کات

• مولتی‌مدیا

• نمایشگر لمسی

• کی‌لس استارتر

• کروز کنترل

• دکمه‌های کنترلی روی فرمان

• Day Light

• دوربین دید عقب

• سنسور فشار باد لاستیک

ایمنی کوییک

به‌طورکلی، گفته می‌شود که پلتفرم X200 نسبت به X100 که پلتفرم پراید محسوب می‌شود، استحکام و عملکرد ایمنی بهتری دارد. برخی از مهم‌ترین آپشن‌های ایمنی کوییک عبارت‌اند از:

• سیستم ضد سرقت

• قفل مرکزی

• قابلیت تنظیم ارتفاع کمربند ایمنی جلو

• ترمزهای EBD و ABS

فروش اقساطی خودرو

فروش اقساطی خودرو در شرایط عدم ثبات اقتصادی و رشد تورم، مزایای بسیاری برای خریداران به همراه دارد. خرید اقساطی خودرو می‌تواند برای کسانی‌که پس‌انداز کافی برای خرید ماشین را ندارند و امکان دریافت وام خودرو از بانک‌ها و موسسات مالی برایشان میسر نیست، گزینه‌ای بسیار جذاب باشد. همچنین خرید خودرو اقساطی برای مالکان خودروها گزینه قابل‌توجهی به‌حساب می‌آید. چرا؟ به این دلیل که موجب می‌شود چنین افرادی بتوانند ماشین زیر پایشان را تبدیل به احسن کنند.

در سال‌های اخیر به دلیل افزایش سرسام‌آور قیمت خودرو، بسیاری از مردم از طرح‌های فروش اقساطی خودرو استقبال کرده‌اند. با این حال، این طرح‌ها چندین مشکل دارند که مهم‌ترین آن‌ها موارد زیر است:

• عدم امکان خرید خودروهای دست‌دوم

• نرخ بهره بالا

• در رهن رفتن خودرو

• شرایط بازپرداخت دشوار

به‌منظور برطرف‌سازی این موانع، سایت خرید و فروش خودرو همراه مکانیک در طرحی موسوم به فروش اقساطی خودرو با همکاری برترین شرکت‌های لیزینگ، امکان خرید اقساطی خودروهای کارکرده و دست‌دوم با شرایط زیر را فراهم کرده است:

• خودروهای ایرانی تولید ۱۳۹۵ به بعد

• خودروهای خارجی تولید ۲۰۱۵ به بعد

خرید اقساطی کوییک

در طرح فروش اقساطی خودرو همراه مکانیک، شما امکان خرید اقساطی کوییک در تمامی مدل‌های آن (صفر و کارکرده) را دارید. برای خرید برخی مدل‌های این خودرو تنها نیاز به پرداخت ۱۳۰ میلیون تومان مبلغ پیش‌پرداخت داشته و مابقی آن در اقساط سه‌ماهه و طی مدت حداکثر سه سال از شما دریافت می‌شود.

از مزایای طرح خرید قسطی خودرو همراه مکانیک، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• عدم نیاز به ضامن و دریافت تسهیلات تنها با ارائه دسته‌چک صیادی به نام خریدار

• انتقال مالکیت تمام خودرو به خریدار

• تنفس سه‌ماهه تا شروع بازپرداخت وام

• دریافت سند و برگ سبز (درصورتی‌که مبلغ تسهیلات از سقف مشخصی فراتر نرود)

• تحویل آنی خودرو

• کارشناسی فنی خودرو با ضمانت بازگشت خسارت

• همراهی حقوقی در تمامی مراحل خرید خودرو

این طرح در حال حاضر تنها در شهرهای تهران و کرج فعال است؛ اما متقاضیان از سراسر کشور می‌توانند با حضور در تهران یا کرج، خودروی موردنظر خود را خریداری و دریافت کنند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: