پایگاه خبری خانه فوتبال:

تولید خودروی اقتصادی سایپا آغاز شد.خودروی اطلس هم رونمایی شد. سایپا تولیدات جدیدی به همراه دارد . سایپا طی چند سال گذشته محصولات جدید روانه بازار کرده است. سایپا سعی میکند از ایران خودرو عقب نماند.محصول جدید سایپا با رنگ های جدید در راه بازار. 

شرکت خودروسازی سایپا صبح امروز از خودروی اطلس خود رونمایی کرد.

در خودروی اطلس به ظاهر خارجی و داخلی خودرو پرداخته شده است، به طوری که این خودرو با فیس لیفت جدید رونمایی شده است. فضای خارجی سایپا اطلس و فضای داخلی آن نیز نسخه تغییر یافته کوییک محسوب می‌شود.

همچنین بخش بالایی داشبورد با رنگ کرم مزین شده است و به جای نمایشگر دیجیتال ساده، یک نمایشگر لمسی بزرگ قرار گرفته است که پیش از این در کوییک اتوماتیک نیز مورد استفاده قرار گرفته بود. 

فرمان خودرو نیز از همان نوعی است که در کوییک S یا ساینا S مورد استفاده قرار می‌گیرد. طراحی دریچه‌های تهویه نیز تا حدی تغییر کرده است، اما قسمت میانی داشبورد که محل قرارگیری سیستم صوتی و سیستم تهویه است، همچنان با سایر محصولات خانواده کوییک و ساینا مشابهت دارد.

بررسی طراحی خارجی سایپا اطلس را می‌توان در یک عبارت خلاصه کرد: فیس‌لیفت فیس‌لیفت‌ها! در واقع سایپا اطلس نسخه فیس لیفت سایپا کوییک محسوب می‌شود.

سایپا

اطلس، جدیدترین محصول خانواده سایپا از پلتفرم X ۲۰۰ است که با ایجاد تغییرات محسوس در نمای ظاهری داخلی و بیرونی خودرو و همچنین افزودن تجهیزات و امکانات بیشتر در ۴ تیپ با گیربکس دستی و اتوماتیک به دنبال کسب رضایت حداکثری مشتریان و به‌خصوص جوانان و بانوان تولید می‌شود.

گفتنی است این خودرو در دو تیپ ۱ و ۲ به بازار عرضه خواهد شد. همچنین طبق شنید‌ه ها، این خودرو نیز اوایل آبان امسال به بازار عرضه خواهد شد.

یکی از جدیدترین محصولات خودروسازی سایپا خودرو اطلس است که در دومین مرحله از طرح یکپارچه عرضه شد و طبق گفته این شرکت خودروسازی قرار است این خودرو در آینده‌ای نزدیک جایگزین تیبا و سایر خودروهای قدیمی‌تر سایپا شود.

باتوجه به عکس‌ها و ویژگی‌های منتشر شده از این خودرو، میتوان گفت اطلس یک خودروی هاچ بک نیم شاسی خواهد بود، همچنین از سوی دیگر خودروی اطلس، قرار است یکی از نخستین محصولات سایپا باشد که در تولید آن از موتور بهبود یافته تیبا یا همان موتور M15GSI استفاده می‌شود و احتمال می‌رود خودروی اطلس دارای امکاناتی مانند سانروف، صندلی‌های برقی، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی داشبورد، دو عدد کیسه هوا، دوربین عقب، حسگرهای پارک و …باشد.

سایپا اطلس در همه تیپ ها پیشرانه ۱.۵ لیتر چهار سیلندر هشت سوپاپ را داریم که M15-GSI نام دارد. تفاوت این پیشرانه نسبت به موتور M15 معمولی، اضافه شدن هدرز و زمان بندی متغیر سوپاپ ها است که باعث می شود گشتاور بیشتری در دورهای پایین تر در دسترس باشد.

سایپا

قیمت تمام شده اطلس سایپا چقدر خواهد بود؟

قیمت سایپا اطلس اما طبق روال همیشگی خودروسازان و شورای رقابت هنوز اعلام نشده‌است و مشتریان باید با حدس و گمان نسبت به خرید در این فضای انحصاری اقدام کنند. سایپا اطلس نمونه فیس لیفت شده و بهینه شده سایپا کوییک است. پیش بینی می شود این خودرو قیمتی بالاتر از سایپا کوییک اتوماتیک در کارخانه داشته باشد. در حال حاضر کوییک اتوماتیک پلاس در کارخانه قیمتی برابر با ۳۲۷ میلیون تومان دارد.

به نظر ‌می‌رسد نسخه پایه دستی با قیمتی در حدود ۵ درصد گران‌تر نسبت به کوییک R دنده‌ای با قیمت ۲۵۶ میلیون تومان در کارخانه، در حدود ۲۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شود. نسخه پایه اتوماتیک در حدود ۱۰ درصد گران‌تر از کوییک R پلاس اتوماتیک با قیمت ۳۳۸ در کارخانه و در حدود ۳۷۲ قیمت‌گذاری شود.

فربد زاوه، کارشناس بازار خودرو درباره قیمت این خودرو می‌گوید: قاعدتا اگر به صورت کراس اور عرضه شود قیمتی حدود خودرو پژو ۲۰۶ خواهد داشت. مخصوصا با آپشن‌هایی که تاکنون گفته‌اند این خودرو چندان ارزان نخواهد بود. اگر مدل ساده برای آن در نظر بگیرند احتمالا قیمت آن از حدود ۱۷۰ میلیون یا ۱۸۰ میلیون تومان شروع خواهد شد و نمونه‌های فول را ۲۲۰ میلیون یا ۲۳۰ میلیون تومان در نظر خواهند گرفت. اگر اتوماتیک داشته باشد هم احتمالا ۲۶۰ میلیون تا ۲۸۰ میلیون تومان خواهد بود.

سایپا

وی تصریح می‌کند: اما همه این اعداد به هدف تیراژ بستگی دارد. اگر قصد تکرار موفقیت پراید در تیراژ و دستیابی به ۶۰۰ هزار خودرو تولیدی در سال داشته باشند شاید باید با ۲۰ تا ۳۰ درصد پایین‌تر عرضه شود. هرچند نمونه صندوقدار هم حتما برای چنین تیراژی ضروری است.

زاوه متذکر می‌شود: با قیمت‌های مورد اشاره امکان رسیدن به ۱۲۰ هزار تا۱۵۰ هزار خودرو تولیدی در سال ممکن است البته اگر کیفیت و عمر قطعات به مانند وضعیت قعلی نباشد.

مشخصات فنی اطلس سایپا

این پیشرانه توان تولید نهایت قدرت ۹۰ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۳۷ نیوتن متر را دارد و همانطور که گفته شد قدرت از طریق جعبه دنده اتوماتیک CVT و یا ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد.

نسخه S از سایپا اطلس در واقع همان کوییک بوده که بروزرسانی شده است. در این خودرو امکاناتی نظیر فرمان هیدرولیک، رینگ ۱۴ اینچی فولادی، ترمز ABS و EBD، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، کیسه هوای راننده سرنشین، سیستم تهویه الکتریکی دستی، سنسور پارک عقب، چراغ های همراهی تا درب منزل، کامپیوتر سفر، چراغ های روشنایی روز، رادیو پخش (AUX، USB و بلوتوث)، سنسور پایش فشار باد تایر ها (TPMS)، سنسور نور و… را داریم. / ایسکانیوز

سایپا

تفاوت تیپ پایه اطلس و تیپ فول اطلس سایپا

اردیبهشت 1402: براساس آخرین اطلاعات موجود، شرکت سایپا قرار است خودرو اطلس را در چهار تیپ مختلف، راهی بازار کند که عبارتند از:

تیپ دنده‌ای ساده: اطلس S

تیپ دنده‌ای فول: اطلس G

تیپ اتومات ساده: اطلس L

تیپ اتومات فول: اطلس E

اما صرف نظر از تیپ خودرو، شرکت سایپا یکسری از امکانات و تجهیزات را بصورت استاندارد روی همه چهار تیپ اطلس قرار داده است که عبارتند از:

کنترل کشش یا TCS

کنترل پایداری یا ESC

کمکی ترمز یا BAS

ترمز ضدقفل یا ABS

توزیع نیرو ترمز یا EBD

کمکی حرکت در سربالایی یا HSA

چراغ ترمز اضطراری یا ESS

چراغ مه شکن جلو و عقب

چراغ بدرقه

چراغ دی لایت

چراغ اتو لایت (سنسور نور)

دو ایربگ

تهویه مطبوع نیمه اتومات

نشانگر تعویض دنده یا GSI

نشانگر سرویس دوره ای یا EPS

صندلی ایزوفیکس

صندلی 4 حالته دستی سرنشین جلو

سنسور عقب

سنسور فشار باد تایر

سایپا

تنظیم دستی ارتفاع نور چراغ جلو

فرمان دی کات

باربند اسپرت

نویگیشن آفلاین

قابلیت اتصال موبایل به سیستم چندرسانه ای (میرور لینک)

خروجی 12 ولت

با دوستان خود به اشتراک بگذارید: