پایگاه خبری خانه فوتبال:

مرحله جدید فروش فوق العاده ایران خودرو آغاز می شود.فروش فوق العاده ایران خودرو دارای شرایط خاصی است.فروش فوق العاده ایران خودرو از طریق بورس کالا صورت خواهدگرفت. فروش فوق العاده ایران خودرو با خودروهای محبوب انجام می شود. اما تارا محصول مشهور شرکت ایران خودرو بدون قرعه کشی فروخته خواهد شد.

خبر خوش ایران خودرو برای مشتریان خودرو

ایران خودرو یکشنبه ۱۸ دی ۸ هزار دستگاه خودرو شامل ۴ هزار دستگاه پژو ۲۰۷ دستی سفید، ۲ هزار دستگاه پژو ۲۰۷ اتوماتیک سفید و ۲ هزار دستگاه تارا دستی سفید را روانه تابلو بورس کالا می‌کند.

این شرکت قرار است پژو ۲۰۷ دستی سفید را با قیمت پایه ۱۸۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و پژو ۲۰۷ اتوماتیک سفید را با قیمت پایه ۲۸۰ میلیون تومان عرضه کند.

قیمت پایه تارا دستی سفید نیز ۲۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

میزان پیش پرداخت کلیه خودروهای عرضه شده ۱۰۰ درصد درنظر گرفته شده است.

درخصوص عرضه های روز ۱۸ دی گفتنی است: هر کد ملی مجاز به ثبت سفارش بر روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه و برای یک خودرو بوده و خریداران باید ۱۸ سال تمام را داشته باشند.

از سوی دیگر اشخاصی که در عرضه های قبلی و از ابتدای سال ۱۳۹۸ از شرکت های خودروسازی موفق به خرید شدند امکان ثبت سفارش ندارند.

خریداران جهت ادامه مراحل خرید همزمان با تسویه مبلغ معامله در بورس (حداکثر تا پایان مهلت مجاز تسویه در بورس) با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به آدرس اینجا (esale.ikco.ir) نسبت به ایجاد و تکمیل پروفایل شخصی اقدام و در زمان مقرر که طی پیامک (تکمیل وجه هزینه متعلقات قانونی) اطلاع رسانی می شود، علاوه بر انتخاب نمایندگی مجاز، بیمه گر مورد نظر خود را انتخاب کنند و اقدام به واریز وجه هزینه بیمه و شماره گذاری و هزینه ثابت به مبلغ ۴ میلیون و ۳۷۱ هزار و ۳۱۰ تومان به علاوه ۱۳ درصد بابت مالیات و عوارض قانونی برای خودروهای پژو ۲۰۷ دستی و تارا دستی و ۱۲ درصد برای خودروهای پژو ۲۰۷ اتوماتیک که براساس مبلغ معامله خریدار باید پرداخت شود، نمایند.

درصورت عدم واریز هزینه ها حداکثر تا ۵ روز تقویمی پس از ارسال پیامک (تکمیل وجه متعلقات قانونی) به نسبت زمان تاخیر خریدار در واریز وجوه تکمیلی، زمان تحویل خودرو تغییر و مشتری متعهد به پرداخت جریمه یک دهم درصد ارزش معاملاتی به ازای هر روز تاخیر قبل از تحویل خودرو می شود.

امکان انتخاب رنگ و مشخصه های سفارشی مطابق جدول شرایط عمومی عرضه وجود دارد./ تجارت نیوز

مراحل خرید خودرو در بورس کالا

این روز ها تعداد زیادی از مردم که قصد خرید خودرو دارند، درگیر و دار معامله در بورس کالا هستند. شنیده ها حاکی از نارضایتی افرادی است که اطلاعات کافی در خصوص روند ورود به بورس کالا ندارند و در این میان دچار سردرگمی می شوند. با توجه به شرایط ایجاد شده برای ورود به بورس کالا و امکان انجام تمام این فرایند به صورت آنلاین؛ به تشریح مراحل درخواست خودرو در این بازار متشکل می پردازیم.

مرحله اول: ثبت نام در سامانه سجام

سامانه سجام، به منظور راحتی هرچه بیشتر فعالین بازار سرمایه برای فعالیت های سرمایه گذاری خود در این بازار توسط سازمان بورس راه اندازی شده است. تمامی متقاضیان دریافت کد بورسی ملزم هستند تا قبل از هر اقدامی ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند. برای ثبت نام در این سامانه باید وارد سایت سجام شوید و مراحل وارد کردن اطلاعات را پی در پی به انتها برسانید.

مرحله دوم: ثبت نام در کارگزاری

کاربران پس از ثبت نام در سامانه سجام برای دریافت کد بورسی و آغاز فعالیت خود در بازار سهام می بایست با استفاده از کد پیگیری ده رقمی سجام که پس از ثبت نهایی اطلاعات در سامانه سجام به صورت پیامکی برای شماره تلفن همراه کاربر ارسال می شود اقدام به احراز هویت نمایند. افراد برای احراز هویت نیازدارند به کارت ملی و کد پیگیری ده رقمی سجام که از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی برای آنان ارسال شده است، سپس می توانند به صورت حضوری به مراکز احراز هویت سجام مراجعه و یا به صورت غیر حضوری از نرم افزار ها و سایت های معتبر برای احراز هویت سجام اقدام نمایند. پس از تایید کاربر از سوی شرکت سپرده گزاری مرکزی کد بورسی یا همان کد معاملاتی حداکثر تا زمان ۴۸ ساعت پس از احراز هویت سجام به شماره تلفن همراه شخص ارسال می شود.کاربران برای فعالیت در بازار سرمایه گذاری بورس به غیر از دریافت کد بورسی نیاز به ثبت نام در یکی از کارگزاری های معتبر برای دریافت پنل کاربری جهت شروع فعالیت در بازار بورس را دارند. برای ثبت نام در کارگزاری ها کاربران می توانند پس از دریافت کد بورسی در سایت کارگزاری مورد نظر اقدام به ثبت نام نموده و فعالیت خود را در کارگزاری برای بازار بورس آغاز نمایند.

مرحله سوم: بازکردن حساب وکالتی

برای خرید خودرو در بورس کالا، فرد متقاضای باید یک حساب وکالتی داشته باشد. حساب وکالتی؛ حسابی است که به بورس کالا این امکان را می‌دهد که پس از آنکه خریدار در فرآیند رقابت شرکت کرده و کالا را خریداری کرد، بتواند از آن حساب برداشت کند و به این ترتیب مراحل تسویه انجام شود. هر فردی که بخواهد خودرو یا هر محصول دیگری از بورس کالا به صورت فیزیکی خریداری کند باید یک حساب وکالتی داشته باشد. این حساب وکالتی کاملا با حساب در اختیار بورس متفاوت است و افرادی که در بازار آتی بورس کالا معامله میکنند هم باید حساب وکالتی را خریداری کنند.

مرحله چهارم: دریافت کد معاملاتی بورس کالا

بعد از دریافت کد سجام و کد بورسی، نوبت به کد معاملاتی بورس کالا می رسد. این کد معاملاتی به شما امکان فعالیت در بورس کالا را می دهد. با توجه به کارگزاری انتخاب شده در مرحله قبل و درگاه های ثبت نامی آن می توانید برای دریافت کد معاملاتی آنلاین بورس کالا اقدام کنید. برای داشتن اطلاعات کافی در این خصوص به سایت آموزشی کارگزاری منتخب خود مراجعه کنید.

مرحله پنجم: وارد کردن حساب وکالتی

در این مرحله شما باید حساب وکالتی که باز کرده اید، را وارد سامانه خرید آنلاین بورس کالا بکنید. با وارد شدن به این سایت و زدن گزینه "اعلام شماره حساب وکالتی" میتوانید حساب وکالتی خود را وارد سیستم کنید.

مرحله ششم: واریز قیمت پایه

نحوه خرید خودرو از بورس کالا به این صورت است که مبلغی را به عنوان پیش پرداخت واریز کنید. واریز کردن مبلغ پیش پرداخت به این دلیل است که فقط افرادی در جهت خودروی بورس کالا تعامل داشته باشند که تصمیم آن‌ها واقعی است. مبلغ پیش پرداخت شما همان مبلغ پایه‌ است. بعد از دو روز کاری که نام کاربری و رمز عبور خود را دریافت کردید، شما آماده خرید خودرو از بورس کالا هستید و باید منتظر اعلامیه عرضه خودرو در بورس کالا باشید. اعلامیه هر عرضه از چند روز قبل در سایت بورس کالا اعلام میشود و فرد خریدار، باید تا روز قبل از عرضه خودرو در بورس کالا، حساب وکالتی خود را به اندازه قیمت پایه خودرو مورد نظر شارژ کند. نحوه ورود به پنل کاربری و واریز کردن قیمت پایه در حساب بورسی توسط کارگرازی مورد نظر شما اعلام می شود. اساسی‌ترین نکته ای که برای واریز کردن هزینه پایه خودرو باید در نظر داشته باشید، زمان آن است. به طور کلی، یک روز قبل از زمانی که می‌خواهید اقدام به خرید خودرو از بورس کالا کنید؛ باید قیمت پایه را بپردازید.

مرحله هفتم: ثبت سفارش خرید خودرو​

خرید ماشین از بورس کالا را با مراجعه به واسطه ای، مانند کارگزاری می‌توانید انجام بدهید. زمان مراجعه شما به کارگزاری همان زمانی است که از سوی مرکز بورس و اوراق بهادار اعلام می‌شود. باید در روز عرضه با وارد شدن به سامانه آنلاین بورس کالا درخواست خود را ثبت کنید. این ثبت درخواست سریعاً به بخش معاملات کالای کارگزاری ارسال میشود و خودرو مورد نظر در صورت عرضه کافی خریداری می شود.

مرحله هشتم: تعیین نمایندگی

آخرین مرحله در رابطه با نحوه خرید خودرو در بورس کالا ، انتخاب یک نمایندگی برای تحویل گرفتن آن است. این مرحله را بعد از ثبت سفارش خودرو انجام می دهید و از میان نمایندگی های مشخص شده، یک نمایندگی را مشخص خواهید کرد. اگر خرید شما موفق بود، خودرو به نمایندگی منتقل می‌شود و برای تحویل گرفتن آن باید به نمایندگی که مشخص کردید، مراجعه کنید. انتخاب نمایندگی دریافت خودرو از بورس کالا هیچ نوع محدودیتی ندارد. بنابراین، با اطمینان خاطر و به دور از هر گونه دغدغه نسبت به این موضوع اقدام کنید. متقاضیان باید در نظر داشته باشد که در صورت برنده شدن باید هزینه‌های دیگری را نیز بپردازند. این موارد شامل مالیات بر ارزش افزوده، مالیات و عوارض شماره‌گذاری و هزینه بیمه شخص ثالث است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: